Am scris un review la lemnul Levi Sintec All+ - aici.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Review lemn Levi Sintec All+
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 06.ian.2010
- 233
- Ramnicu Valcea
- 52
Likes given: 0Likes received: 0
Am tot respectul pentru Cristi,pentru aportul lui in ceea ce priveste experimentarea diferitor lemne,fete(fețe),setup-uri, si indrumarea sanatoasa ulterioara( indreptatita de nivelul sau de expertiza ) pentru toti cei "bolnavi"de Tenis de Masa.
Cu riscul de a fi judecat,as vrea sa-mi expun parerea(subiectiva evident)despre aspectul folosirii unei fete OX pe lemnul Dr.Levi Cloth Sintec All+.
Am primit o fata(fața)Donic Piranja OX de la D-nul Laky si vreau sa va spun,ca tocmai avantajul ca sare mai tare din acest lemn imi place chiar la jocul de langa masa,cand pot sa pun capace precum cu soft-ul ajustand unghiul,mai mult decat atat---schimbul de directie este punctul forte al acestei combinatii.(ex:adversarul(dreptaci)se deplaseaza in partea de BH a mesei si da un topspin in BH meu(dreptaci).Este o imensa placere(cand e sigur,ca a castigat punctul) sa plasezi cu varful paletei mingea in FH lui.
De la distanta OX este mult mai eficient decat fetele(fețele)cu burete.(parerea unui amator).Iarasi e vorba de mana si de calitatile ierbii(culoare,miros,venin,etc.).
Am mai spus-o,dar nu ezit sa repet----este lemnul pe care l-am asteptat si cu voia lui Dumnezeu ,Dl.Levi l-a creat(rimeaza sau mi-se pare?)Dr.Levi Balsa Carbo Combi.FH:Xiom Vega Pro 2.0 BH:TSP Curl P1-r 0.5.
Red+Black Kazak C. FH:SpinLord Marder IV Max BH:SpinLord Agenda 1.0
Vladislav, multumesc pentru completare. Intr-adevar, n-am avut suficient timp sa probez lemnul cu o iarba oX, iar celelalte lemne cu hinoki la suprafata aruncau mingea prea tare langa masa.
Trebuie sa mentionez si faptul ca stilul meu este ofensiv si ca orice consideratii referitoare la materiale pe care nu le folosesc in mod obisnuit in cadrul acestui stil sunt facute prin prisma faptului ca in copilarie am jucat in stil defensiv clasic. Imi este greu sa abordez, fie si pentru teste, stilul de blocaj langa masa cu iarba oX. Totusi, tin mereu cont si de ceea ce as face eu daca as avea un adversar cu respectiva paleta in mana.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro