Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Clone vs. originale

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de MihaiLupu Vezi post
    Evident ca fiind un producator recunoscut dispare notiunea de fake.
    La fel de bine putem spune ca si Stiga sau Donic copiaza Buterfly…? 😂😂😂
    doar Stiga cred ca fac exceptie, in rest, mai toti producatorii au facut lemne dupa tehnologiile Butterfly outer si inner compozite - carbon.
    blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

Postat în original de gpopescu Vezi post

doar Stiga cred ca fac exceptie, in rest, mai toti producatorii au facut lemne dupa tehnologiile Butterfly outer si inner compozite - carbon.
      E discutabila copierea. E clar ca se merge pe solutii de genul asta daca vrei si control, si viteza, si putine vibratii, lemnul simplu nu mai este suficient. Dar fiecare producator merge pe anumite lemne, anumite fibre, etc. Si tehnologia de aici evolueaza.
      Nu poti spune ca de pe piata orice lemn cu carbon este la fel, indiferent ca e Butterfly, Donic sau Huieson. Practic asta ar insemna copierea.

Si apropo de cercetare, ne uitam si la fete. Au ajuns la tot soiul de amestecuri de cauciucuri, bureti, de unghiuri la iarba, lungimi si grosimi diferite, etc.

Comentariu

Nu exista nici o cercetare.

Totul e marketing si vomitat pe piata 1000 de modele diferite ca sa aleaga tot boul ceva, functie de buzunar. Maxim trei arome de lemne ar fi super de ajuns. Cea mai tare gaselnita e asocierea jucatorilor de top cu lemnul xyz. Cine nu vrea sa dea ca Timo? Sau ca Fan? Toti vrem, si atunci strangem din buci si dam 300 euro pe un lemn...

va intreb: de ce nu exista si fetze asociate cu numele jucatorilor de top?

sau de ce nu exista reclame la aparatele cu microunde?
        un singur lemn DEF
        zeci de fețe diverse

Comentariu

Postat în original de dolly Vezi post
          Nu exista nici o cercetare.
          Absolut!
          Si cum ne explicam ca jucatori buni folosesc anumite lemne…? Or fi asa de prosti? N-or avea experienta…?
          Cat despre marieting, e in toate domeniile. Ne uitam la fotbal si oriunde se poate. De la bauturi la echipamente si toate alea.
          La masini de ce or fi atatia producatori? Sunt suficiente 5-6 modele: oras, cumparaturi, transport mic si apoi mare. Si una de viteza. Simplu, nu?

Comentariu

Si jucatorii astia buni nu pot juca cu lemne care nu au nume pe ele? Nuuu, nu.pot. Fiecare jucator vazut pe sticla are un.lemn special, numai al sau. Sau poate ca are de fapt zeci de lemne, dupa cum vedem in cazul lui timo boll si a altora pe site la ... unde va las pe voi sa numarati cate arome sunt.

deci: totul e o prostire a maselor care marca banul.

si masele cred povesti cu lemne testate in laborator si alte prostii. Dupa atatea teste facute de zeci de ani nu se poate crede ca s a gasit lemnul perfect?

vor apare alti jucatori si alte lemne croite special pentru ei, ca nimeni nu e multimit cu lemne ale predecesorilor.

De fapt totul e o miscare din buric ce duce la vanzari

un singur lemn DEF
            zeci de fețe diverse

Comentariu

Si jucatorii astia buni nu pot juca cu lemne care nu au nume pe ele? Nuuu, nu.pot. Fiecare jucator vazut pe sticla are un.lemn special, numai al sau. Sau poate ca are de fapt zeci de lemne, dupa cum vedem in cazul lui timo boll si a altora pe site la ... unde va las pe voi sa numarati cate arome sunt.

si masele cred povesti cu lemne testate in laborator si alte prostii. Dupa atatea teste facute de zeci de ani nu se poate crede ca s a gasit lemnul perfect?

vor apare alti jucatori si alte lemne croite special pentru ei, ca nimeni nu e multimit cu lemne ale predecesorilor.

m8, tu nu iei in calcul faptul ca in tenisul de masa din cauza ca dinamica jocului este din ce in ce mai mare si lovitura de topspin tot mai puternica, ITTf o sa mareasca mingea (din nou), o sa inalte fileul, probabil si grosimea blatului o sa fie mai mare.
              Asa ca lemnele si fetele o sa fie upgradate implicit ca sa faca fata noilor dimensiuni.
              E acelasi lucru ca si la SO Windows. Mai poti sa te intorci la Windows 3.1?
              Ca sa nu mai spun ca se zvoneste ca o sa apara oameni hibrizi, cu neuro implanturi sau mai stie cineva ce draci baltati o sa fie...

Comentariu

Cu alte cuvinte, toata industria asta de fapt este o mare de prosti care fac pe genunchi niste lemne. Si azi iei Viscaria, maine iei Yasaka, poate sunt chiar inversate pentru ca de fapt nu stie nimeni nimic...???
                Si controlul de calitate verifica numarul de postari pe Instagram, probabil

Gandirea asta e doar la nea Ion, care face 10 lemne toata viata. Nu poate sa repete reteta pentru ca la nivelul asta vorbim clar de unicate.
                Kralizec Kralizec likes this.

Comentariu

În atâția zeci de ani, toată această "prostire" ar fi fost demascată de atâtea ori. De ce credeți că, tacit, cei care se pricep ar fi acceptat minciuna, impostura, escrocheria?!

Apropo, socotesc că toți de pe aici ne câștigăm cinstit banii. Unii îi obținem mai greu, alții mai ușor. Dar cinstit!
                  Astfel că de ce să dau din banul meu cinstit, contribuind la prosperitatea unor escroci, pentru a cumpăra p clonă?!

Ce motivație să am ca să cumpăr o "Vescalia"?! (care, apropo, când am deschis thread-ul cu produsul, pe lemn scria "Viscaria" și eu nu am văzut nicio deosebire între clonă și original. Poate că pozele sunt furate chiar de pe site-ul Butterfly)
                  Adică nu mă primește la concursuri decât dacă am Viscaria? Sunt blamat dacă am o paletă mai modestă?

De ce ar pactiza un om cinstit cu o echipă de escroci?!
                  Indiferent de calitatea clonei...Vreau o Viscaria, o cumpăr pe aia originală, de pe site sau second-hand de la cineva. Dar de ce aș cumpăra o clonă?! De ce aș accepta o minciună, cu bună știință?!
                  lemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim

Comentariu

Indiscutabil, aveti dreptate. Dar ce va faceti cand Viscaria originala nu se mai face sau o sa apara ceva mai la moda si mai scump? Mergeti iar pe fenta?

sa explice cineva de ce exista zeci de lemne timo boll

joaca el cu toate? Nici pomeneala

numele/marca atrage banul
                    un singur lemn DEF
                    zeci de fețe diverse

Comentariu

Sunt 11 lemne timo b pe site la ...
                      un singur lemn DEF
                      zeci de fețe diverse

Comentariu

5 are fan
                        3 harimoto, ca e mai tinerel
                        4 zhang
                        Primorac, mizutani, etc

deci cum ramane? Joaca ei cu toate variantele?
                        un singur lemn DEF
                        zeci de fețe diverse

Comentariu

5 are fan
                          4 zhang
                          Primorac, mizutani, etc

E doar comert, sa cumpere fraierii.
                          dolly dolly likes this.

Comentariu

5 are fan
                            4 zhang
                            Primorac, mizutani, etc

Nu înțeleg ce vreți să spuneți. Sunt denumite după unul sau altul pentru marketing. Doar nu considerați că automobilul Dacia este denumit astfel pentru că merg cu el foarte mulți daci!
                            Apoi ca marketingul nu este o strategie de înșelare, ci una de vânzare, considerându-se că pasionații se simt solidari cu Timo Boll, Harimoto etc. Dacă mă întrebați pe mine, mi se pare aiurea sa cumpăr o paletă cu numele cuiva, la fel de aiurea dacă as cumpăra una cu numele meu.
                            Intre paleta/paletele cu care joaca un performer nu cred să fie vreo legătură cu cea care-i poartă numele.
                            Dar producătorul face niște precizări, privind materialul din care e făcută paleta, straturile etc, ceea ce e conform cu realitatea, altfel ar fi infracțiunea de înșelăciune (cel puțin la noi în țară, ma gândesc și la alții), pe care se hotărăsc s-o denumească "Timo Boll" (e un exemplu), socotind că asta ajută la vânzare.
                            La fel de bine ar putea s-o denumească "Maricica". Important pentru cumpărători este ca acea paletă să fie conformă cu ceea ce declară producătorul că este (5 straturi de lemn plus 2 de carbon etc) și că îi garantează calitatea pentru care se afirmă că este, standardele ei de performanță etc.

Comentariu

Foarte interesant!
                              Incercati din rasputeri sa convingeti pe cineva ca nu are dreptate.
                              Ati citit ce-a scris? Ca stie ca nu e originalul , dar e foarte multumit de ce ii ofera…
                              Nu inteleg de unde atata inversunare!

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              gpopescu gpopescu likes this.

Comentariu

Dealtfel, clonele și falsurile nu vă oferă niciun fel de date cu privire la calitatea produsului (spin, viteză etc), atfel că nici nu poate fi vorba de o declarație dr conformitate. În U.E. tot ce există în comerț, deci și lemnele/fețele sunt însoțite de o declarație de conformitate, fiind obligatoriu de la lege, cum că produsul este autentic/originalAstfel că nu puteți fi înșelat dacă cumpărați de la un magazin de specialitate. De pe aliexpres aveți doar un preț bun. Nimic altceva. Dar este o înșelare, o amăgire a omului care ar vrea sa aibă o Viscaria și crede că a făcut o afacere excelentă, nu ca "ceilalți" care cumpără din magazinele de specialitate că niște fraieri ce sunt! 😉
                                Acest calcul este unul greșit și ca moralitate, că bagati banii dumneavoastră,câștigați cinstit, in buzunarul unor escroci, si achiziționați un produs de o calitate îndoielnică.

Comentariu

marketingul poate fi si o inselaciune, rafinata la extrem de capitalisti

Marketing can cheat people by using deceptive or misleading tactics to influence their purchasing decisions. Some examples of this include:
                                  1. False advertising: Making false claims about a product or service, such as claiming it can cure a disease or make you look younger.
                                  2. Misleading packaging: Using packaging that makes a product look larger or more valuable than it actually is.
                                  3. High-pressure sales tactics: Using aggressive or manipulative tactics to pressure people into buying something they don't want or need.
                                  4. Bait-and-switch: Advertising a product or service at a low price, but then pressuring customers to buy a more expensive version.
                                  5. Hidden fees: Charging extra fees that are notclearly disclosed to customers.
                                  6. False scarcity:Creating a sense of urgency by claiming a product is in limited supply.
                                  7. Phony endorsements: Using fake endorsements or testimonials to make a product appear more credible.
                                  8. Misleading health claims: Making false claims about a product's health benefits without providing scientific evidence to back them up.
                                  9. Hidden terms and conditions: Not disclosing important details about a product or service, such as return policies or fees.
                                  10. False claims of scientific research: Pretending that the product is scientifically proven with no scientific evidence.
                                  ​demo ca e pe dos, daca puteti

inclusiv cei care vand clone folosesc aceleasi tactici
                                  un singur lemn DEF
                                  zeci de fețe diverse

Comentariu

5 are fan
                                    4 zhang
                                    Primorac, mizutani, etc

Sa inteleg ca ati vrea sa dea nume gen “Rasuflare de primavara”? “Frunza in vant”? “Batator”? 😂
                                    Se folosesc niste nume cu rezonanta, evident. Sportivii castiga si ei niste bani din marketing si promovare. Posibil sa fi lucrat si ei cu tehnicienii si sa le fi dat o evaluare.

Comentariu

Postat în original de Lupu Gabriel Vezi post
                                      Dealtfel, clonele și falsurile nu vă oferă niciun fel de date cu privire la calitatea produsului (spin, viteză etc), atfel că nici nu poate fi vorba de o declarație dr conformitate. În U.E. tot ce există în comerț, deci și lemnele/fețele sunt însoțite de o declarație de conformitate, fiind obligatoriu de la lege, cum că produsul este autentic/originalAstfel că nu puteți fi înșelat dacă cumpărați de la un magazin de specialitate. De pe aliexpres aveți doar un preț bun. Nimic altceva. Dar este o înșelare, o amăgire a omului care ar vrea sa aibă o Viscaria și crede că a făcut o afacere excelentă, nu ca "ceilalți" care cumpără din magazinele de specialitate că niște fraieri ce sunt! 😉
                                      Acest calcul este unul greșit și ca moralitate, că bagati banii dumneavoastră,câștigați cinstit, in buzunarul unor escroci, si achiziționați un produs de o calitate îndoielnică.
                                      am trei lemne stiga def nct luate din magazin [nu dun tara] si joc in ultima vreme numai cu ele
                                      vedeti dar ca nu am bagat banii in buzunareele unor escroci, ci in cele ale actionarilor de la stiga

e ok asa?
                                      un singur lemn DEF
                                      zeci de fețe diverse

Comentariu

Postat în original de dani 0205 Vezi post
                                        Foarte interesant!
                                        Ati citit ce-a scris? Ca stie ca nu e originalul , dar e foarte multumit de ce ii ofera…

asa e.
                                        am o clona, cred ca am si pus foto
                                        am jucat si cu ea si cu "originalul"
                                        nu am simtit nimic diferit

asta e tot ce am subliniat
                                        nu am indemnat pe nimeni sa ia ceva sau sa nu ia altceva
                                        un singur lemn DEF
                                        zeci de fețe diverse

Comentariu

marketingul poate fi si o inselaciune, rafinata la extrem de capitalisti…

inclusiv cei care vand clone folosesc aceleasi tactici
                                          He he he… Dar la noi sau in UE pot fi pedepsiti pentru aceste practici. Vezi o gramada de cazuri.
                                          Sunt curios daca puteti face asta la Aliexpres, de pilda. 😂😂😂

Comentariu

asa e.
                                            am o clona, cred ca am si pus foto
                                            am jucat si cu ea si cu "originalul"
                                            nu am simtit nimic diferit

asta e tot ce am subliniat
                                            nu am indemnat pe nimeni sa ia ceva sau sa nu ia altceva
                                            Aia nu e clona. Asteptam poze cu Vescalia… 😜

Comentariu

Postat în original de dani 0205 Vezi post
                                              Foarte interesant!

Unde vedeți dumneavoastră "atâta înverșunare"?
                                              Dreptatea nu este un lucru relativ, că azi poate sa fie si maine nu.
                                              Sau dacă "mă inversunez" eu, stric dreptatea dumnealui.
                                              Dacă este fals ce se susține pe aici, veniti cu alte argumente, eu cel puțin mă voi simți îndatorat dacă mă convingeți de contrariul a ceea ce spun.
                                              Mulțumesc.
                                              dolly dolly likes this.

Comentariu

ca lemne, personal prefer stiga si yasaka
                                                pentru ca sunt mai accesibile

@MihaiLupu​ nu pricep afirmatia dvs
                                                ce sa fac?
                                                un singur lemn DEF
                                                zeci de fețe diverse

Comentariu

ca lemne, personal prefer stiga si yasaka
                                                  pentru ca sunt mai accesibile

@MihaiLupu​ nu pricep afirmatia dvs
                                                  ce sa fac?
                                                  Va astept cu un echivalent “Abibag”, “Puna”, etc la Viscaria.
                                                  Iar la lemnele defensive nu cred ca e asa de mare arta, acolo poate fi orice lemn care sare incet.
                                                  Problema este la lemnele ofensive, unde in punctul x sare tare iar in y mai putin. Iar aceasta lipsa de calitate duce la un joc prost, pe care nu-l poti controla niciodata.

Comentariu

in afara de cea din poze, nu am avut altele cu alte nume
                                                    furnirul exterior de la huieson are inclusiv fish scales
                                                    un singur lemn DEF
                                                    zeci de fețe diverse

Comentariu

Procesare...
                                                    X