Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa Sucevei, SUCEAVA, 22-23 iunie 2024
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator tehnic
- 05.dec.2016
- 1347
- Iași
- 26
Likes given: 1677Likes received: 587
Postat în original de ovidiuu Vezi postLa Elite jucam cu divizionari, și nu ne mai plângem, e aceeași treaba
In concluzie, mi se par diferite cele doua spete, dar e doar parerea mea.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Comentariu
organizator tehnic- 01.apr.2011
- 2027
- Suceava, Romania
- 52
Likes given: 180Likes received: 399
Multumim tuturor celor implicati!
Multumim partenerului media - https://www.stirisuceava.net
Spor in toate si mai ales in sport! Va mai asteptam!mariomoro likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Hutanu Cosmin Vezi postEu sunt un simplu jucător mediocru de tenis de masă, care joacă de ani buni la categoria Hobby ,nu o spun spre rușinea mea deoarece nu fac antrenamente aproape deloc,sunt plecat în străinătate de 6 ani și în 90% din cazuri timpul nu îmi permite să practic prea mult acest sport.Totusi ,atunci când o fac dau totul și iau în serios fiecare adversar . Nu am absolut nimic cu nimeni ,dar să ai “nesimțirea” asta să ajungi la o categorie superioară și apoi să “cazi” pe motiv că “accidentare , perioadă proasta,etc” este de o scuză penibilă. Dacă ești avansat sau ai fost acționează ca un avansat . Foarte mulți “avansați” cad din nou la Hobby ca să ce? Să te bați cu un copil care abia învață ? Sau cu unul ca mine care joacă 1-2 turnee pe an fără antrenament ? Pentru mine și părerea mea e că odată ajuns la o categorie superioară e să rămâi acolo frate ! Ce e țigăneala aia : câștig - trec la avansați,pierd cad la hobby,și tot așa toată viața ? Poate să îmi dea careva o explicație de ce așa regulă? Repet : nu am nimic cu nimeni ,dar încă o dată sistemul acesta “amatur “ îmi confirmă că până și aici corupția s-a întins . Stați : Îmi veți spune :” dacă nu îți place regulamentul ,stai acasă ,de ce mai vii?” sau alte scuze comuniste
Comentariu
Postat în original de I HateCheaters Vezi post
Jucătorul care într-un interval de 12 luni obține 5 podiumuri (loc 1-4) dintre care minim 3 A / A+, sau 7 podiumuri indiferent de categoria turneului, promovează automat la categoria superioară. Deci nu se poate sta o viata la o categorie. Mi se pare ca a inceput o vanatoare de jucatori care cad de la o categorie superioara. Poate nu au cu cine sa se antreneze, poate sunt bolnavi, poate au o perioada mai proasta. Ce facem acum, ii certam ca nu au putut juca mai bine?Adrian's likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator tehnic- 05.dec.2016
- 1347
- Iași
- 26
Likes given: 1677Likes received: 587
Postat în original de Hutanu Cosmin Vezi post
Nu îi certăm , dacă au o perioadă mai proastă sau sunt bolnavi vor lua activitatea de unde a încheiat-o , dacă a fost avansat , va continua de la avansat , asta fiind valabil la orice categorie . În fine ,oricum aș da ,tot ca voi iese . De aceea cer public scuze că am deschis acest subiect la un turneu atât de minunat pe care de fiecare dată domnul profesor Adrian Cojocaru îl organizează la superlativ . Nu era nici momentul nici locul . Îmi cer scuze !🙏🏻
Comentariu
Postat în original de AdrianGotca Vezi postN-as pune pe picior de egalitate ce se intampla cu cei care cad in categorie cu faptul ca elitistii sunt nevoiti sa joace cu divizionari A sau B. Si asta din simplul motiv ca tot ce trebuie sa faca un divizionar ca sa poata juca in Amatur e sa nu promoveze si sa joace in Superliga (lucru care oricum e foarte greu, daca aruncam o privire la loturile echipelor de anul acesta din Superliga, cred ca numaram pe degetele de la o mana oamenii care ar putea face fata nivelului de acolo), pe cand cine vrea sa cada in categorie trebuie sa tranteasca indeajuns de mult (a tranti=a nu-ti apara corect sansele). Nu cred ca s-a pus vreodata problema la echipele de div A sa nu promoveze in Superliga daca au cum pt motivul de a putea juca in AmaTur...
In concluzie, mi se par diferite cele doua spete, dar e doar parerea mea.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:47.Procesare...X
Comentariu