Postat în original de nick
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tabara de Tenis de Masa Brașov 12-17 august 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
organizator local- 17.dec.2011
- 1319
- suceava
Likes given: 1243Likes received: 500
Salutare,
As dori cazare la Pensiunea Fun Park de luni pana sambata.
Multumesc si ne vedem la sala
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Postat în original de mariomoro Vezi postSalutare,
As dori cazare la Pensiunea Fun Park de luni pana sambata.
Multumesc si ne vedem la sala
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de gabyyy100 Vezi postDin Rădăuți Avram Gabriel - Pensiunea Fun Park ...MIhai va sta cu mine in camera..
Comentariu
organizator local- 17.dec.2011
- 1319
- suceava
Likes given: 1243Likes received: 500
Salutare,
Daca Mihai vrea sa stea cu Gabi eu voi sta cu oricine, nu ma supar.
- - - Actualizat - - -
Am o intrebare ,
Cat ar costa sejurul de luni pana sambata la Bielmann?
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de mariomoro Vezi postSalutare,
Daca Mihai vrea sa stea cu Gabi eu voi sta cu oricine, nu ma supar.
- - - Actualizat - - -
Am o intrebare ,
Cat ar costa sejurul de luni pana sambata la Bielmann?
Comentariu
- 8126
- Brașov
Suciu Critian...13 ani...Dej, Cluj, cu cazare.....0746218680
Comentariu
- 8126
- Brașov
Actualizare in prima pagina (inscrieri)
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de nick Vezi postPt. Dima Nicu.Nu am solicitat cazare la Fun Park. Am cazare in Brașov pina la concurs.Multumesc.
Se inscrie Radu Madalina...... București......cu cazare la Fun Park
Comentariu
Graur Robert - Focșani
2 persoane pentru Miercuri, Joi, Vineri
La Fun Park....nu am inteles daca pentru aceatsa pensiune sunam personal sau aici se fac rezervarile.
Multumesc
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de raluca99 Vezi postDin Moinesti se inscrie Malache Raluca-a doua parte( miercuri, joi, vineri).
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de diegis Vezi postGraur Robert - Focșani
2 persoane pentru Miercuri, Joi, Vineri
La Fun Park....nu am inteles daca pentru aceatsa pensiune sunam personal sau aici se fac rezervarile.
Multumesc
Pensiunea are numai 13 camere si daca nu vor la acelasi pret avem varianta a doua, camere ***, la hotel in acelasi loc, (aici luam pranz/cina in restaurant autoservire)atat ca se plateste separat mic dejun.(100 lei/cam/zi/doua persoane)
Pentru detalii sunati-ma!
Comentariu
Multumesc mult! Daca este posibil, ramane la Fun Park. Va rog daca se poate sa rezervati in numele meu. Daca este nevoie de acont, nici o problema!
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de diegis Vezi postMultumesc mult! Daca este posibil, ramane la Fun Park. Va rog daca se poate sa rezervati in numele meu. Daca este nevoie de acont, nici o problema!
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
In urma actiunilor pe care le-am intreprins pentru sprijinirea Amatur-ului,de la aducerea a catorva fete de paleta , lemne, mingi, echipament adecvat, o logistica pt turnee, si in urma discutilor pe aceasta tema cu foarte multe persoane competente din Amatur (si din tenisul de masa german) cu care am intrat in contact am ajuns sa cred ca se merita asa ca am decis ca impreuna cu cativa sustinatori ai acestei miscari Amatur (si nu sunt putini) sa organizam mai multe tabere si stagii de pregatire care vin in intimpinarea tuturor celor care vor sa isi perfectioneze jocul de tenis si in acelasi timp sa se si distreze si sa se simta bine.
Incercam sa facem un program al acestor tabere si dupa cum se stie "s-a spart gheata" la Gura Humorului, se continua cu Brașov-ul si va urma cat de curand ,(sper sa reusim si anul acesta), Lupeni, Oradea, Bacău poate si Eforie, si nu in ultimul rand editiile urmatoare Bucovina si Brașov.
-Pentru a pune in aplicare aceste strategii am apelat la renumita scoala de tenis din Germania ,,TT-Expert ,, de unde pentru Tabara de tenis de la Brașov il avem ca invitat special pe antrenorul principal Profesorreferent Werner Nowey ,Trainer-Coaching activ de peste 20 de ani in federatia de tenis de masă din Bayern pe care il putem vedea la lucru de luni si pina joi alaturi de participanti si de echipa de antrenori .
-Pentru mai multe detalii apelatii cu incredere la noi. Ai vostri Gelu si Emi!
Comentariu
Sunt dusuri la comun la pensiune sau avem in camere? Daca nu este dus in camera se poate un "transfer" de camera la hotel ca rezervare de acum? In cazul celor fara masina cum se poate ajunge la sala in fiecare zi a antrenamentelor? Ce distanta este intre pensiune si sala? Multumesc anticipat.Ultima editare de nick; 01.aug.2013, 23:04.
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de nick Vezi postSunt dusuri la comun la pensiune sau avem in camere? Daca nu este dus in camera se poate un "transfer" de camera la hotel ca rezervare de acum? In cazul celor fara masina cum se poate ajunge la sala in fiecare zi a antrenamentelor? Ce distanta este intre pensiune si sala? Multumesc anticipat.
2.Distanta de la Pensiune pâna la sala este de 1,5 km, iar mersul pe jos face piciorul frumos. Unii isi aduc biciclecta, altii masina si apoi suntem impreuna nu-ti face griji Nicule,...ne vedem la Viva maine. Pa!
Comentariu
- 8126
- Brașov
Veltan Victor....12 ani...Fagaras...... fara cazare
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6823
- București
- 65
Likes given: 258Likes received: 685
Burse pentru copii:
Printre participantii inscrisi in tabara se gasesc 3 castigatori ai burselor oferite de Amatur:
1 Mihai Nemaciuc - Suceava
2 Theodor Muntoiu - Pitești
3 Raluca Malache - Moinesti
Amatur le ofera contavaloarea cheltuielilor legate de sala si antrenamente, in valoare de 200 lei. Banii vor fi transferati catre organizatori o data cu turneul A de la Brașov.
Inca doua burse pot fi oferite copiilor cu rezultate bune din Amatur, printre cei care se vor inscrie pana vineri, 16 august.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:01.Procesare...X
Comentariu