Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand Fete si Palete! (multe)

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Astept sa-mi trimiti prin M.P. pozele si detaliile solicitate pentru lemnul Stiga NCT VII.
    Blade: Mizutani ZLC
    FH Nittaku Fastarc G1
    BH Xiom Sigma II Euro

Comentariu

Postat în original de marcu vasile Vezi post
      Fratele meu dar ai o adevarata mina de aur(fețe)daca AI NEVOIE DE PAZA sunt atestat ptr. asa ceva.Lasand gluma deoparte ma intereseaza din tot ce mi-ai aratat numai JOOLA RHYZM negru si HEXER rosu,acestea sunt mai aproape de dimensiunile paletelor mele.Am sa-ti trimit adresa pe mp.
      Salut ,ce spui de cererea mea am inteles ca esti in ROMANIA o saptamana vezi ca ti-am trimis adresa pe m.p. daca nu o mai ai suna-ma la 0756258169.Sper sa mai ai fețele ,mi-ai spu8s ca atunci cand vii in tara ei legatura cu mine si le trimiti.
      Blade . PHOTINO
      Fh. Tibhar ev. Mx-p
      Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

Comentariu

Varog rezerva pt. mine.
        Tibhar / Nimbus / 9 / 50-RON / Negru
        Tibhar / Nimbus / 8 / 40-RON / Ros

Comentariu

Ma intereseaza
          Andro / Rasant / 8 / 60-RON / Negru
          Andro / Rasant / 8 / 60-RON / Ros

Te rog sa imi spui dimensiunile

Comentariu

Inca nu am primit nici un raspuns. Cred ca nu a mai ajuns in tara...
            FH Nittaku Fastarc G1
            BH Xiom Sigma II Euro

Comentariu

eu am primit abia azi dupa 2 saptamani.i am lasat nr de telefon si oferta mea.daca vrea ma suna.i am lasat si adresa pt lemnul pe care il vreau sigur

Comentariu

Postat în original de Johnny Erasure Vezi post
                Inca nu am primit nici un raspuns. Cred ca nu a mai ajuns in tara...
                ieri seara am ajuns in tara din pacate paleta care o vrei o fost rezervata de mult, azi o dau, daca nu o vrea o primesti tu!
                - - - Actualizat - - -
                Postat în original de Catalin Paduret Vezi post
                eu am primit abia azi dupa 2 saptamani.i am lasat nr de telefon si oferta mea.daca vrea ma suna.i am lasat si adresa pt lemnul pe care il vreau sigur
                tiam trimis message, le trimit azi cum ne am stabilit
                - - - Actualizat - - -
                Postat în original de neluchibu Vezi post
                Ma intereseaza
                Andro / Rasant / 8 / 60-RON / Ros

Te rog sa imi spui dimensiunile
                ti le dau mai deseara!

Comentariu

Ok.daca treci pe forum inainte sa trimiti inlocuieste tackiness cu large 44.

Comentariu

Nu stiu ce sa mai cred am rezervat anoro razant /8 /rosu si chiar am primit confirmarea prin mesaj privat ca o trimiti impreuna cu alte fete comandate si acum vad ca o dai altcuiva. Oare vorbim aceeasi limba , sau materialele nu sant cele din lista.

Comentariu

[QUOTE=T!Christian;169200]ieri seara am ajuns in tara din pacate paleta care o vrei o fost rezervata de mult, azi o dau, daca nu o vrea o primesti tu!
                      - - - Actualizat - - -
                      Multumesc insa, fara suparare, am cerut date despre lemnul Stiga inca din 24.06 si nu cred ca a mai intrebat cineva de acel lemn inaintea mea. In fine...
                      FH Nittaku Fastarc G1
                      BH Xiom Sigma II Euro

Comentariu

Salut ,ce spui de cererea mea am inteles ca esti in ROMANIA o saptamana vezi ca ti-am trimis adresa pe m.p. daca nu o mai ai suna-ma la 0756258169.Sper sa mai ai fețele ,mi-ai spu8s ca atunci cand vii in tara ei legatura cu mine si le trimiti.
                        Se mai spera la vreun raspuns .Sa fim seriosi daca tot ai vrut sa vinzi spune oamenilor care si-au pierdut timpul cu tine daca mai primesc materialele sau nu ,frumos ar fi sa dai din respect pentru noi macar un raspuns ..........................................???????? ?????????????????????????????
                        Blade . PHOTINO
                        Fh. Tibhar ev. Mx-p
                        Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

Comentariu

De Inerforce ALC,ce-mi poti spune,n-am primit nici un raspuns!!!

Comentariu

Postat în original de bidan Vezi post
                            Nu stiu ce sa mai cred am rezervat anoro razant /8 /rosu si chiar am primit confirmarea prin mesaj privat ca o trimiti impreuna cu alte fete comandate si acum vad ca o dai altcuiva. Oare vorbim aceeasi limba , sau materialele nu sant cele din lista.
                            ai primito tu! e cum ai comandat, totul in ordine, ma scuzati de toate deranjile, va trimit acuma fiecare p.m.
                            - - - Actualizat - - -
                            Postat în original de ticu sorin Vezi post
                            De Inerforce ALC,ce-mi poti spune,n-am primit nici un raspuns!!!
                            Iarta ma! chiar imi pare rau, nu am crezut niciodata ca asa multe lume se intere dintrodata, din pacate lam scimbat cu alta paleta deja mai am timo boll zlf daca te intere?
                            - - - Actualizat - - -
                            Se mai spera la vreun raspuns .Sa fim seriosi daca tot ai vrut sa vinzi spune oamenilor care si-au pierdut timpul cu tine daca mai primesc materialele sau nu ,frumos ar fi sa dai din respect pentru noi macar un raspuns ..........................................???????? ?????????????????????????????
                            ceau marcu! tu ai vrut hexer si rhyzm, nui asa? te rog iarta ma ca nu tiam scris mai devreme, cum am zis si la alti, am avut mult stres :/ nush cum da nu mai gasesc hexer, stiu sigur ca nui iam dat nimenui dar pur si simplu nu il mai gasesc . mai am rhzym si iti pot trimite luni, iti trimit un message p.
                            - - - Actualizat - - -
                            [QUOTE=Johnny Erasure;169212]
                            Postat în original de T!Christian Vezi post
                            ieri seara am ajuns in tara din pacate paleta care o vrei o fost rezervata de mult, azi o dau, daca nu o vrea o primesti tu!
                            - - - Actualizat - - -
                            Multumesc insa, fara suparare, am cerut date despre lemnul Stiga inca din 24.06 si nu cred ca a mai intrebat cineva de acel lemn inaintea mea. In fine...
                            scuze mah, paleta are un prieten de al meu acuma, so reservato din prima, imi pare rau!
                            - - - Actualizat - - -
                            Palete/Lemne: (Firma / Numele / Conditia 10=foarte bun, 1=distrus / Pretul)

Andro / Kinetic Supreme Off- / 8,5 / 100-RON

Andro / Super Core Cell off / 7 /80-RON

Donic / Epox Carbotec / 9 / 160-RON

Xiom / Diva Off- / 8,5 / 120-RON

BUTTERFLY Kong Linghui OFF semnat de KONG LINGHUI, MA LIN si WANG LIQIN !! (pret prin message)

Butterfly / Timo Boll ZLF / 10 / 540-RON

Xiom / Hayabusa Omni / 10 / 400-RON

Fete (Firma / Numele / Conditia 10=nou, 1=distrus / Pretul / Culoare)

Tibhar / Nimbus / 9 / 50-RON / Negru
                            Tibhar / Nimbus / 8 / 40-RON / Negru

Joola / Rhyzm / 7 / 50-RON / Negru

Xiom / Vega Pro / 6 / 30-RON / Negru
                            Xiom / Vega Pro / 6 / 30-RON / Ros
                            Xiom / Vega Pro / 9 / 70-RON / Ros
                            Xiom / Omega IV Pro / 8 / 50-RON / Negru
                            Xiom / Omega IV Pro / 9 / 70-RON / Ros

Donic / Desto F3 / 6 / 30-RON / Negru
                            Donic / Desto F3 / 6 / 30-RON / Negru
                            Donic / Desto F3 / 7 / 30-RON / Ros
                            Donic / Coppa JO Platin / 9 / 70-RON / Negru
                            Donic / Coppa JO Gold / 6 / 30-RON / Negru

Andro / Plasma / 7 / 50-RON / Negru
                            Andro / Plasma / 5 / 30-RON / Negru
                            Andro / Plasma / 6 / 40-RON / Ros

Butterfly / Large 44-DX / 9 / 50-RON / Negru (short pimples out)
                            Butterfly / Tenergy 64 / 5 / 35-RON / Ros

fetele Xiom mai tresa ma uit odata, restu so vandut!

Comentariu

Nu ma intereseaa ZLF-ul.

Comentariu

Mutumesc pentru raspuns. Intr-adevar fetele Rasant sunt mici pentru paleta mea. Am sa mai caut

Comentariu

am primit azi coletul si sunt multumit,chiar foarte multumit la banii pe care i am dat de produsele primite

Comentariu

salut, mie imi mai trimiti fetele sau ai uitat

Comentariu

Am primit coletul . Fata andro razant e mult mai mica decat ai zis dar in rest e ok.

Comentariu

Am primit coletul.lemnul si fetele sunt ca noi.e o.k.

Comentariu

lemnul Xiom care model este ? ma intereseaza Zxi.

Comentariu

Postat în original de mimusrem Vezi post
                                            lemnul Xiom care model este ? ma intereseaza Zxi.
                                            Este Xiom Hayabusa Omni Z+ , ala nu te intere?

Comentariu

daca vrei 360 ron....din pacate mai mult nu pot oferi. cele bune.daca era ZXI era super OK!

Comentariu

salut niste poze cu tenergy 64 rosu?
                                                Lemn:Viscaria
                                                FH: Hurricane 3
                                                BH: Dignics 05

Comentariu

Postat în original de boghiu Vezi post
                                                  salut niste poze cu tenergy 64 rosu?
                                                  nu le mai am, o sa fac o lista noua curand!
                                                  - - - Actualizat - - -
                                                  Postat în original de mimusrem Vezi post
                                                  daca vrei 360 ron....din pacate mai mult nu pot oferi. cele bune.daca era ZXI era super OK!
                                                  uite am unu din austria care poate o vrea, daca nu o vreau mai iti scriu tie, si vedem ce putem face

Comentariu

As dori si eu dimensiunile la fata Butterfly / Sriver L / 7 / 20-RON / Negru

Comentariu

Procesare...
                                                    X