Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
FOarte interesanta aceasta discutie despre turneul B de la Galatzi.
Eu cred ca invataceii intr ale tenisului din zona ar urmari topicul cu sufletul la gura,daca ar fi insotit de niscaiva poze,eventual filmuletze tematice postate de una din parti
Cred ca cel mai bine si onorabil din partea amandurora ar fi sa stergeti posturile anterioare!
Din pacate cei de pe acest forum nu sunt un juriu care sa decida cine are dreptate si nu aveti niciun motiv sa prezentati dovezi suplimentare in apararea voastra. Nu am nimic cu niciunul dintre voi si consider ca orice diferend ati avea puteti sa il rezolvati in particular (sincer, sper sa va impacati deoarece conflictele nu fac bine comunitatii noastre, mai ales cele care aparent nu au o cauza serioasa).
In alta ordine de idei, sper ca sunteti in regula (bebe si luminita) si nu ati patit nimic (in afara sperieturii) in urma accidentului.
Si eu voi urma aceste sfaturi, ale lui serban, dar sincer, mi-am schimbat parerea total despre domnul george ... nu il cunosteam prea bine, dar aveam o cu totul alta parere despre dansul, asadar voi sterge atat mesajul trimis de mine, cat si mesajele trimise de luminita
Noi va multumim de ingrijorare si va anuntam ca suntem bine in urma accidentului , cat despre ultimul mesaj al domnului George, ma abtin sa ii raspund deoarece nu am chef sa ma mai bag in aceasta discutie .... eu mi-am format o parere, care cu siguranta nu a fost infuentata(va asigur de aceasta chestie, domnule George).
Sper ca aceasta discutie sa fie incheiata, cu acest mesaj
P.S. Si mie mi-a facut placere sa jucam seturile si sper sa mai avem ocazia de a juca impreuna
La Constanța s-a facut pace!
Am admis amandoi ca ne-a luat valul, ca am si gresit si ca e pacat de rautatile gratuite "servite" intre noi!
Cred ca ne-am certat ca sa ne putem impaca!
Scuze pt ca v-am facut martorii acestui "episod" pe care noi dorim sa-l uitam cat mai repede!
Comentariu