Anul intrari in circuit 2012 Valeni
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Informatii jucatori
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8119
- Brașov
Likes given: 1596Likes received: 3027
Florine, postez cateva poze pt CV/clasament, si cand ii mai prind pe la turnee le mai fac la cativa.
Sunt cativa care se plang ca nu reusesc sa-si faca cont pe Amatur, cred ca nu este greu, dar totusi, (daca ai timp) poate ii ajuti cu cativa pasi pentru un "incepator"....oamenii spun ca dupa ce introduc datele cerute la inregistrare nu se pot autentifica.
Ciky Cornel
Dan Niculae
Dena Corneliu
Dospinescu George
Laur Boro
Miron Andrei
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8119
- Brașov
Postat în original de Nicu Grosan Vezi postNicu Grosan , Piatra Neamț , n-1969- 45 years , amatur 2006 ]
apropos , cum pot incarca imagine la profilul meu din clasamentul amatur, cere sa ma loghez dar nu stiu cu ce date ...
Comentariu
Te rog sa modifici,la Zainescu Corneliu,anul nasterii din 1957 in 1954.Nu de alta, dar nu vreau sa par mai tanar decat sunt.Anul intrarii in Amatur 2007.Multumesc.
Comentariu
- 8119
- Brașov
Postat în original de adimucu Vezi post
....in postul respectiv, langa poza, va rog sa scrieti numele asa cum este in clasament.
Multumesc!
Comentariu
Poza o decupez eu ca sa fie portret, numai sa-mi spuna cat sa prind din ea in caz ca-s doi jucatori acolo.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postPoza o decupez eu ca sa fie portret, numai sa-mi spuna cat sa prind din ea in caz ca-s doi jucatori acolo.
?n același timp, regret că trebuie „decupat”. Pentru mine AmaTur asta a ?nsemnat totdeauna: prieteni. De aceea cred că pe mine mă reprezintă de fapt fotografiile așa cum le-am postat aici, nu singur în ele. Dar sunt de acord cu regula, dacă-i regulă.
Comentariu
Voi modifica in curand pagina astfel incat sa permita introducerea a 3-4 poze mai reprezentative, dar la profil este bine sa apara un singur jucator, sa nu dea lumea cu banul pentru a ghici cine-i titularul - cei care nu va cunosc deja, desigur.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Am mai gasit doi aradeni, care sunt in clasament, au cont pe forum, dar nu le este trecut nick-ul la pagina lor din clasament.
Dabica Gheorghe - anul nasterii - 1959– nick - georgebd. Data intrarii in circuit - 21.11.2009.
Marisca Darius - anul nasterii - 1969 - nick - 69darius. Data intrarii in circuit - 19.10. 2013
Comentariu
Inca cativa aradeni cu data intrarii in circuit.
Turneu "A" Arad, open + amatori 19.10. 2013
40. Buricea Radu- Arad- NOU
41. Liontescu Cezar- Arad- NOU
42. Sabau Victor- Arad- NOU
43. Novanc Flavius- Arad- NOU
44. Prundaru Horia- Arad- NOU
Comentariu
organizator local- 03.iun.2012
- 890
- Sighetu Marmatiei
- 47
Likes given: 20Likes received: 82
Comentariu
senior- 27.mar.2010
- 339
- Galați, Romania
- 48
Likes given: 24Likes received: 6
Arion Costel , debut in AmaTur : 25 iunie 2011 - MangaliaBl: Primorac off+
fh: Tibhar evolution MX-P
bh: Tibhar evolution MX-P
Comentariu
- 8119
- Brașov
Postat în original de coro Vezi post
Speram sa nu fie cu suparare, avand in vedere ca pentru absente s-au creat o serie de nemultumiri atat in randul participantilor cat si in randul organizatorilor.
Pentru conformitate, va citez din regulamentul AmaTur-ului pe 2014.
4.4.2. Absentii nemotivati- Jucatorii inscrisi/validati care nu se prezinta la turneu (nemotivat) si nu anunta retragerea pana la ora limita din anuntul organizatorului, vor fi notati cu "N" in clasament,iar la a doua nemotivata vor fi suspendati sase luni.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:43.Procesare...X
Comentariu