Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Feţe Tibhar

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Feţe Tibhar

Salutare. A jucat cineva cu feţele Tibhar Evolution FX-D sau Tibhar Evolution MX-D. Impresii?
    Mulţumesc.
    lemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim

Am jucat cu Mxd 1.9 iar acum joc cu un max pe FH. E o față extraordinară, spin foarte bun, viteză, control, tot ce trebuie. E rezistentă și ține la tăvăleală. Se simte cel mai bine pe lemne cu compozit de la Off- în sus.Foarte bună la capace și jocul pe contre. Din punctul meu de vedere e superioară lui Mxp, cu care am jucat câțiva ani. Ca multe alte fețe, arată tot ce știe doar după o perioada de rodaj de una sau două săptămâni. Recomand cu căldură.
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Mulțumesc mult pentru feedback. Mulțumesc și pentru sfatul de la final!
      Ar merge lipite pe lame de un singur strat, gen Nittaku Miyabi sau Moby Kiso Hinoki? Sau fac prostia secolului? 😀
      Sunt în căutarea unui set-up care să imprime mult spin/ efect dar care să nu fie cu pierdere din viteză.

Stimă!
      lemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim

Comentariu

Procesare...
      X