Astept sa-mi trimiti prin M.P. pozele si detaliile solicitate pentru lemnul Stiga NCT VII.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Fete si Palete! (multe)
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 18.feb.2012
- 3442
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de marcu vasile Vezi postFratele meu dar ai o adevarata mina de aur(fețe)daca AI NEVOIE DE PAZA sunt atestat ptr. asa ceva.Lasand gluma deoparte ma intereseaza din tot ce mi-ai aratat numai JOOLA RHYZM negru si HEXER rosu,acestea sunt mai aproape de dimensiunile paletelor mele.Am sa-ti trimit adresa pe mp.
Comentariu
Ma intereseaza
Andro / Rasant / 8 / 60-RON / Negru
Andro / Rasant / 8 / 60-RON / Ros
Te rog sa imi spui dimensiunile
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Inca nu am primit nici un raspuns. Cred ca nu a mai ajuns in tara...Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
junior- 27.mar.2013
- 213
- Panciu, Romania
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
eu am primit abia azi dupa 2 saptamani.i am lasat nr de telefon si oferta mea.daca vrea ma suna.i am lasat si adresa pt lemnul pe care il vreau sigur
Comentariu
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postInca nu am primit nici un raspuns. Cred ca nu a mai ajuns in tara...
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Catalin Paduret Vezi posteu am primit abia azi dupa 2 saptamani.i am lasat nr de telefon si oferta mea.daca vrea ma suna.i am lasat si adresa pt lemnul pe care il vreau sigur
- - - Actualizat - - -
Postat în original de neluchibu Vezi postMa intereseaza
Andro / Rasant / 8 / 60-RON / Ros
Te rog sa imi spui dimensiunile
Comentariu
Nu stiu ce sa mai cred am rezervat anoro razant /8 /rosu si chiar am primit confirmarea prin mesaj privat ca o trimiti impreuna cu alte fete comandate si acum vad ca o dai altcuiva. Oare vorbim aceeasi limba , sau materialele nu sant cele din lista.
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
[QUOTE=T!Christian;169200]ieri seara am ajuns in tara din pacate paleta care o vrei o fost rezervata de mult, azi o dau, daca nu o vrea o primesti tu!
- - - Actualizat - - -
Multumesc insa, fara suparare, am cerut date despre lemnul Stiga inca din 24.06 si nu cred ca a mai intrebat cineva de acel lemn inaintea mea. In fine...Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3442
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de marcu vasile Vezi postSalut ,ce spui de cererea mea am inteles ca esti in ROMANIA o saptamana vezi ca ti-am trimis adresa pe m.p. daca nu o mai ai suna-ma la 0756258169.Sper sa mai ai fețele ,mi-ai spu8s ca atunci cand vii in tara ei legatura cu mine si le trimiti.
Comentariu
Postat în original de bidan Vezi postNu stiu ce sa mai cred am rezervat anoro razant /8 /rosu si chiar am primit confirmarea prin mesaj privat ca o trimiti impreuna cu alte fete comandate si acum vad ca o dai altcuiva. Oare vorbim aceeasi limba , sau materialele nu sant cele din lista.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de ticu sorin Vezi postDe Inerforce ALC,ce-mi poti spune,n-am primit nici un raspuns!!!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de marcu vasile Vezi postSe mai spera la vreun raspuns .Sa fim seriosi daca tot ai vrut sa vinzi spune oamenilor care si-au pierdut timpul cu tine daca mai primesc materialele sau nu ,frumos ar fi sa dai din respect pentru noi macar un raspuns ..........................................???????? ?????????????????????????????
- - - Actualizat - - -
[QUOTE=Johnny Erasure;169212]Postat în original de T!Christian Vezi postieri seara am ajuns in tara din pacate paleta care o vrei o fost rezervata de mult, azi o dau, daca nu o vrea o primesti tu!
- - - Actualizat - - -
Multumesc insa, fara suparare, am cerut date despre lemnul Stiga inca din 24.06 si nu cred ca a mai intrebat cineva de acel lemn inaintea mea. In fine...
- - - Actualizat - - -
Palete/Lemne: (Firma / Numele / Conditia 10=foarte bun, 1=distrus / Pretul)
Andro / Kinetic Supreme Off- / 8,5 / 100-RON
Andro / Super Core Cell off / 7 /80-RON
Donic / Epox Carbotec / 9 / 160-RON
Xiom / Diva Off- / 8,5 / 120-RON
BUTTERFLY Kong Linghui OFF semnat de KONG LINGHUI, MA LIN si WANG LIQIN !! (pret prin message)
Butterfly / Timo Boll ZLF / 10 / 540-RON
Xiom / Hayabusa Omni / 10 / 400-RON
Fete (Firma / Numele / Conditia 10=nou, 1=distrus / Pretul / Culoare)
Tibhar / Nimbus / 9 / 50-RON / Negru
Tibhar / Nimbus / 8 / 40-RON / Negru
Joola / Rhyzm / 7 / 50-RON / Negru
Xiom / Vega Pro / 6 / 30-RON / Negru
Xiom / Vega Pro / 6 / 30-RON / Ros
Xiom / Vega Pro / 9 / 70-RON / Ros
Xiom / Omega IV Pro / 8 / 50-RON / Negru
Xiom / Omega IV Pro / 9 / 70-RON / Ros
Donic / Desto F3 / 6 / 30-RON / Negru
Donic / Desto F3 / 6 / 30-RON / Negru
Donic / Desto F3 / 7 / 30-RON / Ros
Donic / Coppa JO Platin / 9 / 70-RON / Negru
Donic / Coppa JO Gold / 6 / 30-RON / Negru
Andro / Plasma / 7 / 50-RON / Negru
Andro / Plasma / 5 / 30-RON / Negru
Andro / Plasma / 6 / 40-RON / Ros
Butterfly / Large 44-DX / 9 / 50-RON / Negru (short pimples out)
Butterfly / Tenergy 64 / 5 / 35-RON / Ros
fetele Xiom mai tresa ma uit odata, restu so vandut!
Comentariu
junior- 27.mar.2013
- 213
- Panciu, Romania
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
am primit azi coletul si sunt multumit,chiar foarte multumit la banii pe care i am dat de produsele primite
Comentariu
Postat în original de boghiu Vezi postsalut niste poze cu tenergy 64 rosu?
- - - Actualizat - - -
Postat în original de mimusrem Vezi postdaca vrei 360 ron....din pacate mai mult nu pot oferi. cele bune.daca era ZXI era super OK!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:01.Procesare...X
Comentariu