Felicitări cameramanilor și fotografilor! ( se știu ei…Miky, Istvan, Noemi etc)👏👏👏 și alții…
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa TT Concept Adial" Târgu Mureș, Indoor Table Tennis, 29 – 30 iunie 2024 (sâmbătă E,A - duminică O,H)
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3887
- Deva
- 74
Likes given: 2038Likes received: 1394
Mulțumiri organizatorilor ! În toată desfășurarea turneului s-a simțit implicarea deosebită a echipei de organizatori. Cafeaua a fost foarte bună. Apa, de-asemenea, iar Sandwich - ul a fost excelent. Mai venim pe la voi. 🤩
- Aprecieri 5
Comentariu
organizator local- 20.sep.2019
- 1080
- Cluj-Napoca
- 50
Likes given: 888Likes received: 1803
Postat în original de Bucur Daniel Vezi postUn turneu frumos, lung și aprig!
Cei mai buni au câștigat. Bravo lor!
Felicitari si organizatorilor pentru efortul depus.
Inamicul tuturor a fost caldura, cu toții am simțit acest disconfort. Totuși suntem în mijlocul verii. Am știut unde mergem, nu ne-a obligat nimeni să participăm, așa ca nu mai vreau discutat acest subiect legat de condițiile din sală. Știi unde te-ai înscris, ai fost informat cu privire la condițiile de participare.
Deci bravo organizatorilor!
… as fi acolo .. da nu m-aș fi dus.
Bucur Daniel Dragonuldeblajbrick like this.Butterfly Innerforce ZLF
BH : Dignics 64
FH : Dignics 64
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 20.sep.2019
- 1080
- Cluj-Napoca
- 50
Likes given: 888Likes received: 1803
Postat în original de sarcani Vezi postMulțumesc Noemi, Cecilia. Cristina, Nelutzu, Ovidiu,Ocsi și tuturor membrilor clubului TT CONCEPT ADIAL care au făcut posibil acest turneu. Au fost parteneri de nădejde. Legat de condițiile de joc, chiar am făcut tot ce am putut și în nici un caz nu am dorit sa ne batem joc de participanți asa cum au insinuat unii. De vorbit este ușor, de făcut este mai greu. Începând de azi predau ștafeta colegilor mei și ma retrag din activitatea organizatorica. Sunt sigur ca vor reuși sa facă cel puțin cât am făcut eu în competitile Amatur.
nu se poate “Andrei Sarcani “ este Andrei Sarcani “❤️
… chiar așa 👍
Andrei Sarcani ❤️❤️❤️❤️
Butterfly Innerforce ZLF
BH : Dignics 64
FH : Dignics 64
- Aprecieri 9
Comentariu
Propun ca doar la 5 turnee organizate si castigate consecutiv sa ai voie sa te retragiTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 14
Comentariu
senior- 14.mar.2018
- 727
- BUCURESTI
- 66
Likes given: 453Likes received: 659
Mulțumim Tg-Mureș / un turneu(open) cu jucători foarte buni, gazdele primitoare și bine organizate / dacă nu era căldura din sala era de 10+ / mai vin la Tg-MureșNelutzu nitu serban like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator tehnic- 07.oct.2012
- 1210
- targu mures
- 57
Likes given: 183Likes received: 56
Postat în original de FlorinBN Vezi postPropun ca doar la 5 turnee organizate si castigate consecutiv sa ai voie sa te retragi
Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
Comentariu
organizator tehnic- 07.oct.2012
- 1210
- targu mures
- 57
Likes given: 183Likes received: 56
Traian Furtuna m-a batut cu 3-0 in semi. Respect!Erdely Noemi likes this.Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:33.Procesare...X
Comentariu