Craciun Calin - Oradea open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A - Oradea - Cupa Pingpongmania - 03 aug 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Badescu Alexandru-893-Oradea............amatori....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
Omut Gheorghe-Oradea-nou.......amatori....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
Actualizare lista de inscrieri si anuntul turneului (materiale de premiere) - pe prima pagina.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 03.iun.2012
- 891
- Sighetu Marmatiei
- 47
Likes given: 20Likes received: 82
La amatori : Antohi Ioan si Florea Vasile
Comentariu
Ca intotdeauna Victor sparge...gheata......Asteptam cu drag si pe ceilalti prieteni(si vecini)din Arad sa ne ..viziteze pentru ca stiu ca sunt la fel de maniaci ca si noi in ce priveste tenisul de masa.Eu m-am simtit,am spus-o,super la toate turneele la care am participat la Arad.
- - - Actualizat - - -
...Bogdan sa nu se mai ascunda dupa ...copac.....il astept la Oradea sa ..ingropam definitiv securea razboiului.....oricum el este o valoare in acest circuit..
- - - Actualizat - - -
.....
- - - Actualizat - - -
.....Pe ele vom juca.....la turneul maniacilor de pingpong...
- - - Actualizat - - -
....de la Pingpongmania.....Oradea....
- - - Actualizat - - -
....Dupa ce a vazut mesele in ce 'hal' ....se prezinta..s-a hotarat sa se inscrie si Sferlea Calin-Oradea-nou........la amatori....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
Odata sparta gheata, in jurul copcii stau la pescuit. Ramane doar sa-mi urati: FIR INTINS LA "MANIACI"
Comentariu
- 891
- Sighetu Marmatiei
- 47
La Amatori Tintas Pavel Sighetu Marmatiei
Comentariu
Omut Dan-Marghita-nou.....amatori....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
BELTECHI DUMITRU -amatori ,(Bratca- Beznea-Delureni) acolo mi-am petrecut ce-a mai fericita perioada din viata.,Daca ,ma primiti?.Emi
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Fara sa stie Marius si Florin pe linga materialele surpriza pe care le-am pregatit,miine o sa incarc si 12 mese Jolla 2000 s de la Campionatul European de la Ostrava si daca cele 12 mese Jolla 2000 s CARE SUNT DEJA PREGATITE IN SALA NU SUNT SUFICIENTE,o sa gasim un loc si pt ele sa satisfacem dorintele tuturor.
Comentariu
Emi, deja m-ai surprins placut..de multe ori...si ma astept de la tine pe viitor si de alte surprize..minunate...Sunt mandru ca am copilarit amandoi pe aceste plaiuri bihorene a caror frumusete nu se poate exprima in cuvinte.
- - - Actualizat - - -
Eu,dar mai ales tu,....am facut ceva palpabil si cu cheltuieli personale serioase pt tenisul de masa ,totul din pura pasiune .....nu vrem sa intram in Cartea Recordurilor si de aceea ne asteptam la criticile 'constructive'care vor veni sigur de la persoane care nu au facut nimic in viata lor....este la fel ca la o nunta unde chiar daca te straduiesti sa fie totul perfect sigur nu vei multumi pe toata lumea.
- - - Actualizat - - -
Oricum tu meriti sigur o statuie din partea Amatur...pentru ca esti o pasare rara in acest peisaj autohton.Stima,Emi!....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
- 891
- Sighetu Marmatiei
- 47
Florea Vasile Jr. la amatori
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:53.Procesare...X
Comentariu