Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Informatii jucatori
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 40 (0 members and 40 guests)
-
organizator turnee
- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Florine, te rog o corectura: la Lorinc Zoltan din Miercurea Ciuc numele de familie corect e Lorincz.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Buna ziua,
Va rog sa modificati urmatoarele:
Lemn:Red + black kazak combi
Rever:TSP curl P1R
Multumesc,
Mircea Neagu
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 856
- Pitești
- 63
Likes given: 128Likes received: 279
Lukasz Klimas foloseste lemn RED+BLACK, forhand Butterfly 05,backhand SPINLORD.
Va multumesc!Liviu Petrescu
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.iul.2009
- 2167
- Focșani
- 45
Likes given: 5Likes received: 62
Eu folosesc :
Blade: Joo Sae Hyuk , ST , 94 g
Fh : Tenergy 05 red, 1.9 mm
Bh: TSP Curl P1-r black , 1.0-1.2 mm
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11602
- Timișoara
Likes given: 1408Likes received: 5012
Ilie Adrian, Sinnicolau Mare (nume gresit la turneul de la Oradea)=Iliuta Adrian din Sinnicolau Mare
Comentariu
Rog adaugarea, la setup: Bh-Tibhar Grass
Fh:Tibhar MXP Evolution
Blade:Spinlord
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Comentariu
Postat în original de Kralizec Vezi postIlie Adrian, Sinnicolau Mare (nume gresit la turneul de la Oradea)=Iliuta Adrian din Sinnicolau MareTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 20.nov.2017
- 1052
- 50
Likes given: 621Likes received: 842
Buna! Asa este Sannicolau Mare ! Scuze ! Datorita vitezei! Problema Ilie / Iliuta inca nu e rezolvata! Rog frumos sa apara toate 3 turneele la care a participat pe numele Iliuta Adrian ! Va multumim!
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1903
- Mioveni
- 68
Likes given: 3478Likes received: 1350
Vreau sa aduc la cunostinta urmatoarea observatie ..... de logica: la calcularea MP-ului nu se tine cont de cele mai slabe 2 turnee .... e bine .... dar exista doua exceptii : cand N=2 si cand N=1. Nu scrie nimic la "info" in legatura cu aceste cazuri.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
Ar mai fi si N=0 ... mi se pare la fel de logic să ne dăm seama că din 1 sau 2 nu putem scădea 2 si să mai rămânem cu ceva în cont.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1903
- Mioveni
- 68
Likes given: 3478Likes received: 1350
Postat în original de FlorinBN Vezi postAr mai fi si N=0 ... mi se pare la fel de logic să ne dăm seama că din 1 sau 2 nu putem scădea 2 si să mai rămânem cu ceva în cont.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
Ilascu Eduard Andrei. As vrea sa mi se schimbe domiciliul din Hunedoara, judetul Hunedoara, la Craiova, judetul Dolj, deoarece m-am mutat, si raman pentru cel putin inca doi ani, si as vrea sa particip la "Campionatul judetean Dolj" care va avea loc pe data de 2.12.2017.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de tokosp Vezi postFlorine, te rog o corectura: la Lorinc Zoltan din Miercurea Ciuc numele de familie corect e Lorincz.
Merci frumos anticipat!!FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1423
- buftea
- 57
Likes given: 142Likes received: 455
Buna Ziua. Va rog sa treceti in dreptul lui Nedelcu Florin loc Buftea IF . nu a stat niciodata in Buc!
Comentariu
O fi stat candva, pe atunci se inscria la turnee ca Nedelcu Marin/Florin - București/Buftea ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Buna ziua,
Am solicitat schimbarea numelui de familie din Lorinc la Lorincz prin d-ul Tokos P.. Acum apar in clasament cu cele doua nume separat. Va rog frumos unificarea celor doua nume si a rezultatelor obtinute. Am participat din septembrie in total la cinci turnee: 1A - 6 puncte, 4 B =36 puncte. Conform regulamentului ar trebui sa am 42 puncte si mp 6. VA rog sa clarificati situatia creata. Sau sa recorectati numele de familie in Lorinc si sa am rezulatele obtinute sub vechiul nume.
Va multumesc anticipat.
Lorincz Zoltan alias Lorinc Zoltan
Comentariu
Va multumesc pentru corecturile facute. Mai ramane sa corectati locul conform punctajului.
Cu 42 puncte undeva in jurul locului 1600. Nu am calculat exact.
Va multumesc din suflet.
Acuma ma duc la joc, putin mai linistit.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:02.Procesare...X
Comentariu