salut , ieri am jucat cu un domn mai in varsta , folosea o paleta veche , cred ca no name , care nu mai avea deloc aderenta ,deci cred ca fetele lui pot fi denumite antispin, nu? folosea chop-ul de sus in jos atat pe forehand cat si pe backhand , am luat -o scurt 3-0 fara sa -mi pot da seama ce spin imi vine inapoi , toate topspinurile mele mergeau in net , sau afara . Am mai jucat cu jucatori cu stil defensiv dar acestia foloseau srivere sau alte fete care aveau aderenta .
Topspinul de forehand imi intra destul de bine atat din block cat si din chop dar daca vine inapoi din gume cu aderenta . Adevaru este ca m-am si enervat rapid (pe mine bineinteles ) si ma bagam la topspinuri tot mai in forta , trebuia sa incerc sa lovesc flat sau sa intru in jocul lui cu chop-uri ? Mersi
Topspinul de forehand imi intra destul de bine atat din block cat si din chop dar daca vine inapoi din gume cu aderenta . Adevaru este ca m-am si enervat rapid (pe mine bineinteles ) si ma bagam la topspinuri tot mai in forta , trebuia sa incerc sa lovesc flat sau sa intru in jocul lui cu chop-uri ? Mersi
Comentariu