Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Clone vs. originale

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Clone vs. originale

Postat în original de gpopescu Vezi post

https://www.aliexpress.com/w/wholesa...tlist.search.0

mai bine cumperi direct. vin si repede acum, numai sa nu ai valoare peste 150 euro sau usd ca o sa platesti tva si taxe vamale.

Cele de pe link-ul spre aliexpres sunt palete originale?
    Edit: scuzaţi întrebarea!
    Am văzut acum pe aliexpres o lamă care se numeşte "Vescalia"...
    (Scuzaţi, la telefon, Vescalia) )

Prietene, dintr-o curiozitate strict emoţională... De ce vrei să-ţi cumperi clone?!
    Ultima editare de Kralizec; 20.apr.2024, 16:08.
    DAN TT DAN TT likes this.
    lemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim

vreau sa am la sala mea palete bunisoare cu costuri reduse pt copii si pt ichiriat !!
    DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Postat în original de Lupu Gabriel Vezi post
      Cele de pe link-ul spre aliexpres sunt palete originale?
      Edit: scuzaţi întrebarea!
      Am văzut acum pe aliexpres o lamă care se numeşte "Vescalia"...
      (Scuzaţi, la telefon, Vescalia) )

Prietene, dintr-o curiozitate strict emoţională... De ce vrei să-ţi cumperi clone?!
      pt motivul expus mai sus!!
      DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

De ce am crede ca o clona este bunisoara…? 😂

Comentariu

Adevărul este că noi jucam tenis de masă cu palete de 30 lei (le denumeam după cât costau) dintr-alea cu un singur rând de zimți, care erau mult sub aceste clone. Abia după un an aveam voie sa punem mana pe-o Meteora sau Hanoi.
          OK gandit.

Doar un singur lucru nu "rimează".Faptul că cine le face insinuează înșelător cum c-ar fi similare cu aceleași piese celebre în care doar se mai lasă la preț, ceea ce este o minciună. Adică să cumperi o "Vescalia", socotind că e un fel de Viscaria un pic mai "jucată" e similar cu a lua din bazar o pereche de pantofi sport "Abibas", similar la aspect cu pantofi sport firma "Adidas", socotind că ai făcut cea mai bună afacere.
          Si ca un argument final, am primit și eu cadou, cândva, o paletă chinezească arhi necunoscută ca nume, LibaPai, model "Fukuda-Taifung" 😀 (LibaPai și acum ma face sa rad), cu pastilă în maner cu denumirea,tablă metalică cu seria produsului în coada mânerului.
          Tot tacâmul unui produs autentic și profesional.

După un an, s-au "umflat" straturile in ea.

Deci, în afară de un regret ca încurajezi falsul și înșelătoria, excrocheria si disprețul unor oameni pentru cei care chiar fabrică "Viscaria", nici nu o să ai ce sa faci cu ele după câtăva vreme, rămânând doar banii aruncați pe ce am zis la începutul frazei.

Cu stimă, Gabriel

Comentariu

Eu am o viscarie chinezeasca de nota 11. Cine vrea, ii fac poza. Joc cu ea de vreo 4 ani. Am dat si cu originala si nu am simtit nici o diferenta. Poate doar timo boll simte ceva diferit. Masura e simpla : dai 200 euro pe originala (care pariez ca e facuta in aceeasi fabrica cu clona) sau dai 50 euro pe clona. Fiecare dupa buget.
            un singur lemn DEF
            zeci de fețe diverse

Comentariu

Şi acesta este un punct de vedere. Totuşi, este de necrezut ca un lemn fals de 50 de euro să fie la aceeaşi calitate cu un lemn de 200 euro. Posibil, nu zic nu. Alţii mai cu pricepe poate or să zică mai multe, cu privire la acest aspect.

În jocul economic al pieţei dacă toţi am cumpăra clone, s-ar ajunge că cele originale să coste incredibil de mult sau ca paletele ieftine, zise şi clone, să copleşească piaţa şi numai de acestea să se găsească în următorii ani, mai ales pe la noi.
              Pe mine nu mă apasă chestia asta. Sunt şi jucători care cumpără, de cât îi ţine pe ei buzunarul, fără să bage banii în buzunarul făcătorilor de clone!

Comentariu

Postat în original de dolly Vezi post
                Eu am o viscarie chinezeasca de nota 11. Cine vrea, ii fac poza. Joc cu ea de vreo 4 ani. Am dat si cu originala si nu am simtit nici o diferenta. Poate doar timo boll simte ceva diferit. Masura e simpla : dai 200 euro pe originala (care pariez ca e facuta in aceeasi fabrica cu clona) sau dai 50 euro pe clona. Fiecare dupa buget.
                Nu-i chiar asa…
                Lemnul facut in aceeasi fabrica nu are sens sa-l vinzi drept fake, mai degraba il dai ca original fara insemne.
                Iar in spatele unui lemn, a unei fețe, sunt multi ani de cercetari. Tratamente, teste, etc. Si daca iei lemnul X acum este cam la fel cu cel facut peste 5 ani, daca modelul ramane in productie.
                Cel fake e facut sa semene doar cu originalul. Nu stii ce lemn e acolo, cum e lipit, cum a fost tratat, nu exista control de calitate. Azi a avut lemn uscat, maine mai umed (ca nu face stocuri), lipiciul de ieri a fost un lot mai prost dar merge si asa, ca deh, ce pretentii sa ai la un lemn de 5 ori mai ieftin… 😂
                Tibi.68 Tibi.68 likes this.

Comentariu

Aici e o discutie vasta despre cum sa dai bani multi pe o marca ... nu ma bag in discutii, insa prefer Stiga (lemne def) oricand si contra oricui.

cu cercetarile ... m ati distrus ... nu cred in asa ceva
                  un singur lemn DEF
                  zeci de fețe diverse

Comentariu

Adica aveti impresia ca paletele se fac unicat si le dau un nume dupa cum bate vantul luna asta…? Sau dupa ce lemn au cumparat pentru anul asta?
                    Se fac tot soiul de teste, inclusiv cu jucatori renumiti. Si daca ala zice ca vrea sa sara putin mai tare lemnul sau sa aiba mai mult control, ce faci ca producator…? Faci alte 50 palete la misto (ca nu stii ce e in spate) si i le dai in teste..? 😂😂😂
                    Fiecare solutie de lipit schimba comportamentul. La fel lemnul, straturile de carbon, grosimi…
                    Doar pentru lemn se pierd niste ani pentru pastrare/uscare/tratamente.
                    Tibi.68 Tibi.68 likes this.

Comentariu

Xu xin, is that ya?
                      un singur lemn DEF
                      zeci de fețe diverse

Comentariu

Postat în original de MihaiLupu Vezi post

Nu-i chiar asa…
                        Lemnul facut in aceeasi fabrica nu are sens sa-l vinzi drept fake, mai degraba il dai ca original fara insemne.
                        Iar in spatele unui lemn, a unei fețe, sunt multi ani de cercetari. Tratamente, teste, etc. Si daca iei lemnul X acum este cam la fel cu cel facut peste 5 ani, daca modelul ramane in productie.
                        Cel fake e facut sa semene doar cu originalul. Nu stii ce lemn e acolo, cum e lipit, cum a fost tratat, nu exista control de calitate. Azi a avut lemn uscat, maine mai umed (ca nu face stocuri), lipiciul de ieri a fost un lot mai prost dar merge si asa, ca deh, ce pretentii sa ai la un lemn de 5 ori mai ieftin… 😂
                        Nu inteleg…..
                        Cum sa-l “dai ca original fara însemne” , daca el nu are nicio legatura cu cel autentic???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comentariu

2 lupi sunt mai puternici decat 1 lup, daca sunt in aceeasi haita...😄
                          Discutia despre clone poate fi extinsa f. mult, dar pot sa va spun ca atat furnirurile cat si compozitele-carbon folosite de chinezi la clone sunt de o calitate indoielnica iar probabilitarea sa iti pice in mana o clona buna este una foarte mica.
                          blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

Postat în original de dani 0205 Vezi post

Nu inteleg…..
                            Cum sa-l “dai ca original fara însemne” , daca el nu are nicio legatura cu cel autentic???

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Exact cum e marfa de la Lohn… Ori cu mici defecte, ori produse facute sa fie de rezerva. Calitate originala, dar clientul pune eticheta doar pe cate cumpara. Iei o haina de firma dar fara eticheta. NU fake, doar fara eticheta.

Comentariu

parerea mea
                              1 clonele sunt bune daca sunt facute cu simt de raspundere ( adica lemnele HUX sunt proaste ? le au cazut plaselele ? )
                              2 in momentul de fata CHINA are preturile cele mai mici posibile ( dumping ... mana de lucru ieftina ) toti care vor incerca sa faca lemne mai tz vor inceta pentru ca ....
                              3 ca sa evit alte discutii raspund aici ==== 1 joci cu clona ? ==== nu nu joc cu lemne clona 2 de ce ? ==== fiindca se vor gasi persoane care din diverse motive vor vinde diferite palete sau lemne cu diferite configuratii la un pret mic de exemplu la sf anului 2023 cineva a vandut Viscaria cu tgy05 la 750 ron deci un lemn Viscaria original la 500 samd ....
                              4 din cate am obs in ultima perioada din respect pentru dl Beni cativa ( 3 - 4 ? ) au inceput sa-si vanda lemnele HUX comandate nu aici pe forum .... pe olx insa .... de ce oare ?
                              5 prin impartasirea cunostintelor se poate ajunge la progres ...... ( nu am constatat acest lucru ...... inca ...... mai astept .....)
                              6 tot ce am scris aici este parerea mea personala si pot fi supus greselilor de aceea va rog sa nu aruncati cu pietre in mine .
                              Multumiri moderatorilor si admin. pentru faptul ca avem un loc unde putem sa ( vindem ..... cumparam .... pacalim ....blamam .... ne dam cu parerea in necunostinta = cunostinta de cauza ) ....
                              GRATIS ..... GRATIS .......GRATIS ... adica fara bani ....

Comentariu

Clone/fake sunt Vescalia, Abibag…
                                HUX sunt o marca. Ca seamana cu un lemn de la Buterfly sau altul e alta poveste, dar isi asuma o calitate a produselor, au marcajul propriu. Nu incearca sa te induca in eroare.
                                vrg vrg dorin67 dorin67 like this.

Comentariu

Postat în original de MihaiLupu Vezi post
                                  Clone/fake sunt Vescalia, Abibag…
                                  HUX sunt o marca. Ca seamana cu un lemn de la Buterfly sau altul e alta poveste, dar isi asuma o calitate a produselor, au marcajul propriu. Nu incearca sa te induca in eroare.
                                  Sunt o marca, e adevarat, dar tot niste reproduceri de lemne sunt... Tehnologia e copiata de la Butterfly, Nittaku sau alt mare producator. Cele mai multe reproduceri sunt facute dupa Viscaria. Singurele lemne care cred eu ca sunt unice d.p.d.v. al tehnologiei si al materialelor folosite sunt cele de la Dr. Neubauer

Comentariu

Copierea este relativa. Alt lemn, alti furnizori, alte solutii. Oricum, ce e clar este ca nu-ti da un lemn drept Viscaria, ci marca proprie.
                                    Faptul ca face si pe comanda e o chestie pe care marii producatori (Buterfly, Nittaku, etc) nu au timp si chef sa o faca la nivel de retail.

Comentariu

Asa e.
                                      Clona ce o am eu este denumita huieson
                                      ca seamana tare cu visc, asta e treaba si ncsf
                                      un singur lemn DEF
                                      zeci de fețe diverse

Comentariu

Seamana, dar stim cu totii ca nu rasare.
                                        Pana la urma si dintr-un tocator poti face paleta. Ti-o faci singur, aproape gratis. Nu te mai fraiereste nici macar Huieson. 😂😂😂
                                        Si de ce ai vrea sa semene cu Viscaria…? Sau poate chiar e un lemn bun? 😜

Comentariu

Huieson este un producator recunoscut, sunt bagati si in revspin..
                                          https://revspin.net/blade/huieson-zlc.html
                                          la banii astia se merita sa il testezi macar.

Comentariu

Evident ca fiind un producator recunoscut dispare notiunea de fake.
                                            La fel de bine putem spune ca si Stiga sau Donic copiaza Buterfly…? 😂😂😂

Comentariu

iar lama asta cu arylate carbon facuta de Huieson nu are aceeasi compozitie cu Viscaria, deoarece are miez de ayous, nu kiri, si e posibil sa fie mai flexibila.

https://www.aliexpress.com/item/33001574706.html

Comentariu

Sunt o marca, e adevarat, dar tot niste reproduceri de lemne sunt... Tehnologia e copiata de la Butterfly, Nittaku sau alt mare producator. Cele mai multe reproduceri sunt facute dupa Viscaria. Singurele lemne care cred eu ca sunt unice d.p.d.v. al tehnologiei si al materialelor folosite sunt cele de la Dr. Neubauer
                                                N-am auzit (sau n-am fost atent) la această marcă de lemne. Am căutat și am intrat pe site-ul lor. Au mai mult lemne allround sau defense. M-am uitat și pe acel filmuleț în care Dr.Neubauer folosește o paletă, probabil cu fețe tot Neubauer. Eu nu mă pricep neam, totuși suna a placaj toată mișcarea.

Nu știu de ce nu ar putea fi clonată orice piesă Dr.Neubauer.

Probabil au și ei o divizie de cercetare dar afirmația că orice paletă este verificată personal de Dr. Neubauer nu știu cum s-o calific. O sigură persoană să poarte tot acest travaliu? Plus ca simțurile ne mai inșeală, uneori.
                                                Întreb doar din nedumerire și curiozitate. După ce m-am mai invartit si eu prin lumea asta a tenisului, cele mai apreciate ar fi paletele Butterfly.

Comentariu

iar lama asta cu arylate carbon facuta de Huieson nu are aceeasi compozitie cu Viscaria, deoarece are miez de ayous, nu kiri, si e posibil sa fie mai flexibila.
                                                  Ajungem in final tot la concluzia ca nu e fake… 😂
                                                  Fiecare producator are o anumita abordare. Poate concura anumite lemne ale altor producatori, poate scoate chiar lemne mai bune, de ce nu?

Toate recomandarile insa se bazeaza pe experienta. Fake-urile nu sunt constante, ele sunt facute sa arate doar ca cele originale. I-a pus un lemn de o culoare asemanatoare dar paleta iese uneori cu caracteristici de ALL in loc de OFF+, ca lemnele bune sunt scumpe. 😂😂😂

Comentariu

Procesare...
                                                  X