Inscris
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa de vara ''Valentin Dorca'' editia a 3-a 2013 - 27.07.2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
toata lumea e inscrisa
- - - Actualizat - - -
cei care inca nu s-au inscris,sunt rugati sa se prezinte maine pana la 9:00 cel tarziu,va multumesc.
Va astept maine
Cu respect:Valentin Dorca
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Va salut,
Cateva poze de la premiere:
Probabil dupa ce face si Vali clasamentul final am sa pun eu la categoria elite si amatori cat am tinut minte
Elite:
Loc 1: Ignat Alexandru - Lugoj
Loc 2: Parvu Nicolae - Resita
Loc 3: Dorca Valentin - Lugoj/Danemarca
Loc 4: Ghita Marta - Timișoara
Amatori:
Loc 1: Popa Bogdan - Timișoara
Loc 2: Gheorghe Nicu - Dr,Tr.-Severin
Loc 3: Stancu Tiberiu - Deva
Loc 4: Mitrache Simion - Timișoara
Cam atata memorie am mai avut...tre sa cumpar un alt "card' mai mare ))
MULTUMIM d-nei Otilia Badescu pentru ca ne-a onorat cu prezenta si pentru semnaturi...
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 60
Likes given: 0Likes received: 0
Va salutam! multumim d-lui Vali Dorca ,cel care a facut posibila organizarea acestui turneu.Multumim d-nei Otilia Badescu pt. prezenta dumneaei si tricoul cu autograf, oferit celui mai tanar participant.Felitari Tuturor participantilor, invingatori sau nu, lui Ghita Marta pt. vointa puternica de a lupta( Dumnezeu sa iti dea insanatosire deplina, Ghita!) si nu in ultimul rand,celor de la clubul marathon. Felicitarile noastre,si toata stima si dragostea. Sunteti persoane deosebite, sensibile, de la care am invatat o lectie frumoasa: Nu te da niciodata batut. Toata stima Doamna care v-a strans in jurul ei(nu-i stim numele) Ne-a parut bine ca am putut sa va fim folositori ca si copii de mingi. Daca mai aveti vreodata un concurs, si vom afla, vom fi fericiti sa venim sa fim copii de mingi...Pt. noi va fi o onoare. Dumnezeu sa va aibe in paza.Cu dragoste, fratii Gavrilovici.
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Va multumesc d-nu Gavrilovici pentru sustinere si sper sa ma refac total. Ma bucur enorm doar ca am putut participa si nu de locul ocupat, la care nici nu m-am gandit sa pot face fata cum puteam inainte. Sper, cu puterea lui Dumnezeu sa fie bine de acum inainte pentru toata lumea.Multumim organizatorului Dorca Valentin pentru tot si sa ne vedem sanatosi si la Cupa de Iarna 'Valentin Dorca'. Sa va deie Dumnezeu sanatate la toti. Cu stima !
Comentariu
Va multumesc tuturor celor prezenti cat si celor care m-au ajutat,Adi,Sorin(Ticu) Teo,etc.
Ce pot sa spun dupa acest turneu,intr-o zi de canicula sala a fost plina 86 de participanti+spectatori.
I multumesc d-nei Otilia Badescu care a venit special pt aceasta cupa.
Ma bucur ca lumea apreciaza ceea ce fac,sper ca toata lumea a fost multumita,eu am incercat sa fac un concurs cat mai reusit,sunt convins ca poate nu am reusit sa-i impac pe toti,dar sper ca a iesit bine,din punctul meu a iesit ft bine
Dupa ce recuperez toate pozele,le voi incarca pe site
Pana atunci va las clasamentul oficial:
Elite: 1-Ignat Alexandru-Lugoj
2-Parvu Nicolaie-Resita
3-Dorca Valentin-Arhus(Dk)
4-Marta Ghita-Timișoara
Amatori: 1-Popa Bogdan-Timișoara
2-Gheorghe Nicu-Severin
3-Stancu Tiberiu-Deva
4-Mitrache Simion-Dumbravita
Fete:1-Balint Andreea-Timișoara
2-Goia Alina-Lupeni
3-Constantin Gabriela-București
4-Manolache Georgeta-Lupeni
Copii:
Fete:
1-Gavrilovici Ana-Caransebeș
2-Hribal Larisa-Lupeni
3-Sorescu Denisa-Resita
4-Hribal Izabela-Lupeni
Baieti:
1-Valcica Luca-Lupeni
2-Begu Vlad-Lupeni
3-Gros Eduard-Lupeni
4-Gavrilovici David-Caransebeș
Acesta este clasamentul final.
Ne revedem la cupa de iarna.
Toate cele bune,multa sanatate si sport la treaba
Cu respect:Valentin Dorca
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:37.Procesare...X
Comentariu