Care dintre cele doua il preferati atunci cand vreti sa atacati in forta?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Topspin vs Smash
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Eu din pacate de cand am invatat sa dau topspin , am cam uitat sa atac drept, sunt chiar deficitar la capitolul astaBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de Ben Vezi postEu din pacate de cand am invatat sa dau topspin , am cam uitat sa atac drept, sunt chiar deficitar la capitolul astaBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
De vreun an am incercat sa uit de loviturile drepte (pe care le practicam preponderent cand jucam tzacaneala), pentru ca am eu o vorba: topsin-ul da farmecul tenisului de masa. Insa in ultimele luni am decoperit ca este foarte important smash-ul in special la mingi scurte (in jumatatea de langa fileu a mesei) si suficient de inalte, la care pot lovi decisiv pentru a incheia punctul. La astfel de mingi simt ca nu prea are rost sa dau topspin pentru ca e mai greu de dat decat smah-ul, curba loviturii de topspin tinde sa scoata mingea dupa masa sau daca dau suficient de moale prinde masa dar nu are suficienta fortza sa incheie punctul. Astfel de mingi le inchei cu smash. La mingi mai lungi folosesc topspin, pentru ca pune presiune mai mare pe adversar. Stima multa!Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Pana la urma, nu exista doar drept sau doar topspin, putem lovi si intre.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Postat în original de RBlade Vezi postPana la urma, nu exista doar drept sau doar topspin, putem lovi si intre.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
noro! Mai studiaza si gramatica inainte de a-ti exprima o opinie pe forum! "Prefix" este un grup de litere/sunete care se ataseaza in fata unui cuvant si ii schimba intelesul. "o"-ul de care zici tu e un pronume personal , forma neaccentuata...... Si in afara de asta punctarea ta nu isi are rostul intrucat nu "bombeaza" doar o minge ci mai multe, adica face referire la o anumita actiune de a "bomba"... Apropo, ti-ai pus problema ca poate e o gluma? Succes!!Ultima editare de TRADU; 16.iul.2013, 22:09.YASAKA MA LIN Soft CARBON / YASAKA RAKZA 7 Soft
Comentariu
Eu unul am intepretat postul lui noro mot-a-mot si mi-a iesit "oaia neagra", deci tot în gluma . Mai multa relaxare nu cred ca strica .Tibhar Evo FX-P | BTY Liu Shiwen | Tibhar Evo FX-P
Tibhar Genius max | Primorac Blk Tag | Victas Limber
Comentariu
Hai sa ma bag si eu in seama...
O baba tremura de frig. O-ul este numeral cardinal.
Am vazut o baba care tremura de frig. O-ul este articol nehotarat.
Am vazut-o pe baba care tremura de frig. O-ul este pronume personal.
O-ul este prefix...pus alipit in fata cuvantului ..."aia"..., formand cuvantul ..."oaia".Daca este vorba de..."o aia neagra"...atunci devine articol nehotarat...("aia" tinind locul substantivului ****,cel putin asa interpretez eu).
Complicat tare tenisul de masa!!!FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
Citez din postul lui noro: Florin,ai uitat prefixul "o" la "aia neagra".
Din punct de vedere gramatical "o" nu poate fi un prefix la 2 cuvinte!!! Nelu, in exemplul tau "o" se leaga de baba ta, care e un singur cuvant. La fel si cu oaia ta. Complicat tare tenisul de masa! Si cu asta am incheiat subiectul!Ultima editare de TRADU; 17.iul.2013, 09:32.YASAKA MA LIN Soft CARBON / YASAKA RAKZA 7 Soft
Comentariu
Domnule Tradu,ganditi-va la greselile dvs.Nu le judecati pe ale mele.La ele,ma gandesc eu."Oaia neagra" si nu "aia neagra" la care o tot anaLizati dvs.O fi sexul mai bun decat logica dar nu pot demonstra asta.Fileu intins va doresc.Stima !Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
junior- 27.mar.2013
- 213
- Panciu, Romania
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
Ca tot veni vorba de oi.
Mie imi place sa inchei cam orice punct cu smach.asa am invatat sa folosesc fh ul.fiind stangaci toti imi dau aproape mereu pe rever si acolo nu am niciodata probleme dar pe fh majoritatea timpului dau smach si inchei punctul.daca e mingea ridicata normal daca e trecuta de nivelul mesei o las acolo )
Comentariu
Daca pentru smash trebuie ca mingea sa fie sus pentru a avea o suprafata expusa a mesei suficient de mare, la topspin practic toata masa este expusa => probabilitate mai mare de a nimeri cu mingea pe masa adversarului. In plus, poti da o lovitura destul de buna si daca mingea a cazut sub nivelul fileului.
Restul e cancan...
Comentariu
junior- 27.mar.2013
- 213
- Panciu, Romania
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
Smash ul e lovitura aia cu sete de parca vrei sa rupi masa?sau am confundat?gen la tenisul de camp cand vine o minge inalta la fileu?
Comentariu
Orice minge care este mai sus ca fileul poate fi lovita drept (planul paletei perpendicular pe directia ei de deplasare) si mingea ajunge pe masa adversarului datorita gravitatiei. Lovitura dreapta puternica este un smash, indiferent cat de sus este mingea in momentul loviturii.
Alternativa este topspin, care curbeaza traiectoria si aduce mingea mai repede pe masa, marindu-ti sansele s-o trimiti unde trebuie, chiar daca aceasta a cazut sub nivelul fileului.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:41.Procesare...X
Comentariu