Postat în original de GeluBv
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 94 (0 members and 94 guests)
-
S-ar putea introduce regula pt cei care retrogradează dintr-o categorie superioară în una inferioară, în ultima lună (regula se poate extinde până la 2,3 luni) să nu poată participa la Turneul pe echipe și la Turneul final.like this.
- Aprecieri 5
Comentariu
Sau si mai bine, o data ce ai promovat la o categ superioara, vreo X luni de zile nu mai poti cadea inapoi. Esti fortat sa joci doar la noua categorie.
Daca dupa X luni intr-adevar nu faci fata, abia atunci te poti intoarce mai jos.
Asa scapam de toate discutiile.
Stiu ca e putin drastic, dar trebuie inceput de undevalike this.
- Aprecieri 4
Comentariu
Ar mai fi o varianta , sa se revina la calculul pt MP la varianta de dinainte de pandemie( fara a lua in calcul turneele B), vor fi surprize mari pt multi .like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 14.mar.2018
- 732
- BUCURESTI
- 66
Likes given: 453Likes received: 663
Asa este, unii sau pregatit deja sa retrogradeze(pe ultimele 2 turnee din aprilie) ca sa poata prinde turnee, cum ar fi cel pe echipe de la Cluj sau turneul final la o categorie inferioara. Aici trebuie facut ceva, fiindca spiritul de fair play este afectat. Unii lupta sa adune puncte ca sa prinda un turneu, iar altii......
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1461
- zalau
Likes given: 4209Likes received: 2061
Ca o concluzie cele mai multe non combaturi văzute se mine de cand activez în amatur în ultimele 40 zilelike this.lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
- Aprecieri 4
Comentariu
senior- 14.iul.2012
- 579
- cluj napoca
- 47
Likes given: 1606Likes received: 565
E foarte mare interesul pentru Turneul Butterfly pe echipe
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
like this.
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1461
- zalau
Likes given: 4209Likes received: 2061
Postat în original de ovidiu tE foarte mare interesul pentru Turneul Butterfly pe echipe
Sent from my SM-G975F using Tapatalkand 1 others like this.lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
- Aprecieri 6
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1136
- iedera
Likes given: 516Likes received: 1231
Postat în original de ovidiu tE foarte mare interesul pentru Turneul Butterfly pe echipe
Sent from my SM-G975F using Tapatalklike this.
- Aprecieri 3
Comentariu
Echipa AmaTur- 24.feb.2014
- 4252
- Tulcea
- 46
Likes given: 2147Likes received: 1877
Postat în original de patraulea1980
Ovidiu sunt perfect de acord cu tine și iti spun de ce :1.sa iti cânte piesa celebra de la Queen 2.Sa fii mai tare decât Simon Csaba într-un concurs ( se putea ,acum nu se mai poate).3.Trairile în cadrul echipei și în proba de dublu sunt ceva extraordinar și as putea sa iti dau n exemple, dar de aici pana a încerca de către unii jucători a copta foști jucatori de superliga la categoria hobby cred ca e prea mult.Unii jucatori au fost cunoscuți după turneul pe echipe : "uite ala a câștigat sau a ieșit pe podium sau ce bine a jucat și la unii nu le face bine ,cred ca își supra evalueaza valoare dinnpacate și se cred mici vedete .Sa iti dau un exemplu concret oare era bine echipa Sălajului consusa de mine Patraulea 1980 alias Petrus Florin sa incercam componenta astfel Petrus Florin -elite Husa Gelu-open și prin numeroase tertipuri care ne ieșeau cu siguranta sa aducem jucatorii Vale Ioan si Mureșan Carmen la categoriile avansati respectiv hobby,cu siguranta câștigăm aveam 2-0 de jos în sus din start nu de la elite în jos.Cred ca cei 83 km de la sala Horia Demian pana acasă as fredona piesa de la Eminem"Guilty Conscience".Sărbători cu lumina la toată lumea.likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
Postat în original de CAMPEAN ADRIANAsa este, unii sau pregatit deja sa retrogradeze(pe ultimele 2 turnee din aprilie) ca sa poata prinde turnee, cum ar fi cel pe echipe de la Cluj sau turneul final la o categorie inferioara. Aici trebuie facut ceva, fiindca spiritul de fair play este afectat. Unii lupta sa adune puncte ca sa prinda un turneu, iar altii......Postat în original de patraulea1980
Sa iti dau un exemplu concret oare era bine echipa Sălajului consusa de mine Patraulea 1980 alias Petrus Florin sa incercam componenta astfel Petrus Florin -elite Husa Gelu-open și prin numeroase tertipuri care ne ieșeau cu siguranta sa aducem jucatorii Vale Ioan si Mureșan Carmen la categoriile avansati respectiv hobby,cu siguranta câștigăm aveam 2-0 de jos în sus din start nu de la elite în jos.Cred ca cei 83 km de la sala Horia Demian pana acasă as fredona piesa de la Eminem"Guilty Conscience".Sărbători cu lumina la toată lumea.
Vin cu o sugestie pentru punctarea jucătorilor care nu au schimbat categoria la turneul pe echipe. Mulți din cei care vor veni la Cluj se vor confrunta, cum bine s-a observat și menționat mai sus, cu jucători să-i numim retrogradați, ceea ce nu e cam în regulă, mai ales că este o cheltuială foarte mare de timp, de nervi și chiar de bani pentru acest turneu. Având în vedere acest lucru propun ca jucătorilor care nu au schimbat categoria înaintea turneului pe echipe să li se calculeze punctajul de la Cluj sub forma MP+3p+1p (1p pentru fiecare victorie obținută) spre deosebire de anul trecut când era MP+1p (1p pentru fiecare victorie obținută). Măcar să fie premiați cei care trag la turnee ca să câștige.
like this.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3211
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4673Likes received: 1893
Așa este Mihai confirm cele spuse de tine, nu știu unde e fair play de sportiv când cel de la elite retrogradeaza și joacă la open, cel de la open la avansați si cel de la avansati la hobby, acum noi care cutreieram țara știm colegi de la noi de la open și elite, și dacă o să cad la turneul de la Cluj cu unul care a jucat la elite pana a retrogradat ii strâng mâna și il felicit...likes this.Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1847Likes received: 1510
Postat în original de Mihai905
Confirm și eu această situație. Cel mai ridicol caz mi se pare cel al unui jucător care deja a pierdut toate meciurile la ultimele 7 turnee și mai urmează să trântească meciurile la încă două, făcând mii de kilometri doar ca să ia bătaie. În fine fiecare are motivațiile lui mai greu sau mai ușor de înțeles. Prefer să mă abțin în a-i judeca.
Vin cu o sugestie pentru punctarea jucătorilor care nu au schimbat categoria la turneul pe echipe. Mulți din cei care vor veni la Cluj se vor confrunta, cum bine s-a observat și menționat mai sus, cu jucători să-i numim retrogradați, ceea ce nu e cam în regulă, mai ales că este o cheltuială foarte mare de timp, de nervi și chiar de bani pentru acest turneu. Având în vedere acest lucru propun ca jucătorilor care nu au schimbat categoria înaintea turneului pe echipe să li se calculeze punctajul de la Cluj sub forma MP+3p+1p (1p pentru fiecare victorie obținută) spre deosebire de anul trecut când era MP+1p (1p pentru fiecare victorie obținută). Măcar să fie premiați cei care trag la turnee ca să câștige.
1.Peste 100 de jucatori isi calculeaza minutios Mp si participarile la turnee.Dintre ei aproximativ 80 au fluctuatii mari in rezultatele obtinute si aproximativ 60 merg de la castigarea unui turneu la 0v in grupe.
Concluzie, din cei 160 de participanti la Turneul pe echipe si sau protagonisti la lider judetean, 40 sunt elitisti care lupta cu ce au mai bun sa fie in Varf,iar din restul de 120 vedem ca aproximativ 100 sunt doar "calculatori" de MP nu mai putem vorbii de competitie, sportivitate si Fair Play ,ci doar de aranjamente ceea ce caracterizeaza intreaga societate.Nu se va lua nici o masura, se va merge asa in continuare, chiar daca exista in regulament punctul 6.7 Integritatea Competitiei, si personajele care "trantesc" turnee la rand sunt arhicunoscute de majoritatea dintre noi si filmari avem din belsug la mai toate turneele.
6.7. Integritatea competiției.
Jucătorii care conspiră sau fac înțelegeri pentru a influența rezultatul unui joc într-o manieră incompatibilă cu etica sportivă pot fi sancționați de către Comitetul Director, pe baza unei probe video, cumulativ sau nu, în funcție de gravitatea faptei, cu:
- avertisment;
- depunctare în clasamentul turneului;
- suspendare de la 3 la 12 luni;
- excludere din circuitul AmaTur.
P.S Divagatie
In mod normal sistemul de calcul este de tip crescendo, ceea ce inseamna ca la fiecare 2 ani au fost interventii de categorii sau de schimbarea de medie, ceea ce inseamna ca un jucator care participa constant la aproximativ 10-12 turnee pe an daca livreaza o forma relativ constanta media lui trebuie sa creasca continuu.Chiar daca sau schimbat pe parcurs calculul Mediei,la inceput parca in toamana lui 2012 a fost MA si stiu ca Iulian Roman era cap de afis cu MA 33 si majoritatea elitistilor de azi erau intre 15 si 30, Openisti intre 7si 15 si amatoristi intre 1 si 7, si am ajuns azi la jucatori relativi noi care au castigat cate un turneu sa ia 50 +4 puncte fata de liderul de atunci si azi sa avem Mp de 54 care cu siguranta pana la Turneul Final va ajunge la MP 55-56.
Tu Mihai, Popescu Apreotesei esti de prin 2018, sau te-am vazut prima oara la Tg.Secuiesc in 2018 la turneu la Incepatori si tot in 2018 ai castigat turneul final de la Alba Iulia de incepatori si pot sa spun ca forma ta de atunci s-a imbunatatit cum de altfel se imbunatateste la toti jucatorii care frecventeaza des turneele si joaca regulat dar MP tau a crescut in acesti 4 ani intr-un ritm constant(exceptand 2019 inainte de turneul final cand ai calculat sa ramai acolo pe la 19,90 sa ramai la Amatori sa nu treci la Open,dar dupa aceea ai crescut in Mp normal.
Pe acest subiect se pare ca e mai bine sa ii lasam pe luptatori sa isi joace cartile.,chiar daca la unele competitii am intalnit la o masa 2 protagonisti de 0v si am ras copios,poate premiem anul asta si cel mai combat meci al anului daca vom premia majoritatea liderilor care au avut doar 0v.
like this.
- Aprecieri 3
Comentariu
Echipa AmaTur- 27.oct.2014
- 2616
- Arad
- 54
Likes given: 1124Likes received: 1272
Propun ca MP-ul de acum încolo doar să crească adică media să se calculeze ca media luna trecută plus concursurile mai bune decât media din luna trecută astfel se vor limita cei care câștigă turnee și în paralel trântesc turnee. Cei care doresc să scadă in categorie să facă cerere unde sa justifice exact motivul și comitetul director va aproba sau nu cererea. In clasament să apară scris că a cerut să fie retrogradat să zicem lângă categorie ceva gen să zicem AR și atunci va putea fi mai ușor de urmărit de cei cu care joacă și poate nu se vor simți confortabil nici dacă apare acel R și vom avea cazuri reduse .likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Likes given: 709Likes received: 1317
Eu propun, competitia pe echipe judetene sa aiba la baza criteriul de selectie : MP nu pozitia in clasament !. Podiumul va fi real ! .Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Astfel MP ul maxim pe categorii va scoate la suprafata , ca uleiul, jucatorii reprezentativi din judete, nu iubitorii de ............... ! .Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Si scoateti, va rog jucatorul Dinu Gheorghe din TOP ul 300 ! TOP 400 DEJA EXISTA ! .like this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
- Aprecieri 4
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Like, like dar unde este top 400, eminenta ?Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
Comentariu
Deocamdata am rezolvat sa nu mai apareti in top 300 ... cel cu 400 este in lucrulikes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1774
- București
- 72
Multzumesc , eminentza ! !Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1136
- iedera
Postat în original de Gigi SpinEu propun, competitia pe echipe judetene sa aiba la baza criteriul de selectie : MP nu pozitia in clasament !. Podiumul va fi real ! .
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1136
- iedera
Postat în original de Stoicescu Gheorghe
....ganitorul da pa langa bucuresti ... 1 +1 nu face intotdeauna 2
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1136
- iedera
Postat în original de FlorinBNDeocamdata am rezolvat sa nu mai apareti in top 300 ... cel cu 400 este in lucrulikes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:49.Procesare...X
Comentariu