Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am trimis mai multe poze despre jucatorii din Tg Secuiesc. ( #467)
Poza pentru: Canea-Kocsis Andras Jr 2007 din decembrie nu mai apare la site-ul cu clasamentul.
Daca puteti sa remediati?
Multumesc anticipat.
In detaliile mele de aici: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/player.phpâname=Alexandru+Marius&locs=București s-a strecurat o greseala si anume:
prima mea participare in circuit a fost la turneul de pe 03 sep 2016 - București (TTA). Va rog sa eliminati acea mentiune din 2014.
Am verificat si am observat ca la turneul respectiv (din 2014), Alexandrescu Marius (mentionat in grupe: http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...l=1#post217391) a fost trecut ca Alexandru Marius in clasamentul de la final.
De aceea, acea participare apare eronat la profilul meu. In consecinta si profilul lui Alexandrescu Marius ar trebui actualizat cu prezenta la acel turneu.
Va multumesc.
Buna ziua, mie mi se pare ca apareti amandoi la acel turneu, deci lui Alexandrescu nu trebuie sa-i modific profilul.
Daca sinteti sigur ca n-ati participat inseamna ca a fost altcineva pe care o sa-l redenumesc Marius Alexandru si va fi OK.
Eu va pot confirma ca prima mea participare a fost la turneul de pe 03 sep 2016 - București (TTA).
Atunci, cu 1 saptamana inainte, am auzit pentru prima oara de organizarea de turnee de tenis de masă.
Inseamna ca este doar o concidenta de nume. Eu fiind amator-'incepator', nu jucator de 'open', asa cum este celalalt jucator.
Numai bine.
- - - Actualizat - - -
Daca exista dubii, prietenii / colegii mei de serviciu care participa si ei la turnee incepand de atunci, pot confirma cele de mai sus.
Buna seara Dl. Florin, v-as ruga daca s-ar putea sa-mi schimbati poza de profil cu alta, idea ar fi daca se poate la poza mea de pe site, cea cu turneele sa nu se mai vada ca am diploma sau cupa in mana, merci frumos,
POZA este
+ATENTIE+ Cine doreste sa aiba poza de profil pe site-ul Amatur la rubrica Clasament, se intra pe site-ul Tenisdemasa.ro la subiectul INFORMATII JUCATORI
cine doreste poza, alta poza, (sau deloc) poate sa intervina cu poza pe care o doreste.
In atta dl. Florin Apian super moderatorul site-ului
Domnule Istrate, sa stiti ca nu ma plictisesc dimineata. Am sters vreo 15 mesaje identice. Va rog sa va abtineti... Daca dvs. acu' l-ati descoperit, sa stiti ca-i activ din 2014.
buna seara,rog pe domnul Apian sa se uite un pic la un jucator din Pascani judetul Iași,este vorba de Mihut Benone,el apare in clasament si ca Benone Mihut desi este aceeasi persoana,este un partener de joc de-al meu dar el nu a sesizat,corect este Mihut(numele)si Benone(prenumele),multumesc frumos
Cu ocazia Campionatului Județean Galați le-am facut mutatie pe Galați lui Arion Costel și Constantinescu Rares, membri CS Activ Galați.
Te rugam, Florin, ca începând cu 1 Ianuarie 2017 să le schimbi localitatea și în Clasamentul AmaTur. Multumim frumos!
Se rezolva, desigur, dar trebuie sa aveti in vedere ca la toate turneele sa va inscrieti cu numele complet (totusi, nu pot pune liniute - acestea se folosesc la separare intre 'Nume Prenume - Localitate' si apar erori in program).
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Se rezolva, desigur, dar trebuie sa aveti in vedere ca la toate turneele sa va inscrieti cu numele complet (totusi, nu pot pune liniute - acestea se folosesc la separare intre 'Nume Prenume - Localitate' si apar erori in program).
Am ințeles .
Vă mulțumesc incă o dată pentru amabilitate !
---------- Post added 06.01.2017 at 17:50 ----------
După ce o să schimbați prenumele o să trebuiască să transmit " corectura " si la cele 2 turnee la care sunt deja inscris ( Odorhei , Botoșani ) ?
Fotografia vad ca apare schimbată pe clasament dar nu si in pagina dedicată .
Comentariu