Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CONCURS ! Brașov

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ce-ar fi sa se numeasca "Turneul CENTRAL" ?
    Rudius

Comentariu

"Turneul CENTRAL AmaTuR"
      ()
      sau
      "Turneul AmaTur "CENTRAL" sau "INIMA ROMANIEI" sau "ESENTA ROMANIEI" sau "SUFLETUL ROMANILOR" sau "PASIUNEA ROMANILOR" sau ROMANIEI.
      sau PASIUNEA NATIONALA sau PASIUNE NATIONALA
      Blade: SCHLAGER CARBON OF+
      FH: Tenergy 05 FX
      BH: Tenergy 05 FX

Comentariu

Intrucat este vorba exclusiv(sau in cea mai mare parte) de o initiativa privata denumirea concursurilor initiate de dl Vladoiu ar trebui sa aiba o conotatie in acest sens. Poate "Gry Club Trophy"
        of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

"Gry Kronstadt TT Cup"-2013 ar cuprinde initiatorul,orasul,obiectul si ..motivatia tuturor participantilor!Mult succes,Gelu!
          I love table tennis !

Comentariu

Propun sa aleaga domnul Gelu numele turneului ,si noi cei cu idei sa se faca biletele si sa se faca extragere in ziua concursului .

Comentariu

Postat în original de anitei marcel Vezi post
              Propun sa aleaga domnul Gelu numele turneului ,si noi cei cu idei sa se faca biletele si sa se faca extragere in ziua concursului .
              Pt mine este convenabil, mai ales ca-mi plac mai multe denumiri, numai ca nu-mi permit sa retractez ce am postat.
              In eventualitatea ca peste jumatate din cei care scriu aici doresc acest lucru ma scuteste ca dupa alegere sa cred ca cineva a ramas suparat pe mine.
              Multumesc tuturor!
              Hobby: Motoare si ski !
              http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

In calitatea de initiator,organizator si sponsor al competitiei,Gelu poate alege oricare din propuneri fara nici o discutie!El este promotorul ideii si EL trebuie sa decida numele turneului.Tragerea la sorti s-ar putea efectua doar in caz ca sunt doua sau trei "preferinte" pe picior de egalitate(dar deja cele mai bune alegeri).
                I love table tennis !

Comentariu

Postat în original de csabazedler Vezi post
                  "Gry Kronstadt TT Cup"-2013 ar cuprinde initiatorul,orasul,obiectul si ..motivatia tuturor participantilor!Mult succes,Gelu!
                  Nici "Transilvania Gry Cup" n-ar suna rau!
                  I love table tennis !

Comentariu

Postat în original de csabazedler Vezi post
                    In calitatea de initiator,organizator si sponsor al competitiei,Gelu poate alege oricare din propuneri fara nici o discutie!El este promotorul ideii si EL trebuie sa decida numele turneului.Tragerea la sorti s-ar putea efectua doar in caz ca sunt doua sau trei "preferinte" pe picior de egalitate(dar deja cele mai bune alegeri).
                    Acu' încep sa nu înțeleg daca propunerea domnului Aniței privind tragerea la sorți viza câștigatorul sumei puse în joc de d-l Gelu (dupa ce Dânsul, ca inițiator al concursului de idei ar alege numele), sau numele concursului, și astfel și câștigatorul concursului Poate n-am urmarit eu bine virgulele sau celelalte semne

O zi frumoasa!
                    FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
                    Tel : 0742 257 995

Comentariu

Postat în original de razvan arad Vezi post
                      Turneul "paleta de aur" brasov 2013-editia i.
                      imi pare pana acum cel mai potrivit..se leaga cerbul de aur(brasov)..poate ca paleta de aur amatur ar fi o completare care sa le cuprinda pe toate,insa vom vedea..
                      cand spui cerbul de aur automat te duce cu gandul la Brașov-concurs internationl de muzica,imi pare ca mai mult de 50%,folosind partial aceasta denumire national si international cunoscuta,se promoveaza Brașovul,Amaturul,Romania..si-n foarte scurt timp va deveni brand.
                      Ultima editare de Vali Suta; 16.iul.2013, 13:52. Motiv: mici completari

Comentariu

Bv Gelu ! Frumoasa initiativa atat cu turneul A cat mai ales cu tabara de tenis ! Sper sa iasa totul asa cum iti doresti !
                        Cat despre nume ma gandeam la ceva care sa reflecte spiritul amaturului ( prietenie, distractie , fair play ) ceva gen " Play for Fun " sau ceva care sa contina cuvantul fairplay , poate chiar Cupa FAIRPLAY editia 1 .
                        Sa ne vedem sanatosi !
                        Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

''CUPA DE SUB POALELE TAMPEI''
                          Pentru ca este ultima zi, renunt la conotatia... amuzanta si reformulez:

"CUPA DE LA POALELE TAMPEI"
                          Ultima editare de amedeo; 19.iul.2013, 15:07.

Comentariu

Postat în original de tokosp Vezi post
                            Acu' încep sa nu înțeleg daca propunerea domnului Aniței privind tragerea la sorți viza câștigatorul sumei puse în joc de d-l Gelu (dupa ce Dânsul, ca inițiator al concursului de idei ar alege numele), sau numele concursului, și astfel și câștigatorul concursului Poate n-am urmarit eu bine virgulele sau celelalte semne
                            O zi frumoasa!
                            Aleg un nume, al unui user, iar banii vor fi fara tragere la sorti. Dl Anitei are/avea o propunere, care ar fi de luat in seama daca vreti voi, dar cred ca nu este cazul.
                            Multumes!
                            Hobby: Motoare si ski !
                            http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

Turneul s-ar putea numi "Trofeul de sub Tampa"
                              GEWO TABLE TENNIS

Comentariu

Din punctul meu de vedere,avand in vedere MEGA-ORGANIZAREA pe care o are acest turneu, nici nu as concepe sa nu se numeasca:
                                BRASOV '' NEXT LEVEL'' TROPHY 2013
                                Astept premiul!

Comentariu

Gelu BV si prietenii sau Cupa de vara a campionilor.

Comentariu

Avand in vedere ca turneele care se desfasoara in 2 sali simultan sunt rare propun "TROFEUL CELOR 2 SALI" sau o varianta engezeasca a denumirii!
                                    O alta varianta potrivita ar putea fi "Cupa CORONA" dupa numele din prima atestare a orasului Brașov , in 1235.
                                    Ultima editare de TRADU; 16.iul.2013, 21:37.
                                    YASAKA MA LIN Soft CARBON / YASAKA RAKZA 7 Soft

Comentariu

in caz ca nu stiti omul care joaca o zi intreaga tenis fara sa castige din acest sport traiul se alege cu pacatul umblarii in voile inimii...al trandaviei,al injuraturilor.

Comentariu

Turneul "Mingea de celuloid" - Brașov - editia I

Comentariu

Cred ca solutia ar trebui sa evidentieze sportul care ne place, miscarea din care facem parte, numele organizatorului ( sau un nume sub care s-a facut cunoscut ori o denumire care il reprezinta sau pe care o promoveaza ) si numele orasului care va gazdui concursul anual.
                                          Poate, ceva de genul " T.T. Amatur Gry Trophy Brașov " - ed. I.

Comentariu

C O R O N A ping-pong G R Y

Comentariu

Dracula CUP !?...

Comentariu

Postat în original de Chuck Vezi post
                                                Dracula CUP !?...
                                                Corect! La cap...

Comentariu

Cupa Brașoveanca,iar ca imn al competitiei,tot Brașoveanca.

Comentariu

Kronstadt Master
                                                    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                                                    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Procesare...
                                                    X