Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cam asa este .... dar nici 100 locuri .... e prea de tooottt voi vorbiti daar tot cum vreti voi faceti ... in jumatate de an 200 de locuri ... e abureala totala ..... si nu cred ca sunt numai eu in situatia asta ..
Gheorghe Daniel - Brăila
La turneul din 17 iunie Top Tenis am participat la open cu mp 10.35
Am avut o singura victorie din calcul reiese 10.35-2 =8.35. Cu acest punctaj sunt înregistrat.
La info se precizează ca punctajul minim pentru o victorie la open este de 10.
Imi puteți spune dacă este o greșeală sau înterpretarea mea este incorecta?
Va mulțumesc.
Cam asa este .... dar nici 100 locuri .... e prea de tooottt voi vorbiti daar tot cum vreti voi faceti ... in jumatate de an 200 de locuri ... e abureala totala ..... si nu cred ca sunt numai eu in situatia asta ..
M-ai facut curios si m-am uitat putin peste turneele tale. Păi nu trebuie să gîndești prea mult sa vezi că stai pe onorabila pozitie 281.
Ai un singur A+, restul s-au evaporat, anul acesta nu ai fost la nici un turneu A+. Normal ca cel din iunie 2017 este trecut la scădere.
Ai fost pe 189, altii care au fost pe lângă 281 au participat la turnee gen A+ Blejoi etc si ajuns în zona 189. Ti-au "furat" locul. Cei care au fost pe lângă tine în clasament au avansat, practic si'au actualizat turneele.
Te-ai trezit acum ca esti furat!? Trebuie să citești putin, sa afli realitatea, nu poti să iei locul nimănui. Este prea simplu sa-ti dai seama ca nimeni nu te fură, sau scrie ceva concret. Este cineva cu puncte mai putine ca tine si este in fața ta? Nu cred!
Nu prea inteleg sistenul de punctaj dl Florin va Rog sa-mi explicati un pic. La penultima actualizare aveam 262 La punctaj iar acum am 261 in conditiile in care in iunie mi-a expirat un turneu A de 19 pct si un A plus de 21 insa in Luna precedenta am obtinut 16 respectiv 33 de puncte La doua concursuri. De ce am scazut totusi?
Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Ai mai pierdut si cele 21/2=10.5 puncte suplimentare de la acel A+ expirat ... ultima coloana albastra din clasament (pe pagina personala).
"Se adună punctele ultimelor 7 turnee A, 4 B si celor mai bune 4 din 6 turnee A+ (nu mai vechi de 12 luni). In plus (doar pentru clasament, fără a conta la medie) se mai adaugă 50% din punctele turneelor A+ luate în calcul (cele mai bune 4)."
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Va rog frumos, faceti o verificare a liniei mele de clasament: Alexandru Marius, București, 277 - 17.58 - A
Cred ca s-a strecurat o greseala:
- la 1 iulie au fost adaugate 2 turnee: 14.9p (A+) si 19.9p (A)
- un singur punctaj, 'a iesit' din grila: 17.9p (A)
De aceea ma gandesc ca ar trebui sa fie o diferenta mai mare la punctajul general. Nu de doar 2 puncte: 277 - 275.
Intuitiv, fara a calcula:
- creste datorita turneelor A, dar scade la A+ pentru ca inainte se considerau cele doua de 17.1 si 20.7, iar acum cele 3 de 15, 17.1 si 20.7.
Regula este ca: se face media turneelor fara cele mai slabe doua, atat de la A+ cat si de la A.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Deci, in luna anterioara nu se calculau 15p (de la un A+) pentru ca erau cel mai slab punctaj.
Iar acum cel mai slab punctaj, devine cel de 14.9p, care nu se ia calcul. Dar intra la medie cele 15p, mentionate anterior.
Am inteles corect?
Poate faceti o derogare pentru turneele B si prelungiti durata de valabilitate la un an jumate pentru ca au ajuns sa fie mai rare decit A-plusurile in majoritatea zonelor(exceptie Ploieștiul)
Comentariu