Multumesc! Asta vroiam sa stiu.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 22 (0 members and 22 guests)
-
Echipa AmaTur
- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Likes given: 245Likes received: 626
Postat în original de FlorinBN Vezi postMP=16
Avansati: 1v=8p, 0v=6p
Open: 1v=14p, 0v=12p
Evident ca sint diferente, este normal ca la Open sa se obtina mai multe puncte, dar tot in mod normal un jucator cu pretentii de open castiga mai multe meciuri la avansati ... poate sint si exceptii, desigur.
- Daca joaca la OPEN: E rezonabil sa incerce sa joace la OPEN si sa primeasca un punctaj care sa-i scada (putin) MP-ul, pentru a-l descuraja (nu prea tare). Asta s-ar putea intampla de cateva ori, dar la un moment dat punctajul lui va scadea sub nivelul MP10.
- Daca joaca la Amatori: Un jucator cu MP 16 care ia o singura victorie la Avansati primeste un punctaj care il directioneaza catre incepatori. Daca se repeta, va retrograda.
In ambele situatii, MP ul jucatorului va scadea; asta nu poate fi un avantaj (sau o bucurie) decat pentru un antijucator.
Comentariu
daca s-ar limita accesul la o categorie superioara, doar jucatorilor cu maximum 2 puncte in minus(adica, la open se pot inscrie doar cei cu media de minim 18.00) ? In rest ceilalti cu medii mai mici isi pot testa nivelul fata de open(sa luam cazul unui avansat) in cadrul turneelor de tip B, mai ales ca asta nu i-ar influenta media.JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Limitarea accesului la categoria superioara (cu 2-3-4 p) ar fi o solutie buna in cazul unui exces de inscrieri. Deocamdata, insa, numarul de inscrieri este redus (<10%) si nu impiedica desfasurarea turneelor.
O alta idee utilizabila (si utilizata de cateva ori) ar fi prioritizarea inscrierilor in categorie, ceilalti intrand pe locurile libere si in ordinea MP. Nu cred insa ca sunt necesare acum aceste restrictii.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Dacă devine un obicei sau un fenomen faptul că jucatorii dintr-o categorie ce apartin rămân pe afară din cauza celor ce doresc mai sus cred că se ajunge si la reguli gen ,, se poate la o categ sup numai in limita locurilor disponibile.,,
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.iul.2009
- 2167
- Focșani
- 45
Likes given: 5Likes received: 62
Postat în original de Dan2 Vezi postO alta idee utilizabila (si utilizata de cateva ori) ar fi prioritizarea inscrierilor in categorie, ceilalti intrand pe locurile libere si in ordinea MP.
Comentariu
Postat în original de Dan2 Vezi postO alta idee utilizabila (si utilizata de cateva ori) ar fi prioritizarea inscrierilor in categorie, ceilalti intrand pe locurile libere si in ordinea MP.JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
- 8121
- Brașov
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postasta chiar ar fi super-OK ... indiferent de momentul inscrierii(la turneele de tip A , regula stiuta este " primul venit-primul servit), daca optezi la o categorie superioara, sa fii automat scos de pe lista daca se ajunge la liste de asteptare
Momentan nu este asa necesar, vedem...
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Sistemul actual in ceea ce-i priveste pe cei cu 0 victorii (fie care joaca la o categorie superioara fie cei din categorie) mi se pare destul de ok.
Cu privire la subiectul celor care joaca la o categorie superioara si pentru cei din categorie care obtin o victorie in grupele inferioare cred ca ar trebui schimbat regulamentul poate in sezonul urmator sau poate chiar din actualul sezon. Daca obtii o victorie inseamna ca oarecum faci fata, de ce sa fii penalizat? Mai exista si situatia in care sunt grupe inferioare de 4 sau 5 jucatori si atunci sansele sa obtii doua victorii sunt mai mici decat in cazul grupelor de 6. Solutia actuala functiona in ideea retrogradarii celor care nu fac fata, insa acum luandu-se in considerare 12 turnee A este foarte greu sa retrogradeze cineva, poate decat daca vrea sa retrogradeze.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Asa este, nici la alte sporturi sportivii care revin dupa pauze (plecari sau accidentari) nu mai intra usor in "categorie".
La concursurile ce se desfășoară în 2 zile... nu e bine sa permiteți comutarea categoriilor după înscriere.
Trimis de pe al meu SM-A520F folosind TapatalkTsE
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls - Clasament 01 feb 2019:
Oradea (King Pong) - 02 ian (B)
Botoșani (Ardex) - 05 ian (B)
Targoviște - 05 ian (B)
Brașov (Energetic) - 05 ian (B)
București (Top Tenis) - 05 ian (B)
Topoloveni - 12 ian (A)
Arad - 12 ian (B)
Oradea (PingPongMania) - 19 ian (A)
Odorheiu Secuiesc - 19 ian (A)
Vatra Dornei - 19 ian (B)
Tulcea (Iberom) - 19 ian (B)
Ploiești (Indoor) - 19 ian (B)
Dej - 19 ian (B)
Botoșani - 20 ian (B)
București (Top Tenis) - 26 ian (A)
Ramnicu Valcea - 27 ian (B)
1021 jucatori, din care cu:
6 turnee: 1
1. Istrate Cristian - București
5 turnee: 4
1. Jimmy Lu - București
2. Dinu Gheorghe - București
3. Ene Florin - Ploiești
4. Matei Mircea - Targoviște
4 turnee: 13
3 turnee: 40
2 turnee: 219
1 turneu: 744
- total 1380 participanti la turneele din luna ianuarie
4094 jucatori punctati in clasament:
955 E+O, 291 Elite / 664 Open
3139 A+I, 936 Avansati / 2203 Incepatori
din care:
48 in Div.B
27 in Div.A + SLGTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Buna ziua ! S-a strecurat o greșeală la turneele B de la mine . Am un turneu din mai punctat cu 2 p .
Comentariu
Pe 1 dec era OK ... s-a intamplat ceva in noaptea de 31 spre 1 ianuarieTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
Mi se pare un pic cam aglomerata grila de participare. Practic "te obliga" sa participi 2,4 weekend-uri/luna pentru a o completa. Ne ramane foarte putin timp si pentru familie (pentru cei care se mai gandesc la ea) tinand cont ca mai furam cate-o ora/doua si pentru antrenamente (care le mai face).
Cred ca 7 A-uri erau suficiente..., zic si eu.
Eventual se poate face o medie pentru A-uri exact cum se aplica la A+-uri.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
- 6721
- București
- 64
Postat în original de sorin_client Vezi postMi se pare un pic cam aglomerata grila de participare. Practic "te obliga" sa participi 2,4 weekend-uri/luna pentru a o completa. Ne ramane foarte putin timp si pentru familie (pentru cei care se mai gandesc la ea) tinand cont ca mai furam cate-o ora/doua si pentru antrenamente (care le mai face).
Grila obligatorie ar trebui sa acopere posibilitatile unui participant mediu, atat ca timp, cat si cheltuieli, si mai ales sa nu-l oboseasca, sa nu-l plictiseasca. Sunt sigur ca dupa acest an de incercari se va reveni la o grila accesibila oamenilor de rand.
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
Likes given: 3513Likes received: 1358
Postat în original de sorin_client Vezi postMi se pare un pic cam aglomerata grila de participare. Practic "te obliga" sa participi 2,4 weekend-uri/luna pentru a o completa. Ne ramane foarte putin timp si pentru familie (pentru cei care se mai gandesc la ea) tinand cont ca mai furam cate-o ora/doua si pentru antrenamente (care le mai face).
Eventual se poate face o medie pentru A-uri exact cum se aplica la A+-uri.
As avea mai multe de spus impotriva plangaciosilor care nu au timp, nu au bani, dar au multe justificari, dar ma rezum la atat ........Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4645
- Târgoviște, DB
Likes given: 420Likes received: 1326
Copii, familie, servici care te tine departe de casa minim 3 zile pe saptamana....nea Mihai, nu cred ca se pune problema "plangaciosilor", doar ca de multe ori, chiar daca este relativ aproape, 10 sau 100 km, eu unul nu pot ajunge la turneul respectiv.
Fara a vrea sa fac "valuri", subscriu parerilor emise de domnii Corneanu si Bodeanu.
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
Semnalez doua lucruri:
-in grilele cu rezultate din 2019 apare 18 in loc de 19, de exemplu e trecut ian,18 in loc de ian,19;
- in grila cu B-uri pentru cei care mai au trecute rezultate din aprilie 2018 (cei cu turnee putine .....), valorile rezultatelor sunt mai mari decat cele corespunzatoare tabelelor pentru B-uri publicate la INFO.Blade: Donic Alligator Combi
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de mihais mioveni Vezi postSemnalez doua lucruri:
-in grilele cu rezultate din 2019 apare 18 in loc de 19, de exemplu e trecut ian,18 in loc de ian,19;
- in grila cu B-uri pentru cei care mai au trecute rezultate din aprilie 2018 (cei cu turnee putine .....), valorile rezultatelor sunt mai mari decat cele corespunzatoare tabelelor pentru B-uri publicate la INFO.
2. Turneele din aprilie 2018 sunt cele de tip B+, care au beneficiat de o bonificație de 2 p.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
- am uitat sa schimb anul ... se rezolva ...
- cu B-urile, cred ca este vorba de B+ unde s-au dat cate 2p in plus ... o sa trec si la Info precizarea ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
Postat în original de Bogdan V Vezi postCopii, familie, servici care te tine departe de casa minim 3 zile pe saptamana....nea Mihai, nu cred ca se pune problema "plangaciosilor", doar ca de multe ori, chiar daca este relativ aproape, 10 sau 100 km, eu unul nu pot ajunge la turneul respectiv.
Fara a vrea sa fac "valuri", subscriu parerilor emise de domnii Corneanu si BodeanuBlade: Donic Alligator Combi
Comentariu
- 6721
- București
- 64
Pentru un tanar pensionar, participarea la 20-30 de turnee intr-un an este o reusita personala. Completata cu o recunoastere din partea comunitatii pentru zecile de zile oferite circuitului, reprezinta, intr-adevar o mare satisfactie.
Dar, Amaturul nu este doar al tinerilor pensionari, nu este nici al legitimatilor, nici al copiilor, nici al nelegitimatilor, nici al, nici al.... Este al intregii comunitati.
Si pentru asta, Coordonatorii trebuie sa gaseasca o cale de mijloc. Pentru cei care si-au propus un numar maxim de turnee exista clasamente speciale. Tocmai am fost onorati sa privim premierea lui Gigi Spin, a lui Cristian Istrate, am admirat podiumul celor mai activi participanti ( de care sunteti foarte aproape !).
Clasamentul trebuie sa reflecte insa activitatea tuturor participantilor intr-un mod ECHILIBRAT. Mai exact, dupa parerea mea, cel putin 10% dintre participanti sa poata avea ca obiectiv reusita completarii unei grile MINIMALE, pentru o oglinda cat mai convingatoare a competitiei.
Iata cateva date din clasamentul actual, care pentru o persoana echilibrata, asa cum va stiu, ar putea fi convingatoare:
Participanti cu grila completa (6A+; 7A; 4B)= 22 (0,5%)
Participanti cu minim 4 A+; 6A; 4 B = 165 (4%)
Participanti cu minim 10 turnee A = 65 (1,6%)
Sunt foarte putini, chiar si pentru conditiile impuse in 2018.
Amaturul este o competitie de masa, d-le Mihai si obiectivul propus trebuie sa fie o oferta pentru participantii medii, nu pentru varfuri.
Postat în original de Dan2 Vezi postGrila obligatorie ar trebui sa acopere posibilitatile unui participant mediu.
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
Domnule Mihai, eu vad un pic altfel lucrurile, incerc sa imbin utilul cu placutul dar nici nu pot trece peste anumite lucruri.
Faptul ca nu am timp sau ca doresc sa acord mai mult timp familiei nu inseamna ca ma plang ci ca-mi pierd interesul pentru concursuri in acest caz.
Inteleg ca o competitie este legata si de participare. Daca ramai singur....
Si ca sa va dau un exemplu (vis'a'vis de completarea grilei la un numar acceptabil de concursuri), e ca si cum ai dori sa culegi un mar din copac si-ti mai trebuie un pic pana sa ajungi la el. Ori te ajuti de saritura, ori te sprijini de ceva, ma rog, te chinui cumva sa-ti atingi scopul. Daca marul este in varful copacului niciodata n-o sa ai interes pentru el decat cand e prea tarziu. Sper sa ma fi facut inteles.
In cazul de fata, faptul ca grila s-a marit mi-e teama ca-mi voi pierde interesul de a participa la unele turnee pentru ca oricum nu cred ca voi reusi sa adun in fiecare an toate concursurile, oricat m-as stradui. Cel putin asa cred.
Cum bine spuneati: Amatur e facultativ NU OBLIGATORIU. Perfect adevarat.
Este un punct de vedere, posibil sa fiu (sau nu) in asentimentul mai multora amaturisti, nu vreau sa deschid o polemica pe acest subiect asa ca tratati spusele mele ca o atentionare si nu ca o provocare.
Multumesc.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
OK! Va respect punctul de vedere, dar am si eu o intrebare: ce legatura are PASIUNEA pentru tenis cu gradul de completare a grilei, daca grupele se fac dupa MP si nu dupa clasament..... desi si acolo e o problema .... MP de 18,5 cu un turneu de acum 8 luni ..... Lucrurile sunt complicate ......, in schimb mie nu mi se pare corect sa am 35 de turnee A neexpirate si sa nu se tina cont decat de ultimile 20% dintre ele. Eu particip la multe turnee (nu sunt pensionar, merg si eu la serviciu) pentru ca nu mai am mult timp la dispozitie (din cauza varstei) si nu stiu cat ma vor tine si balamalele ...... in rest .... s-auzim de bine!Blade: Donic Alligator Combi
Comentariu
- 8121
- Brașov
Părerea mea, (chiar dacă nu contează) o zic cu drepturi de membru al acestui forum.
Pot să fac 12 turnee intr-un an, imi permit, dar nu cred că vreau neapărat, in schimb sunt la asentimentul celor care fac peste 20 de turnee si beneficiază de un loc mai bun in clasament. La final de 2019 garantat o să avem un nr de participanti net superior celorlalti ani, dar poate nici asta nu contează, ...ci simplul fapt că:
-un turneu pe lună nu este ceva exagerat;
-cei care merg sămbătă de sămbătă primesc cele 12 turnee in grilă , restul se pierd, de fapt este o mare dreptate că s-au suplimentat pe grilă, nu invers;
-cei care nu sunt de acord cu 12 turnee /an nu sunt prejudiciati, MP-ul este corect, si după cum se afirmă prin mesajele de mai sus, cei care nu se plictisesc de turnee rămân putini, păi dacă rămân putini cu ce deranjează daca sunt in fața noastra la cls?;
-da, partea cu plictiseala poate să fie un motiv, nu mai mare decât invers. Partea cu socotelile unora pt MP au cam apus, pe de o parte nu mai pot să jongeleze media, pe de altă parte inainte de turneul final nu mai au motiv să zică ”nu merg la turnee pe motiv că-mi ies altele de valoare si pierd campionul judetean”, din contră , participăm ori de câte ori putem sau avem ocazia;
Coordonatorii au găsit cale de mijloc, nu 40 de turnee cât poate să ducă X-ulescu, dar nici 7 cât eram obișnuiți .
Scuze celor care dau like impotriva acestor ”nedreptăți”!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:06.Procesare...X
Comentariu