Multumesc. Ar mai fi patru pana la .......retragere.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Informatii jucatori
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
-
organizator tehnic
- 15.sep.2011
- 3291
- Giurgiu
- 57
Likes given: 743Likes received: 651
Postat în original de Gigi Spin Vezi postMultumesc. Ar mai fi patru pana la .......retragere.
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6699
- București
- 64
Likes given: 243Likes received: 616
Postat în original de tokosp Vezi postStatistica pt. d-l Gigi Spin acopera perioada 22 ianuarie 2006 - 25 iunie 2016, deci 185 de luni si 3 zile...
aveti deci 1,059 turnee pe luna pana azi, respectiv 17,9 turnee pe an intre 2006 si 2015 (coeficientul insa va creste, pt. ca aveti deja 17 turnee pana la sfarsitul lunii iunie a.c.).
NB. Se pare ca numarul de turnee lunare este chiar mai mare, in cele 125 de luni scurse, media fiind de 1,568 turnee/luna!
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1768
- București
- 72
Likes given: 705Likes received: 1312
MULTUMESC MULT PT APRECIERI. Cornele , realitatea crunta in anii 2ooo, 2000 si ceva era ca adversarii ori cadeau din fente, ori strangeau din dinti, fiind invinsi, fara sa inteleaga nimic din ce li sa intamplat. Nu dau nume mari. Timpul insa lucreaza. Pt toti. Sa ne vedem sanatosi si voiosi !
- - - Actualizat - - -
Danut dragut, frumoase aprecieri, sper ca peste 2o de ani sa fiu in stare sa ti le adresez cu aceeasi simpatie.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Florine, te rog sa unifici cei doi jucatori, suntu na si aceeasi persoana:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls...ila&name=lazar
Postat în original de mihais mioveni Vezi postProblema de logica pentru organizatorii turneului: Exista o persoana inscrisa pe lista avansatilor care are doua bucati MP - Dumitru Lazar - MP=0 si Lazar Dumitru - MP=16,75 (care nu s-a inscris, dar este aceeasi persoana cu primul!). Ambii sunt din Petrila, joaca foarte bine amandoi si pun pariu ca este una si aceeasi persoana. Sambata trecuta am jucat cu Lazar Dumitru la Targu Jiu, (unde a luat locul 2), apoi mi-am adus aminte si am verificat ca la turneul din 30 mai 2015 de la Top Arena București am jucat cu o persoana asemanatoare ... Lazar Dumitru! La momentul respectiv am semnalat discrepanta dintre participare la amatori si jocul de openist ....FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1768
- București
- 72
Likes given: 705Likes received: 1312
Multe multumiri, drag socotitor ( Pal ) . Au revoir, a la table, mon cher !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
Nume ,prenume: Stefan Sanda
Localitatea:Agnita
Data nasterii:24.12.2002
Anul intrarii in circuit:2016
Comentariu
Florine, te rog sa corectezi un nume ....in loc de Kreide Helmut.........corect va fi Kreider Helmuth-Germania.....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Florine, te rog sa modifici resedinta lui Imre din Bradesti in Miercurea Ciuc:
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...&locs=Bradesti
Merci!!FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:26.Procesare...X
Comentariu