Am gasit o paleta , stiu a cui este , dar nu ii stiu numele.Am jucat cu dumnealui de cateva ori ; este un domn invarsta cu parul alb in jur de 60 de ani, (nu , nu este Pif ) ,joaca in aparare chiar imi placea , eu trageam si el le scotea de la distanta de masa.
Nu stiu ce sa mai spun despre el , a , nu era inalt cam 1,60-170.
Paleta este un veche si uzata, am sa pun poza , nu este o valoare dar dumnealui ?i era foarte draga , cred ca va fi bucuros sa-si gaseasca paleta!
Am o rugaminte stie cineva ce lemn este asta , fiinca mi se pare foarte cunoscut manerul dar nu stiu exact , nu mai are pe el nici o inscriptie.
Sper ca poate va vedea anuntul sau ?i cunoaste cineva paleta si asa sa sa ?i dam omului paleta inapoi.
Va multumesc.
Nu stiu ce sa mai spun despre el , a , nu era inalt cam 1,60-170.
Paleta este un veche si uzata, am sa pun poza , nu este o valoare dar dumnealui ?i era foarte draga , cred ca va fi bucuros sa-si gaseasca paleta!
Am o rugaminte stie cineva ce lemn este asta , fiinca mi se pare foarte cunoscut manerul dar nu stiu exact , nu mai are pe el nici o inscriptie.
Sper ca poate va vedea anuntul sau ?i cunoaste cineva paleta si asa sa sa ?i dam omului paleta inapoi.
Va multumesc.
Comentariu