Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
http://tenisdemasa.amatur.ro/top100.phphttp://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.php
Clasament actualizat - 05 aprilie 2010 Modificari in clasament:
- coloana Tx reprezentand cotizatia semestriala (anuala) Amatur;
- coloana MA - media turneelor A (inclusiv turneul cel mai slab) care este inclusa in criteriile de departajare in caz de egalitate, eventual se va putea folosi si pentru a marca limita open-amatori;
- jucatorii care in ultimele 24 luni nu au mai participat la nici un turneu au fost scosi din clasamentul curent (se vor regasi in clasamentele mai vechi);
Subtil!
M-as legitima intr-una din echipele selectionate care ar reprezenta Amaturul in Campionatul National de seniori (parca asa ii spune), daca as prinde un loc si daca s-ar modifica regulamentul in sensul asta.
SARBATORI FERICITE tuturor amatur-istilor!Intrebare:este valabila in continuare bonificatia de 2 puncte pentru participantii la un turneu de categoria B la distanta mai mare de 60 km?
D-le Florin va rog sa rectificati si la mine :Manzat Mircea -Sibiu poz 374 este aceiasi persoana cu Minzat Mircea- Saliste pozitia 853. Cu stima si respect MIRCEA MINZAT - Saliste -Sibiu. OK
O rugaminte. Daca puteti rectifica: Parnica Gabriel(65 este aceeasi persoana cu Parnica Leonard(1344). Sa ramana prima varianta daca se poate. Multumesc. OK
D-le Florin locul 82 este Antal Denes din Brașov, nu din Racosu de Sus
Va rog sa corectati acolo cand se poate ( sau s-a mutat cumva nea' Deni si yo nu stiam? ) Edited by Florin BN: Mie mi-a spus ca s-a mutat
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Va rog sa corectati acolo cand se poate ( sau s-a mutat cumva nea' Deni si yo nu stiam? ) Edited by Florin BN: Mie mi-a spus ca s-a mutat
Coreret Vasilica m-am mutat fara consimtamantul tau!
Daca cumva fac schimb de locuinta, te rog de acuma sa-mi dai aprobarea!!!
Adresa de corespondenta ti-am trimis pe mms.
Florin stia de anul trecut domiciliul meu.
P.S. Te rog nu ma lasa fara lumina si apa
Dar nu ai observat ce trebuia ?
Astept tel. tau.
Mi s-a spus si mie acum ; vroiam sa ajut si yo cu ceva.
Dar totusi mai am ceva de adaugat: la turneul de la Brașov Popa Mircea nu a fost trecut ca organizator de si a fost
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Pot sa-l trec, dar puncte iau doar doi organizatori. Va intelegeti voi acolo, la o bere, ceva ... apoi corectam daca e cazul.
Later edit:
Acuma vad ca Bondoc era doar persoana de contact, o sa-l trec pe Popa Mircea in loc.
Comentariu