Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Schimb Primorac Carbon FL (fluturas negru) 88g
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Daca pana ajung acasa nu gasesc oferta de schimb, atunci o sa il vand, 350 ron plus transport eu am dat pe lemn 400 tot aici pe forum.Blade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
Cu stima vi l platesc pe loc cum ajungeti in tara 350 + transport. Multumesc . 0767936994
- - - Actualizat - - -
Rugamintea este sa mi l trimiteti ptr ca am avut unul similar si ii duc dorul
- - - Actualizat - - -
Daca aveti pe coneva acasa mi l poate si trimite . Aveti tel meu. Stima
Comentariu
Postat în original de Teica Radu Vezi postCu stima vi l platesc pe loc cum ajungeti in tara 350 + transport. Multumesc . 0767936994
- - - Actualizat - - -
Rugamintea este sa mi l trimiteti ptr ca am avut unul similar si ii duc dorul
- - - Actualizat - - -
Daca aveti pe coneva acasa mi l poate si trimite . Aveti tel meu. StimaBlade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
Postat în original de gasscan Vezi postdaca nu gasesc lemn la schimb asa cum am mentionat in titlu cand vin acasa , puteti considera ca lemnul va apartine...deci cu ocazia aceasta , va rog sa nu mai postati oferte de cumparare , doar de schimb cu ce este in titlu . Stima!
Comentariu
Postat în original de cezar Vezi postdaca esti interesat de schimb cu timo boll zlf sau cash anunta-ma
am mai vb pe privatBlade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
Va-ti mai gandit ? Daca nu gasiti un schimb poate mi-l vindeti mie. Stima
- - - Actualizat - - -
V-ati mai gandit poate totusi il vindeti. Multumesc mult
Comentariu
Postat în original de Teica Radu Vezi postVa-ti mai gandit ? Daca nu gasiti un schimb poate mi-l vindeti mie. Stima
- - - Actualizat - - -
V-ati mai gandit poate totusi il vindeti. Multumesc multBlade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
eu nu am m-ai avut rabdare,si am cumparat unul nou ,cu 500 ron.(('mm Fluture negru prima serie in cutie originala!!
Comentariu
Postat în original de mimusrem Vezi posteu nu am m-ai avut rabdare,si am cumparat unul nou ,cu 500 ron.(('mm Fluture negru prima serie in cutie originala!!Blade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
Buna,
care e situatia cu Primorac-ul - s-a vandut/schimbat?
Azi/acuma am vazut ca ati fi interesat (si) de un schimb cu un Schlager cu maner FL.
In caz ca mai e valabil, am si eu un Schlager identic, vezi post:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...-BTY-DHS-Stiga
Stima, Raimond!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:11.Procesare...X
Comentariu