Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Este vorba, bineinteles, de "albastrul de Voroneț", mesele imprumutand din azurul cerului Bucovinei (la vremea culesului de struguri ) cat timp au fost jucate la Tabara de la Gura Humorului.
dada..numai ca acum se vor face "verzi" datorita aerului sarat de la Ocna Sibiului,si de la apa la fel de sarata de aici..
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
ramane ora incepere la Open 13:30?
exista zvonuri ca ar incepe de dimineata...
Din punctul meu de vedere, cred ca ar fi convenabil sa inceapa si Open-ul la ora 10, insa sub rezerva de a se juca fluent (fara pauze mari intre meciuri, caz in care ar trebui sa joace o grupa la o masa!), astfel incat sa terminam dupa-masa, si nu seara (ca in cazul imceperii la pranz)!!!
daca nu se vor mai inscrie f. multi la amatori...cred ca s-ar putea juca si open-ul de dimineata, la fel ca la Deda
ar putea fi 12 mese pentru amatori si 4 pentru open.....astfel ca open-istii ar putea face si o baie dupa-amiaza
dupa discutiile avute cu participantii la open,majoritatea si-au exprimat optiunea ca si ora de incepere sa fie decalata cu cateva ore,respectiv orele 10:30-11:00...ne cerem scuze pentru modificarea facuta. Rugam participantii la open sa se prezinte la sala pana la orele 10:30..Multumim pentru intelegere.
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Nicule, in postul 101 apare inscriere Florescu Eleodor (20) - Deva, open, dar nu apare in lista actualizata. Vezi sa nu-l "scapi" ... - - - Actualizat - - -
Apropos, mie imi ies la socoteala 25 la open. Sigur ca nu ai apucat sa actualizezi lista si la open, asa se explica... Scuze pentru ...interventie (ca sa vezi ca lumea se intereseaza si urmareste cu atentie orice postare).
Hai, sa aveti un turneu (inaugural) de nota 10 + !
Mult noroc !
dupa discutiile avute cu participantii la open,majoritatea si-au exprimat optiunea ca si ora de incepere sa fie decalata cu cateva ore,respectiv orele 10:30-11:00...ne cerem scuze pentru modificarea facuta. Rugam participantii la open sa se prezinte la sala pana la orele 10:30..Multumim pentru intelegere.
Comentariu