Buna! Asa de curiozitate , ce culoare va place sa folositi pe Fh si Bh (negru sau rosu)?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fh & BH
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
cadet
- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
Likes given: 0Likes received: 0
Eu folosesc tot timpul Negru pe FH si Rosu pe BH , asa mi se pare mult mai corect - depinde si ce fețe folosesti si in ce fel le flosesti ! (^)_(^)Blade : DEF Butterfly Power Defence
FH : Nittaku - Hurricane
BH : Giant Dragon - Giant Long
Asa le folosesc si eu: negru pe Fh si rosu pe Bh... Dar cu adica: "depinde si ce fețe folosesti si in ce fel le flosesti !"?
Comentariu
cadet- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
De exemplu daca ai o fața cu mult spin pt. atac si ea este rosie iar tu ataci mult mai mult cu FH,fața va trebuii sa o pui pe FH iar daca ai una neagra de exemplu DHS Huricane III Neo ( care merge foarte bine pe rever , parerea mea ! ( depinde si de lemn ) ) si aceasta este neagra tu trebuie sa ataci cu ea de pe BH ( rever ) !Blade : DEF Butterfly Power Defence
FH : Nittaku - Hurricane
BH : Giant Dragon - Giant Long
Comentariu
h3 neo este fata in principiu de forhand. fiind o fata chinezeasca trebuie sa lovesti foarte razant, deci lemnul nu conteaza foarte mult... parerea meablade: xiom strato
fh: omega IV asia
bh: vega asia
Comentariu
Postat în original de Neacsu Bogdan Vezi posth3 neo este fata in principiu de forhand. fiind o fata chinezeasca trebuie sa lovesti foarte razant, deci lemnul nu conteaza foarte mult... parerea mea
Nu prea vedem chinezi sa joace cu H3...si negru...pe BH...or sti ei ceva...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
pei chinezii joaca cu h3 blue slonge pe forhandblade: xiom strato
fh: omega IV asia
bh: vega asia
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Postat în original de Neacsu Bogdan Vezi postdeci lemnul nu conteaza foarte mult...We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
Eu am dat cu cateva lemne chinezesti DHS H-WL, H -hao, king, king III, etc...toate ofensive....nu m-a impresionat deloc dwell-tine-ul lor...mi s-au parut lemne rigide, rapide si fara prea mult simt...iar fetele tensor puse pe ele sunt fara control...adica, pe aceste lemne ar merge foarte bine fetele chinezesti din gama DHS skyline sau hurricane ( dar nu numai ), ce arunca mai incet (la lovituri drepte), dar agata foarte bine...
...iar pe rever fete moi, mai lente, cu efect foarte mare...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Postat în original de gabikr Vezi postmi s-au parut lemne rigide, rapide si fara prea mult simt...We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
...asa mi s-au parut...sare din ele ca din pusca fara sa stiu unde se duce mingea...hehe, nu am eu mana pentru asa ceva...aceste lemne sunt apreciate de cei cu un nivel de joc mai avansat...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:02.Procesare...X
Comentariu