Ma intereseaza despre lemnul DHS PG-7 de la o scara la 1-10,cat de rapid este,si ce control are,si as fi curios in legatura cu ce fata de atac(pentru forehand) s-ar potrivi cel mai bine pe acest lemn daca a jucat cineva cu acest lemn si poata sa imi spuna cateva detalii despre el,as fi recunoscator !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Dhs pg-7
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Joc cu lemnul asta de ceva vreme. Ca si structura e similar cu Stiga Clipper (difera doar grosimile straturilor). Este un lemn foarte rapid si greu de stapanit. Mie imi place insa foarte mult. De aceea mi-am cumparat 2.
Fetele cu care joc: intotdeauna o chinezeasca pe BH si pe FH Xiom Vega Pro sau Donic Acuda S1/S2. Nu e un criteriu, dar cu fetele asta sunt obisnuit eu.Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1928
- Uricani, Hunedoara
- 50
Likes given: 112Likes received: 83
Postat în original de Cip Vezi postJoc cu lemnul asta de ceva vreme. Ca si structura e similar cu Stiga Clipper (difera doar grosimile straturilor). Este un lemn foarte rapid si greu de stapanit. Mie imi place insa foarte mult. De aceea mi-am cumparat 2.
Fetele cu care joc: intotdeauna o chinezeasca pe BH si pe FH Xiom Vega Pro sau Donic Acuda S1/S2. Nu e un criteriu, dar cu fetele asta sunt obisnuit eu.Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
Am avut si Clipper. Era mai lent putin. Poate pentru ca avea numai 84 g (neobisnuit de putin pentru Clipper).
Mie PG7 imi place mai mult pentru ca are ceea ce lipseste la Clipper: o viteza in plus (e putin mai rapid pentru ca e putin mai gros).Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:44.Procesare...X
Comentariu