Inca nu stiu care e combinatia cea mai reusita: lemn soft fete hard sau lemn medium fete soft, etc.....Care e regula de baza la imperecheat lemne si fete? Si daca cineva stie exemple de set-upuri reusite, sa le posteze, daca are timp...Cred ca multa lume e interesata de asa ceva, mai ales incepatorii, sper sa nu ma insel.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
set-upuri potrivite
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: set-upuri potrivite
Postat în original de valeriannInca nu stiu care e combinatia cea mai reusita: lemn soft fete hard sau lemn medium fete soft, etc.....Care e regula de baza la imperecheat lemne si fete? Si daca cineva stie exemple de set-upuri reusite, sa le posteze, daca are timp...Cred ca multa lume e interesata de asa ceva, mai ales incepatorii, sper sa nu ma insel.
tibhar seria samsonov cu fete seria sriver de la bty,mark 5 de la yasaka...si tibharul are ceva fete soft...nu prea am probat...Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Tibhar Nimbus Soft sau Nimbus Sound sunt minunate. Greu as mai putea sa le mai cer ceva. "Sound" sunt si mai moi decat "Soft" si recomand mai groase, poate chiar Max pt ca la lovituri puternice mingia trece prin fata si burete, ajunge la lemn si se schimba putin traiectoria. "Tipa" tot timpul ca si cum ar fi proaspat relipite. "Soft-ul" nu asa pronuntat dar mie-mi plac mai mult chiar decat BTY Solcion care au un spin mai putin pronuntat.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Re: set-upuri potrivite
Postat în original de Marian023Postat în original de valeriannInca nu stiu care e combinatia cea mai reusita: lemn soft fete hard sau lemn medium fete soft, etc.....Care e regula de baza la imperecheat lemne si fete? Si daca cineva stie exemple de set-upuri reusite, sa le posteze, daca are timp...Cred ca multa lume e interesata de asa ceva, mai ales incepatorii, sper sa nu ma insel.
Imperekerea fete-lemne este de regula soft-soft si hard-hard , dar exista si contraexemple asa ca nimic nu e sigur.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Exista tot felul de combinatii. Nu trebuie facut statistici si luat decizii in functie de ele. Trebuie inceput cu ceva si apoi corectat in timp. Nici ca mine care le-am incercat aproape pe toate, dar nici avut pretentia de a nimeri perfectiunea din prima. De altfel perfectiunea nu exista decat in ceruri. Chiar si un campion mondial mai are nemultumiri in legatura cu echipamentul sau!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 45
Likes given: 0Likes received: 0
Pentru cineva aflat la inceput cel mai bine e sa inceapa cam de la mijloc : lemn ALL+ / OFF- si niste fete medii ca duritate, deci cam 38-40.
http://mass.doingitwrong.net/http://oneofakindtrading.com.au/sponge_ ... table1.htm
Aveti 2 tabele unde se poate vedea duritatea buretelui pentru diferite fete ca sa va puteti face o parere.
De acolo fiecare jucator va evolua in functie de stilul sau de joc si de feelingul pe care il are ....Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
Postat în original de VISCOTibhar Nimbus Soft sau Nimbus Sound sunt minunate. Greu as mai putea sa le mai cer ceva. "Sound" sunt si mai moi decat "Soft" si recomand mai groase, poate chiar Max pt ca la lovituri puternice mingia trece prin fata si burete, ajunge la lemn si se schimba putin traiectoria. "Tipa" tot timpul ca si cum ar fi proaspat relipite. "Soft-ul" nu asa pronuntat dar mie-mi plac mai mult chiar decat BTY Solcion care au un spin mai putin pronuntat.Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
Cred ca le-am avut pe un Andro Super Core CL OFF. Cand dadeam smash cu BH pe care aveam Sound-ul, credeam ca sa spart mingia.
Atunci era prima data cand jucam cu ele si nu eram obisnuit inca.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOTibhar Nimbus Soft sau Nimbus Sound sunt minunate. Greu as mai putea sa le mai cer ceva. "Sound" sunt si mai moi decat "Soft" si recomand mai groase, poate chiar Max pt ca la lovituri puternice mingia trece prin fata si burete, ajunge la lemn si se schimba putin traiectoria. "Tipa" tot timpul ca si cum ar fi proaspat relipite. "Soft-ul" nu asa pronuntat dar mie-mi plac mai mult chiar decat BTY Solcion care au un spin mai putin pronuntat.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:35.Procesare...X
Comentariu