Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Și pe tine Aurelian nu vrei sa te transfere la mine la piatra neamț?
Dupa cupa de la A+ ul asta regional de aici ), ma pot trece oriunde cu domiciliul pana la anul cand va mai fi unul si nu se stie daca voi fi acasa in Popesti. Nu stiu ce planuri are nevasta, daca vrea iar sa venim macar o saptamana pana incepe asta mic scoala, cred ca ma pot trece pe Piatra Neamț, daca se va mai permite, ca deja am solicitat o schimbare.
Buna ziua, referitor la turneul de la Fieni, categoria Avansati, in grupa inferioara 1, initial s-au trecut rezultatele gresit. Dupa ce am sesizat problema, rezultatele s-au trecut corect, astfel s-a modificat postul nr. 275, aferent turneului. Va rog frumos sa corectati si dvs. in pagina jucatorilor: Popescu Radu, Baciu Stefan si Orban Marius, rezultatele, dupa cum urmeaza: Popescu Radu - Baciu Stefan 3-2 si Popescu Radu - Orban Marius 2-3. (eroarea a fost ca s-au inversat aceste rezultate, desi pe foaia de joc au fost trecute corect). Multumesc.
Bună ziua. Mă poate ajuta cineva cu o rectificare a datelor pentru http://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...bert/Bucuresti ? Se pare că a apărut o coincidență de nume și ultimul turneu a fost jucat de către 'noul' Robert Dumitrescu, doar primele 4 fiind ale mele.
Și dacă tot sunt aici:
Dumitrescu Robert
1991
FH/BH: Rasanter R42
Lemn: Andro Temper Tech Off
...
split 1 to 2 ... Dumitrescu Robert // Robert Dumitrescu ... http://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...itrescu-Robert
Robert Dumitrescu >> București iul 2019, ian 2020, feb 2020, Ploiești feb 2020
Dumitrescu Robert >> București iul 2021
...
Este in lucru ... ramane de stabilit cum facem in continuare, adica cine va fi Dumitrescu Robert si cine Robert Dumitrescu, sa nu umblam cu numerotari ... sau daca unul dintre voi mai are inca un prenume il poate folosi acum.
likes this.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Este in lucru ... ramane de stabilit cum facem in continuare, adica cine va fi Dumitrescu Robert si cine Robert Dumitrescu, sa nu umblam cu numerotari ... sau daca unul dintre voi mai are inca un prenume il poate folosi acum.
Mulțumesc. Puteți trece la mine Dumitrescu Robert Constantin și o să am grijă să mă înscriu așa.
Bună seara,
Pentru Radu Dragoș din Targoviște, ID : 20428 , vă rog o actualizare:
Anul nașterii -1974
Setup - Lemn Gewo Balsa 375
FH Tenergy 05,
BH TSP Ventus Speed
Și o poză pentru clasament, mulțumesc!
Buna seara! La contul cu care ma loghez pe Amatur, Bodnar Cosmin, data nasterii nu se poate modifica, e trecuta eronat. De aceea va rog daca se poate sa o actualizati, 08.03.2009.Multumesc!
Am rugat și eu mai bine de o luna sa mi se completeteze profilul și nu sa întâmplat nimic , ba mai mult am observat ca mi s-a scăzut și din mp deși am avut mai multe victorii decât înfrângeri.
Comentariu