Trebuia schimbat serverul inca din 1 Aprilie ! .
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 18 (0 members and 18 guests)
-
maestru
- 02.feb.2012
- 1773
- București
- 72
Likes given: 708Likes received: 1316
like this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- Aprecieri 2
maestru- 02.feb.2012
- 1773
- București
- 72
Va recomand un sistem ieftin, second hand care foloseste configuratii hardware optimizate pt aplicatii clienti importanti ; '' server DELL PiwerEdge R740XD , 2 procesoare Intel 2o Core Xeon Gold 6138 2.0 GHZ, 64GB DD R4, 1 TB SSD, PRET = 28.898 Roni + TVA ( 34.388,62Roni / TVA INCLUS ) . .Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
Comentariu
Ieftin ... dar nu mie imi trebuie ... vorbeam de serverul php/mysql etc de la MegahostTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1773
- București
- 72
Server DELL PowerEdge R740XD,Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
Comentariu
Dar mai bine faceti lobby pentru clasamentele de la sala Top Spin ... cu top xxx avem vreme si mai incololikes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9491
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9812Likes received: 4524
Postat în original de FlorinBNDar mai bine faceti lobby pentru clasamentele de la sala Top Spin ... cu top xxx avem vreme si mai incololikes this.FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
- Aprecieri 1
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Florin, nu mai astepta , dă-ne clasamentul!like this.
- Aprecieri 5
Comentariu
OK, am actualizat fara turneul de la Top Spin Bucuresti ... va intra luna urmatoare.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/teams_2022 ... clasamentul provizoriu pentru Turneul pe echipe, asa cum apar jucatorii in Top 4 http://www.amatur.ro/tenisdemasa/top4 ... cel definitiv va fi dupa ce se vor stabili exact participantii.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Bună seara , am o dilemă privind calculul MP-ul ,deoarece am observat că unii jucatori nou veniți deși au 0 victorii sau în cel mai fericit caz 2 și dintr-o data se trezesc cu MP-ul 8.1 iar eu jucător de vreo 3 ani joc și mă chinui la turnee si ajung în cel puțin locurile 5-8 si nu am nici măcar 8 ,îmi poate explica si mie cineva treaba asta ? Va rog ,e o mare dilema 😅
Comentariu
Ai intrat o singura data in 5-8 la Hobby, la un turneu destul de slab cotat ... trebuie sa te chinui mai mult decat atat.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Okay ,dar jucătorii care nu au ajuns niciodată în 9-16? Cum se explică faptul că au dintr-o data 8?
Comentariu
Vrei sa caut toti jucatorii care nu au ajuns in 9-16 si au MP 8 ? ... da vreo 2-3 exemple mai sugestive daca vrei explicatii.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBNIMPORTANT:
Modificări ce vor avea loc începând cu turneele din luna MAI, afectând clasamentul ce va apărea pe 30 mai:
- se scot punctele Mx de la calculul mediei MP pentru toți jucătorii, cu excepția celor care figurează fără puncte de clasament - pentru aceștia Mx va fi chiar MP;
- în limita timpului disponibil, voi introduce in clasament foștii jucători de Elite, apoi Open, Avansați, Hobby cu Mx = ultimul MP - așa cum apar pe paginile personale ... astfel se reduce timpul de căutare la înscriere a unui jucător care are ceva istoric în spate (în ultimii 5 ani).
- când un jucător fără puncte de clasament începe să participe la turnee i se șterge Mx, iar MP se va calcula după regula obișnuită
- în prezent locurile 1-4 în clasamentul unui turneu iau puncte corespunzătoare mediilor M1, M2, M3-4 sau M3 si M4 (dacă se joacă finala mică) ... se extinde regula pentru locurile 5-8, eventual și 9-12 dacă există departajare ... cazul unei singure grupe în care fiecare jucător are stabilit locul exact.
- dacă se joacă amestecat E+O, jucătorii cu medie de Elite cu zero victorii vor lua 33-4 p în loc de 20-4 cum este acum ... sînt puține cazuri ... dar sînt.
- se va modifica fișierul de grupe pentru maxim 7 jucători/grupă (câte două pe pagină la printare) și se va pune la dispoziție încă unul cu maxim 12 jucători, o singură grupă.
Pentru aducere aminte:
- Mx = mediile salvate pe 1 iunie 2021
- M1, M2 ... = MP-urile jucătorilor de pe pozițiile 1, 2 ... din lista de înscriere la un turneu
- M3-4 ... media MP-urilor jucătorilor de pe poz. 3-4
De ex. Update 3: incepand cu data de ....
Comentariu
Postat în original de FlorinBNPoate vom face o exceptie pentru MP=0, acestia neavand categorie.
Regula definitiva va aparea pe pagina Info dupa postarea clasamentului din 02 mai.like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
Am exemple concrete dar nu e corect să le mentionez, sunt doar un jucator simplu ,nimic mai mult ,nu vreau sa supăr pe nimeni sau sa jignesc ,a fost doar o întrebare de curiozitate ,pe viitor sa învăț sa fiu mai bun și sa câștig mai mult ✋🏻
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4289
- botosani
- 55
Likes given: 3598Likes received: 1687
Postat în original de Hutanu CosminAm exemple concrete dar nu e corect să le mentionez, sunt doar un jucator simplu ,nimic mai mult ,nu vreau sa supăr pe nimeni sau sa jignesc ,a fost doar o întrebare de curiozitate ,pe viitor sa învăț sa fiu mai bun și sa câștig mai mult ✋🏻like this.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
- Aprecieri 3
Comentariu
Am actualizat pe pagina Info ... http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info ... regulile de punctare pentru jucătorii cu Zero victorii și un UPDATE 3 privind punctele Mx
... valabil începând cu turneele din luna aceasta și clasamentul de pe 30 maiTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Cateva intrebari:
1 - "cei care au 0 victorii intr-o grupa cu cel putin un jucator de la o categorie inferioara NU sunt punctati": asta inseamna fie
a - ca primesc 0 pct. si acestea se aduna la MP (care astfel rezulta si din luarea in calcul a acestui turneu - ex.: initial MP = 15, rezultat din 45 pct. care se impart la 3 turnee - iar acum va avea MP care rezulta din 4 turnee, deci MP= 45:4 = 11.25), fie
b - nu sunt punctati deloc si turneul nu apare la MP (care ramane neschimbat - ex.: MP=15 si dupa acest turneu)?
2 - de ce nu scrie nimic in Regulile de punctaj despre punctarea turneelor B+?
3 - "pentru departajare între clasamentele parțiale se pot acorda 0.2 ÷ 1.0 puncte in plus";
Despre care clasamente partiale e vorba? care sunt criteriile clare pt. acordarea acestor pct. in plus (ramane la latitudinea organizatorilor - unii pot da, altii nu etc.?)
Comentariu
3. Departajare - punctajele cu portocaliu au fost marite
- doar la Hobby sau la A+H se intalnesc situatii din acestea
- punctajele le calculez eu pe baza mediilor din clasamentul curent, nu este la latitudinea organizatorilor
- in tabel, de la dreapta la stanga: prima coloana = MP jucator; a doua = MP-uri ordonate descrescator, cu rosu apare punctajul clasamentului partial (MTx), a treia = punctele acordate efectiv
--1 2 Stavarache Florentin Pascani 14.9 9.86 9.86 Parasca Dumitru Radauti 11.4 8.35 7.5 3 4 7.7 Gorasciuc Marius Galanesti 8.7 7.93 6.9 Grigorean Costel Marginea 8.7 7.5 7.5 5 8 6.5 Morosan Alexandru Horodnic de Sus 6.5 7.5 5.6 Busuioc Robert Radauti 6.5 6.9 5.02 Rosca Adela Galanesti 6.5 6 6 Gora Madalin Radauti 6.5 5.64 8.35 9 16 5.4 Boca Timotei Salcea 5.6 5.6 5.28 Georgescu Cristi Radauti 5.6 5.6 5 Morosan Sara Horodnic de Sus 5.6 5.53 5.48 Moisuc Alexandru Radauti 5.6 5.48 5.6 Hutan Cosmin Salcea 5.6 5.3 5.64 Busuioc Viorel Radauti 5.6 5.28 7.93 Mihalache Dario Plopeni SV 5.6 5.2 4.98 Balici Aurel Horodnic de Jos 5.6 5.08 5.2 17 20 5 Moisuc Catalin Fratauti 5.4 5.03 5.03 Galanton Yanis Suceava 5.4 5.03 5.08 Patraucean Alex Vicovu de Sus 5.4 5.02 5.3 Palaghianu David Salcea 5.4 5 4.6 21 2v gr.inf. 5 Pricob Lavinia Radauti 5.2 4.98 4.5 22 25 1v gr.inf. 4.5 Cotos Maria Straja 5 4.85 5.53 Herdes Gabriel Putna 5 4.6 5.03 Mosnegutu Laurentiu Dorohoi 5 4.5 4 Barascu Andrei Suceava 5 4 4 26 30 0v gr.inf. 4 Mihaiuc Beniamin Radauti 4 4 4.85 Prelipcean Robert Radauti 4 4 4 Roman Ivana Radauti 4 4 4 Agusoaei Fabian Suceava 4 4 4 Barabas Victor Suceava 4 4 4
-
2. La B+ sint aceleasi reguli de punctare, doar ca se adauga cate 2p pentru fiecare jucator ... scrie in Regulament pe undeva
1. Se calculeaza punctajele dupa regula stabilita, la sfarsit vad care sint jucatorii in cauza cu zero victorii si li se anuleaza punctele ... nu sint multe cazuri, vor fi si mai putine, nu trebuie sa ne facem prea multe probleme din cauza asta.
- au mai fost cateva situatii in care unii jucatori au participat la o categorie inferioara si li s-au anulat punctele.like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 3
Comentariu
Multumesc pt. raspuns.
Dar la intrebarea 1 tot nu am inteles - cum ramane, ca la 1a sau ca la 1b?
Comentariu
Un fel de 1b - turneul nu apare nici la MP, nici la Pct ... doar in palmaresul jucatorului, fara puncte.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Buna seara ,sus v-am expus un jucator care are MP-ul cât îl am eu ,diferența o face cele 16 turnee la care eu am participat , nu înțeleg de ce el are același MP ca mine?
Comentariu
Calcul punctaj clasament general:
Se adună punctele ultimelor 4 turnee B, celor mai bune 10 din ultimele 12 A și celor mai bune 4 din ultimele 6 A+.
Se iau in calcul numai turneele din ultimele 12 luni, cu excepția de mai jos:
- turneele A+ (inclusiv Turneul Campionilor) expiră doar după disputarea celor corespondente din anul precedent.
Pentru clasament, fără a conta la medie, se adaugă 50% din punctele turneelor A+ (cele mai bune 4, punctate) și se scad 25% din punctele turneelor B.
Calcul medie:
MP = media punctelor turneelor A, B si A+ din clasament, cu precizările de mai jos:
- fără cele mai slabe două A+ dacă sînt cel puțin 4 turnee sau fără cel mai slab dacă sînt exact 3 (A+)
- fără cele mai slabe două A dacă sînt cel puțin 4 turnee sau fără cel mai slab dacă sînt exact 3 (A).
- fără cel mai slab turneu B dacă sînt cel puțin 3 turnee (B).like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 3
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:30.Procesare...X
Comentariu