atunci e mai bine sa joci cu kinezesti , daca tot va rupeti in taiate. Cu o kinezeasca buna pui topspinu pe masa iar din capac sare in tavan. Daca nu vrei neaparat viteza nu te baga la tensori gen Gallardo.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
cand ar trebui relipita paleta?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 01.apr.2008
- 241
- Straja, Suceava 5%, Iași 95%
- 39
Likes given: 0Likes received: 1
n-are rost
n-are rost, oricum ce jucam noi e la un nivel slab si eu vreu sa dau tops macar acuma cand sunt tanar; ce jucam noi e m mult la greseala adversarului, adik ei se apara si eu atac peste masa si ei castiga normal...dar nu-mi pare rau oricum, vreu sa castig punctul pe atacul meu nu pe greseala adversarului...fiecare joak cum poate...
o sa incerc sa relipesc sriverele ca au cam 2 luni de cand joc cu ele o data la 3 zile cam si mi se pare ca nu mai trag delco pe tops...
merci oricum de sfaturi si de promptitudineBlade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon
Comentariu
De la Dandoy ia ori de asta :
http://www.dandoy-sports.com/product_in ... ts_id=3013
ori de asta
http://www.dandoy-sports.com/product_in ... ber-sheets
si pretenii tai o sa isi blesteme zilele
Nu lua in grosime de 2.2 ca oricum nu folosesti atata burete la fete tari si sa nu iingreunezi aiurea paletaBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
junior- 01.apr.2008
- 241
- 39
re
hmmm ce zici merge una pe FH si una pe BH
sunt super ieftine!
merci mult
daca nu sunt multumit o dezlipesc aia de pe rever si o schimb cu sriverul de la paleta curenta si fac doua palete cu 729 pe FH si sriver pe rever, numai ca una o sa fie negru-FH, rosu-BH si cealalta FH-rosu BH-negru
:PBlade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
Comentariu
Nu conteaza culorile. Oricum kinezii in general joaca asa : FH - kinezesc , BH : ne-kinezesc. Asa ca e o hotarare buna. Poti lua una, una .Blade DHS PG 2
Comentariu
junior- 01.apr.2008
- 241
- 39
re
oho 31 de euro doar cu fetele astea
prima de 2.2 pe FH
a doua de 2.0 pe rever
am pus lemn 729 Red Spirit
cred ca tot pe acolo e ca si LKT Instinct
imi face cu ochiul paleta asta...Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
Comentariu
Revin cu o precizare . La GeoSPin Tacky poti lua burete de 2.2 pt ca 1,8 e prea putin iar fata e dintre cele mai usoare kinezesti. Celalalt e ok in 2.0.Blade DHS PG 2
Comentariu
Mai Bogdane... greu te hotarasti , am eu lemn LKT si fața "729" ... deci intra la mine mai alege una si le trimet eu in 3 zile le ai , si mai ieftin...Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Postat în original de valigtiMai Bogdane... greu te hotarasti , am eu lemn LKT si fața "729" ... deci intra la mine mai alege una si le trimet eu in 3 zile le ai , si mai ieftin...Blade DHS PG 2
Comentariu
junior- 01.apr.2008
- 241
- 39
re
da ma mai gandesc oricum...dupa cum spuneam vreau numaidecat fața cu efect speed glue incorporat pe FH ca sa nu trebuiasca sa o lipesc
dak o sa fiu baiat cuminte si iau licenta probabil ca o sa-mi fac cadou paleta
vedem peste o luna deciBlade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
Comentariu
Nu trebuie neaparat sa lipesti. Jorgen Persson zicea ca faptul ca a jucat la inceput fara sa lipeasca l-a ajutat mult ulterior.Blade DHS PG 2
Comentariu
junior- 01.apr.2008
- 241
- 39
relipit
hmmm mi-a relipit cineva fetele pana la urma...
din pacate nu prea vor Sriver-ele FX sa pocneasca deloc asa cum face de ex cu Desto F3 cand pune capac pe tops-ul meu
apropo stie cineva cum sa redau fetelor aderenta, adik sa fie din nou lipicioase? am un spray de la Stiga, dar nu ajuta foarte mult si a cost si destul de mult...Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:05.Procesare...X
Comentariu