Multumesc frumos!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tabara de Tenis de Masa Brașov 12-17 august 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
organizator local
- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 263Likes received: 365
Postat în original de csabazedler Vezi postCS Agnita-Tenis de masa va face toate demersurile necesare pentru a putea rasplati doi dintre cei mai meritorii copii cu participarea la aceasta tabara-cantonament.I love table tennis !
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Postat în original de csabazedler Vezi postDin pacate pentru copii,situatia financiara a clubului este serioas afectatata de inceperea campionatului judetean de fotbal,fapt care ne limiteaza sustinerea financiara.Va participa doar Nechita Alexandru(toata perioada) cu cazare.
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 263Likes received: 365
Postat în original de GeluBv Vezi postCati ani are? Vrea sa-l cazez la Fun Parc impreuna cu Theodor din Pitești?,...si daca mai este cineva care sta mai putin bine financiar am sa vb la pensiune pt un pat suplimentar si in loc de 50 lei va fi 30 lei (15 camera si 15 mic dejun)I love table tennis !
Comentariu
Micu Cosmin - Targoviște - Partea a doua la Fun Park, problema este ca sunt singur si nu am partener! Daca doreste cineva sau domnu' Gelu gaseste pe cineva sa ma anuntati si pe mine! Nr tel: 0734 305 153 / 0769 654 438 MULTUMESC
Pot sta eu cu Theodor din Pitești daca nu are cu cine sta!Ultima editare de cosminTGV; 07.aug.2013, 10:12.FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de cosminTGV Vezi postMicu Cosmin - Targoviște - Partea a doua la Fun Park, problema este ca sunt singur si nu am partener! Daca doreste cineva sau domnu' Gelu gaseste pe cineva sa ma anuntati si pe mine! Nr tel: 0734 305 153 / 0769 654 438 MULTUMESC
Pot sta eu cu Theodor din Pitești daca nu are cu cine sta!
Comentariu
organizator local- 17.dec.2011
- 1319
- suceava
Likes given: 1243Likes received: 500
salutare din nou,
As vrea sa intreb daca deschiderea oficiala se v-a face dupa amiaza ca sa avem timp si cei care ajung in Brașov pe la 3 PM.
Speram sa fie asa...
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de mariomoro Vezi postsalutare din nou,
As vrea sa intreb daca deschiderea oficiala se v-a face dupa amiaza ca sa avem timp si cei care ajung in Brașov pe la 3 PM.
Speram sa fie asa...
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
se inscriu Beltechi Razvan si Beltechi Paul pt toata perioada la Fun Park si vor sta cu Alex de la Agnita toti intr-o camera.
Comentariu
S-ar putea sa vina si Tudorache Constantin din Targoviște si sa nu mai fie nevoie sa cautati pe cineva pentru mine! Maine seara va dau raspunsul sigur! Multumesc domnu' Gelu pentru ca faceati totusi posibila venirea mea acolo si daca eram singur!
- - - Actualizat - - -
Pana la urma ram?ne sa îmi gasesc partener! El nu vineFH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Din Moinesti se inscriu: Ciubotariu Andrei si Ciubotariu Mihaela pentru partea a doua. In legatura cu cazarea o sa va contacteze dumneaei.
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de raluca99 Vezi postDin Moinesti se inscriu: Ciubotariu Andrei si Ciubotariu Mihaela pentru partea a doua. In legatura cu cazarea o sa va contacteze dumneaei.
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de cosminTGV Vezi postS-ar putea sa vina si Tudorache Constantin din Targoviște si sa nu mai fie nevoie sa cautati pe cineva pentru mine! Maine seara va dau raspunsul sigur! Multumesc domnu' Gelu pentru ca faceati totusi posibila venirea mea acolo si daca eram singur!
- - - Actualizat - - -
Pana la urma ram?ne sa îmi gasesc partener! El nu vine
Comentariu
- 8126
- Brașov
Postat în original de mariomoro Vezi postSalutare,
As vrea sa intreb la cat e deschiderea oficiala?
Cred ca ajung in jur de ora 15
Comentariu
- 8126
- Brașov
Onisan Cosmina
Calofil Emil.....ambii București, cazare Fun Park
Comentariu
- 8126
- Brașov
Anita Dorel...Brașov...fara cazare
Comentariu
senior- 24.ian.2011
- 194
- Rădăuți, Romania
- 30
Likes given: 0Likes received: 3
Au aparut niste probleme si nu voi putea fi prezent de luni asa cum ziseem.Imi cer mii de scuze insa voi fi prezent de miercuri.Inca odata imi cer scuze…Blade: Balsa Carbo x5
FH : Sriver G3 Fx
BH : Sriver G3 Fx
Comentariu
mult succes la antrenamente si distractie !Blade - Butterfly Zhang Jike Super ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05 FX
Comentariu
- 8126
- Brașov
Acum am terminat ziua plina cu de toate. Acum am plecat cu "musafirii" mei de la gratar, ....mi-au lasat impresia ca s-au simtit cel putin bine, iar eu m-am simtit f bine in prezenta lor si cel putin pâna acum nu-mi pare rau ca m-am inhamat la asa ceva.
Apropo, dl antrenor din Germania ne-a laudat tara, in special brasovul, exclam?nd cu sinceritate ca avem drumuri excelente prin Brașov, circulatie fluenta, curatenie si civilizatie demna de apreciat.
Maine poate ne facem timp si pt poze, ....de fapt asa ne-a promis dl. Razvan Tutoveanu.
Noapte buna!
Comentariu
Am ajuns si eu:d
Prima impresie:
Cazarea este perfecta pensiunea este LUX!!
Gazda (Gelu si familia) superrr! S-au implicat cu toții sa iasa ceva de neuitat!
Mulțumim Gelu, familia si BRAȘOV ! Si pensiunii pentru posibilitatea de conectare la Wi-FiFH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:37.Procesare...X
Comentariu