Caut 2 fețe cu un control mai mare .....ce imi recomandati?Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
caut fete cu control mare
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
caut fete cu control mare
Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.Taguri: Nimic
moi
una blonda de 90/60/90 si una neagra,pe backhand,mai putin soft ........TB SPIRIT
TGY 05
TGY 05 FX
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5725
- Fălticeni
- 64
Likes given: 954Likes received: 1438
Re: ajutor!!
Postat în original de geo_donicCaut 2 fețe cu un control mai mare .....ce i-mi recomandati?Multumesc.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
[quote=cata_60]Postat în original de "geo_donic":37tnt9ntCaut 2 fețe cu un control mai mare .....ce i-mi recomandati?Multumesc.
multumesc !!! un real ajutor ce sa zic.chiar o sa-mi cumpar unul sa vad daca sare la fel de bine.Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.
Comentariu
Ceva fete soft : Sriver FX sau Tibhar Nimbus SoftBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Bty FlextraLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
junior- 01.apr.2008
- 241
- Straja, Suceava 5%, Iași 95%
- 39
Likes given: 0Likes received: 1
re
Postat în original de manyaku88Bty FlextraBlade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon
Comentariu
Re: plasma
Postat în original de valeriannandro plasma 380, sau 430, nu mai necesita relipireSa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.
Comentariu
Eu am plasme 380 pe un lemn Gruba Carbon All+ si e o combinatie de maxim control. Am vazut plasme si pe un Andro Super Core All+ , iarasi o combinatie cu super control, dar se pot pune si pe un lemn OFF (VISCO te poate ajuta cu mai multe detalii ca el a testat toata gama plasmelor). Sunt fete faine care isi pastreaza elasticitatea mult timp si nu te obliga sa iti lipesti paleta o data la doua ore, dar scumpe foc, insa zic eu ca merita.Blade : Nitakku Septear (OFF)
FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Comentariu
Re: re
Postat în original de bbogdanmirceacum e Dawei Inspirit?
are super spin, control mediu, viteza destul d mare, k o comparatie directa as putea spune control si spin mai mare decat bryce si viteza unui bryce fx 1.9, insa traiectorie mai inalta, datorita spinului, si duritatii buretelui
ce ar mai fi d zis, cauciuc gros, rezistenta la lovituri si uzura, insa un pic mai grea decat o fața euro, exista si o varianta inspirit quattro cu un burete mai dens care ar fi pt non speed glue, insa nu m-a impresionat
este f buna la capace, le tine jos si rapideLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
Postat în original de geo_donicCaut 2 fețe cu un control mai mare .....ce imi recomandati?Multumesc.
Cu o senazatie de control foarte mare si normalitate dar cu un spin moderat, Solcion de la Butterfly, tot moi si cu efect incorporat.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOPostat în original de geo_donicCaut 2 fețe cu un control mai mare .....ce imi recomandati?Multumesc.
Cu o senazatie de control foarte mare si normalitate dar cu un spin moderat, Solcion de la Butterfly, tot moi si cu efect incorporat.Blade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de valiPostat în original de VISCOPostat în original de geo_donicCaut 2 fețe cu un control mai mare .....ce imi recomandati?Multumesc.
Cu o senazatie de control foarte mare si normalitate dar cu un spin moderat, Solcion de la Butterfly, tot moi si cu efect incorporat.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOPostat în original de valiPostat în original de VISCOPostat în original de geo_donicCaut 2 fețe cu un control mai mare .....ce imi recomandati?Multumesc.
Cu o senazatie de control foarte mare si normalitate dar cu un spin moderat, Solcion de la Butterfly, tot moi si cu efect incorporat.Blade DHS PG 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:17.Procesare...X
Comentariu