Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Schimb Primorac Carbon FL (fluturas negru) 88g
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Daca pana ajung acasa nu gasesc oferta de schimb, atunci o sa il vand, 350 ron plus transport eu am dat pe lemn 400 tot aici pe forum.Blade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
Cu stima vi l platesc pe loc cum ajungeti in tara 350 + transport. Multumesc . 0767936994
- - - Actualizat - - -
Rugamintea este sa mi l trimiteti ptr ca am avut unul similar si ii duc dorul
- - - Actualizat - - -
Daca aveti pe coneva acasa mi l poate si trimite . Aveti tel meu. Stima
Comentariu
Postat în original de Teica Radu Vezi postCu stima vi l platesc pe loc cum ajungeti in tara 350 + transport. Multumesc . 0767936994
- - - Actualizat - - -
Rugamintea este sa mi l trimiteti ptr ca am avut unul similar si ii duc dorul
- - - Actualizat - - -
Daca aveti pe coneva acasa mi l poate si trimite . Aveti tel meu. StimaBlade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
Postat în original de gasscan Vezi postdaca nu gasesc lemn la schimb asa cum am mentionat in titlu cand vin acasa , puteti considera ca lemnul va apartine...deci cu ocazia aceasta , va rog sa nu mai postati oferte de cumparare , doar de schimb cu ce este in titlu . Stima!
Comentariu
Postat în original de cezar Vezi postdaca esti interesat de schimb cu timo boll zlf sau cash anunta-ma
am mai vb pe privatBlade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
Va-ti mai gandit ? Daca nu gasiti un schimb poate mi-l vindeti mie. Stima
- - - Actualizat - - -
V-ati mai gandit poate totusi il vindeti. Multumesc mult
Comentariu
Postat în original de Teica Radu Vezi postVa-ti mai gandit ? Daca nu gasiti un schimb poate mi-l vindeti mie. Stima
- - - Actualizat - - -
V-ati mai gandit poate totusi il vindeti. Multumesc multStima!
Blade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
eu nu am m-ai avut rabdare,si am cumparat unul nou ,cu 500 ron.(('mm Fluture negru prima serie in cutie originala!!
Comentariu
Postat în original de mimusrem Vezi posteu nu am m-ai avut rabdare,si am cumparat unul nou ,cu 500 ron.(('mm Fluture negru prima serie in cutie originala!!
... sa il folositi sanatos si sa va bucurati de el, eu mai astept ce am scris in titlu , stima!
Blade-TBS
Fh- T05-2.1
Bh- T05fx-1.9
Comentariu
Buna,
care e situatia cu Primorac-ul - s-a vandut/schimbat?
Azi/acuma am vazut ca ati fi interesat (si) de un schimb cu un Schlager cu maner FL.
In caz ca mai e valabil, am si eu un Schlager identic, vezi post:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...-BTY-DHS-Stiga
Stima, Raimond!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:25.Procesare...X
Comentariu