Postat în original de VISCO
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
presports
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Postat în original de VISCOEu nu "cred" nimic, stiu ca am luat mai ieftin decat de afara, unele lucruri .Blade DHS PG 2
Comentariu
Cred ca e vorba de www.yasaka.ro
Apropo de pretzuri:
Exemplu:
Mark V M2
* pe presports e 17.25 Euro
* pe yasaka.ro e 30 Euro
* aici http://www.tenisdemasa.ro/index.php?menu=rr&page=6 e cu 31.25 $
Yasaka Dynamix 17
* pe yasaka.ro e 48.81 $ (36 E)
* pe pagina http://www.tenisdemasa.ro/index.php?menu=b&page=8 e 64.95$
Yasaka Gatien Extra 3D
* pe dandoy e 104.46 RON Incl. VAT
* pe yasaka.ro e 24 Euro = 81.36 RON
Concluzia ... ma doare capul. Nici nu stiu de unde sa iau si ce. Bine ca deocamdata nu am bani.Imposibil e doar un cuvant.
Comentariu
Da, despre Yasaka.ro este vorba, dar produsele RITC Friendship nu le au postate pe net. Iei numarul lor de telefon de pe site si intrebi daca au ce te intereseaza si cat costa transportul la Timișoara. Poti sa intrebi si de produse Donic ca aveau cand am fost eu ultima oara.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCODa, despre Yasaka.ro este vorba, dar produsele RITC Friendship nu le au postate pe net. Iei numarul lor de telefon de pe site si intrebi daca au ce te intereseaza si cat costa transportul la Timișoara. Poti sa intrebi si de produse Donic ca aveau cand am fost eu ultima oara.
multumesc
Comentariu
Nu am mai fost din vara trecuta dar daca nu mai sunt acolo trebuie sa fie in partea cealalta pe Bd. Timișoara nr 96.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Ce nesimtiti .... trebuie sa merg sa scot pachetul de la vama , probabil se tem ca mi-au bagat malaiezienii cocaina in mingile Milky Way. Off , traim in RomanikaBlade DHS PG 2
Comentariu
Cred ca mai degraba ca sa platesti vama pentru produse cumparate din Asia. Ce vrei, suntem in UE acum. Sa ne spui si noua daca ai platit ceva pe pachet si cat.Butterfly Grubba Carbon-AN All+
FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower
Comentariu
Postat în original de bilutzaCred ca mai degraba ca sa platesti vama pentru produse cumparate din Asia. Ce vrei, suntem in UE acum. Sa ne spui si noua daca ai platit ceva pe pachet si cat.
Daca e o scrisoare iti vine acasa. 4 fețe (pachetul initial) nu li s-au parut cine stie ce probabil , ca mi-a venit direct acasa.Blade DHS PG 2
Comentariu
cred ca o sa comand si eu o data sa vad cum eM. Maze FL
FH:Roundell Soft 1.9
BH: Tenergy 80 1.9
Comentariu
Postat în original de slizzelcred ca o sa comand si eu o data sa vad cum eBlade DHS PG 2
Comentariu
presports
Cine a comandat de pe presports?E la fel ca pe dandoy?Poti comanda daca ai card al carui cont este in lei, si-ti transforma ei, sau cum e?Si in cat timp vin comenzile?Gionis Def
Palio CK531A
Rakza 7 soft
Comentariu
presports
Orice card in lei acceptat de presports poate fi folosit, convertirea din lei in in alta moneda se face automat. Eu am comandat la inceputul lui decembrie, pachetul sosind dupa aproape o luna. Expeditia se face prin Hong-Kong, ceea ce explica poate intirzierea, plus aglomeratia dinaintea Craciunului...
Merita sa cumperi produse chinezesti care sunt super ieftine la ei. Pe Dandoy un Hurrican III este 21E, pe Presports 9.2 E !!! Depinde ce vrei sa iei. Iar daca urmaresti cu atentie promotiile poti sa faci economii serioase. Bafta la cumparaturi!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
paypal
vazusem ceva legat de paypal, ma gandeam ca modul de plata e mai greoi, daca e asa simplu e ok...Gionis Def
Palio CK531A
Rakza 7 soft
Comentariu
Re: paypal
Postat în original de valeriannvazusem ceva legat de paypal, ma gandeam ca modul de plata e mai greoi, daca e asa simplu e ok...Blade DHS PG 2
Comentariu
apropo de presports, am comandat si platit in 04 mai, in aceeasi zi mi-au iesit banii din cont (conform extras de cont). din pacate, de atunci si pana acum, pe site-ul presports, comanda mea a ramas neschimbata: "processing". mi-au raspuns amabil la intrebare si au spus ca e normal....mi se pare ciudat ca in era in care totul se face prin internet in chestiune de minute, ei sa aiba nevoie de 7 zile sa proceseze plata unei comenzi. imi poate da cineva feed-back?
Comentariu
multumesc, le-am dat si au trimis pachetul...ultima intrebare: cu ce ajunge la mine (am ales varianta economica) ca vad ca ei trimit cu DHL si mi s-ar parea cel putin ciudat ca pentru cei 14 euro platiti de mine la transport, sa primesc pachetul in Romania cu DHL... ma gandeam ca undeva se transfera la posta normala.
Comentariu
O sa primesti pachetul cu DHL si o sa scrie ca e din Hong Kong.Probabil o sa iti vina la un oficiu postal pt coletele externe
Comentariu
Salut Iulian! E cam mult de sperat de la presports, dar poate ca tu ai noroc.Am avut si eu o comanda luna trecuta cu tot cu confirmare, dar n-am vazut nici in ziua de azi vreun produs.E foarte adevarat ca nici banii din cont nu mi i-au "saltat".Ma gandeam ca o comanda de 120 de euro poate ca nu-i satisface si ulterior am renuntat in favoarea celor din Buzău.Nici in momentul de fața nu-mi explic fenomenul!Iar prin DHL costurile se ridica peste cele de aici.Din cate am fost informat initial era vorba de doar 8 euro ptr transport.Succes!
Comentariu
Te-ai uitat sa vezi daca au trimis pachetul? ca daca scrie ca e inca "pending" sau ceva de genul inseamna ca nu au ceva in stoc desi ma mir ,presports sunt cei mai seriosi pt ca ei daca nu au ceva scrie "sold out" nu cum fac altii....Eu nu am avut niciodata probleme cu ei si mi se par cei mai seriosi.Singurul inconvenient e ca de cand trimit cu DHL un colet vine in 2 saptamani fața de 1 saptamana cat era inainte ,in rest sunt profesionisti.Salut!
Comentariu
Aaaaa am uitat sa spun ca am avut comenzi si de 30 de euro onorate de ei asa ca 120 de euro este o suma satisfacatoare
Comentariu
Cand incerci o reconfirmare ptr comanda cu banii in cont, cu mail trimis din nou dupa ce primesti confirmarea comenzii si vezi ca banii din cont nu se transfera prin banca nici dupa 10 zile ce sa mai astepti? Poate ca n-am avut eu noroc de data asta, ca altfel, in turnee, nu pot sa ma plang de "colegii" de grupa!
Comentariu
Este o disfunctie. Daca ai indicat corect adresa ta de mail, trebuie sa-ti vina imediat o confirmare automata de la "shopper(at)uk.worldpay.com" caci ei sunt cei care intermediaza tranzactia si dupa maxim cateva ore, de la "Presports" care mai confirma odata tranzactia specificand numarul de inregistrare al acesteia si lista cu produsele comandate. Asa ca nu trebuie sa astepti cateva zile ca sa le primesti. Daca nu vin, inseamna ca ai gresit ceva si trebuie sa reiei procedura cu mai multa atentie. De asemenea trebuie sa te asiguri ca ai totalul necesar pt plata (suma de platit plus taxele de transport).Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Salut FUN, daca nu ti-a venit nici macar confirmarea de care vorbea Visco, unica explicatie pe care o am este ca ai internet de la RDS am facut ceva plati pe internet la bilete de avion si aveam cate un downtime exact cand trebuia confirmata plata de ramaneam intrebandu-ma daca s-a facut sau nu ... sau, mai rau, cumparam biletele de 2 ori ... probabil ca asta ti s-a intamplat si tie...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:24.Procesare...X
Comentariu