Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cu parere de rau, va trebui sa incheiem aici sesiunea de inscrieri, din motive de spatiu ! Lista actualizata cu toti participantii o puteti vedea mai sus !
Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450 Just do it !
LOCALITATEA: ?elimbar , jud. Sibiu
DATA: Sambata 15 Iunie 2013
ORA: 10.00
LOCATIA: Sala de protocol a Primariei ?elimbar
ADRESA: Str. Mihai Viteazul
TIP & NR MESE: Active x 5 buc
TIMP ALOCAT: De la 10:00....pana se termina turneul
NUMAR MAXIM JUCATORI: 35
TAXA PER JUCATOR: 20 lei
SE VA ORGANIZA UN TURNEU : La gramada
PREMII: Primele 8 locuri (cupe, medalii, diplome)
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Pe forum , telefonic
ORGANIZATORI: Popescu Silviu, Temelie Dragos 0745703622
Pentru fiecare participant se va asigura o apa + mici surprize !
Inscrieri:
Nr. Nume/Prenume Oras Loc
1 Rodica Sicoe Cugir 33
2 Daneliuc Gabi Sibiu 69
3 Gheorghe Nicu D T Deverin 84
4 Andone Claudiu Cugir 88
5 Migea Cornel Sibiu 99
6 Matei Dumitru Deva 132
7 Nicula Dumitru Agnita 144
8 Govoreanu Florin Cisnadie 197
9 Aron Darie Sibiu 224
10 Ciucur Laurentiu Sibiu 268
11 Todarcea Ioan Sibiu 275
12 Temelie Dragos Sibiu 278
13 Groza Alexandru Cisnadie 302
14 Banu Nicolae Ocna Sibiului 319
15 Pralea Constantin Alba Iulia 334
16 Benyovski Bela Sibiu 348
17 Somlea Darian Cisnadie 442
18 Filipoiu Bogdan Rm Valcea 444
19 Botian Radu Sibiu 484
20 Beches Andrei Sibiu 532
21 Barac Marius Sibiu 607
22 Filea Adonis Sibiu 686
23 Radu Constantin Sibiu 789
24 Decean Darian Sibiu 846
25 Simona Weiss Cisnadie 870
26 Ghise Sorin Sibiu 886
27 Tincu Laurentiu Sibiu 927
28 Simonis Marius Cisnadie 957
29 Vanga Adrian Cisnadie 1186
30 Sasu Sorin Cisnadie 1914
31 Rotariu Ionica Sibiu 1943
32 Bucur Dan Cisnadie 2114
33 Mureșanu Alex Sibiu 2234
34 Popescu Silviu Sibiu NOU
35 Neghina Vasile Sibiu NOU
36 Degeratu Mihai Cisnadie NOU
37 Rastean Daniel Selimbar NOU
38 Florea Ioan Sibiu NOU
39 Bordean Marian Sibiu NOU
40 Mustata Cosmin Selimbar NOU
41 Catana Cosmin Selimbar NOU
aveam o speranța pentru „Ierbarul de pe H?rtibaci”. hotarâsem deja o excursie cu bicicleta cu scopul de a face o galerie asidua și o poza cu el și cu cupa...din pacate vad ca va veni și doamna Rodica Sicoe, așa ca pentru mine nu mai exista decât șansa unei poze cu Geo, eventual cu o cupa mai mica sau o diploma...sper sa nu te retragi iar din motive medicale Geo! ai promis demult o victorie împotriva lui „Mister Forehand”, iar eu vreau sa am ocazia sa o savurez de pe margine!!! la urma urmei, e bun și un loc în primii 4
deși nu ma bucur pentru necazul adversarului, e o noua șansa pentru ierbarul de pe H?rtibaci... s-ar putea sa asistam la o victorie nescontata a membrului CS Agnita. Țin pumnii!!!
Va multumesc f mult pt primirea facuta in numele meu si al colegilor mei din Agnita a f un turneu de calitate si pe aceasta cale multumesc primariei din. Selimbar si organizatorilor. Felicitari DRAGOS ai fost mai bun .Felicitari si tie Florine/Asta e ma multumesc si cu locul 9 pt mine e o performanta buna/Va asteptam si la Agnita. - - - Actualizat - - -
Va multumesc f mult pt primirea facuta in numele meu si al colegilor mei din Agnita a f un turneu de calitate si pe aceasta cale multumesc primariei din Selimbar si organizatorilor. Felicitari DRAGOS ai fost mai bun .Felicitari si tie Florine/Asta e ma multumesc si cu locul 9 pt mine e o performanta buna/Va asteptam si la Agnita.
Primele 8 locuri: 1. Temelie D.
2. Govoreanu F.
3. Tincu L.
3. Andone C.
5. Daneliuc G.
6. Gheorghe N.
7. Aron D.
8. Todarcea I.
m-ai pus in fața lui Todarcea desi eu ar fi trebuit sa fiu pe locul 8 ( dar Nelu stie ca sunt mai bun ca el si nu se va supara.. )
in rest, se pare ca tenisul de masa si-a gasit sponsori importanti in judetul Sibiu si avem parte de turnee in care se pune mult suflet...Agnita, Cisnadie, Selimbar...si urmeaza Ocna Sibiului si altele
sa speram ca toate aceste turnee ii va atrage pe tineri langa acest sport si poate candva se va naste un nou campion in zona, de talia lui Adrian Crisan.
multumim organizatorilor, si asteptam o noua provocare...
sa speram ca toate aceste turnee ii va atrage pe tineri langa acest sport si poate candva se va naste un nou campion in zona, de talia lui Adrian Crisan.
Pentru asta trebuie sa ii aducem noi in contact, nu vor veni din senin. Parerea mea este ar trebui initiat si la noi in oras un proiect precum cel de la Agnita Ceea ce a fost inainte la Transilvania, cand Claudia antrena copiii, era un inceput bun
Cunoscatori sunt destui in Sibiu, trebuie doar putina disponibilitate...
turneu reusit , pacat ca am lipsit la repriza de dupa finala din motive obiective . o sa revin si cu ceva imagini de la turneu . - - - Actualizat - - -
am incercat sa mai postez niste imagini , insa momentan site-ul nu ma lasa . revin .
dupa cum am vazut cu bucurie, iarba a crescut frumos și pe la Șelimbar. Domnul Geo și-a facut datoria și de data asta....George nu te mai umfla în pene, bine...? :P
Singurul openist din Sibiu pe care il cunosc este Laurentiu Ciucur. Cu care beau bere.
Bravo, esti harnic ! - - - Actualizat - - -
Va spun un secret...dar sa nu mai spuneti la nimeni : sambata am participat la Selimbar, la o nunta. Intre timp ne-am mai jucat si ping-pong. Frumoase au fost ,, micile surprize " ale organizatorilor.
Va multumim frumos si promitem ca nu va vom ocoli niciodata !
Ultima editare de mateidumitru; 16.iun.2013, 19:30.
o mica nedumerire : grupele si rezultatele nu merita postate ? sunt curios cine pe cine a mai batut in eliminatorii . - - - Actualizat - - -
Sporturile complementare ping-pongului in urmatoarele 3 imagini :
si imagini cu robocopii de conjunctura si doar de moment ai tenisului de masa sibian cu urarea de insanatosire grabnica :
Comentariu