Am "dat" cu Search (variantele 2.0 si MAX ) si n-am gasit nimic, am cautat "manual cu mana" un topic potrivit, dar si asa mi-a dat cu virgula, asa ca postez aici pentru a nu mai deschide topic nou. Daca intr-adevar exista, va rog sa ma scuzati si sa mutati postarea unde trebuie.
Am sesizat o chestie in neregula si am vrut sa folosesc functia "Report" pentru a o semnala moderatorilor/adminilor, asa cum se specifica in Regulament (ciudat este ca se specifica in "Regulamentul pentru postarea unui Anunt de Vanzare-Cumparare", nu in "Reguli generale de functionare a forumului"):
Problema este ca m-am holbat in zadar dupa butonul "Report" si iarasi imi da cu virgula (o fi din cauza ca-i vineri si-s obosit ). Pe urma m-am gandit ca nu exista optiunea pentru "boboceii" ca mine, ceea ce iarasi mi se pare ciudat, deoarece poate unii dintre noi au si alte experiente pe forumuri si pot ajuta, intr-un fel sau altul, la imbunatatirea functionarii acestei comunitati.
Nu ar fi normal sa existe acel buton pentru toate categoriile de useri?
Am sesizat o chestie in neregula si am vrut sa folosesc functia "Report" pentru a o semnala moderatorilor/adminilor, asa cum se specifica in Regulament (ciudat este ca se specifica in "Regulamentul pentru postarea unui Anunt de Vanzare-Cumparare", nu in "Reguli generale de functionare a forumului"):
8. Folositi functia RAPORTEAZ? POST pentru a sublinia o încalcare a acestor reguli sau a regulamentului general de ordine interioara!
Nu ar fi normal sa existe acel buton pentru toate categoriile de useri?
Comentariu