Postat în original de FlorinBN
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 82 (0 members and 82 guests)
-
Așa-i, nu m-am gândit.
Toate se rotunjesc in sus ... plus 1.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5724
- Fălticeni
- 64
Likes given: 954Likes received: 1436
Șarpele va sta în sus iunie-august??
Îmi contramandez excursia la pescuit de pe Ebro și ma duc în Tenerife.. Adică tot în Spania as fi, dar mai cu foloslikes this.of all the things i lost i miss my mind the most
- Aprecieri 1
Comentariu
Intrebare: daca intr-o grupa de 5 / 6 unul dintre primii 4 care s-au calificat mai departe renunta, merge mai departe cel de pe locul 5 sau adversarul din etapa urmatoare are bye (daca urmeaza eliminatorii)? Dar daca urmeaza grupe superioare cum se procedeaza?
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9502
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9857Likes received: 4527
Postat în original de armaniIntrebare: daca intr-o grupa de 5 / 6 unul dintre primii 4 care s-au calificat mai departe renunta, merge mai departe cel de pe locul 5 sau adversarul din etapa urmatoare are bye (daca urmeaza eliminatorii)? Dar daca urmeaza grupe superioare cum se procedeaza?
În cazul în care un jucător renunță la participare în grupa inferioară fără a juca toate meciurile, la calculul clasamentului grupei i se anulează toate rezultatele din grupă.
În cazul în care un jucător calificat în grupele superioare nu participă la această fază sau se retrage înainte de a juca toate meciurile, i se anulează toate victoriile din grupa superioară și va fi punctat cu zero victorii în grupa superioară. Un jucător calificat într-o fază superioară, dar care nu se prezintă din diverse motive, nu este înlocuit de un alt jucator și este punctat la nivelul la care a ajuns.like this.FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
- Aprecieri 5
Comentariu
Actualizare puncte pentru turneele din 28 - 29 mai
Jucatori nepunctati:
Badescu Silvia - Cluj Napoca, turneu Floresti - 29 mai - A+H (MP avansati, 0v in grupa cu hobby)
Clasamentul general il voi posta mai spre seara.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 14.mar.2018
- 732
- BUCURESTI
- 66
Likes given: 453Likes received: 663
Nu cred ca rotunjirea tuturor mediilor la un numar intreg este o buna idee. Pastrarea calculului cu 2 zecimale la Mp si o zecimala la Pct pare o solitie buna.likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Era la oferta ... dar nu au fost doritori si a expirat.like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 4
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls ... clasamentul pentru luna iunie - mai putin pentru turneul pe echipe, unde se ia in considerare clasamentul din luna `mai`
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls?Alt=Changes - schimbari de categorie
like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
Astea sint punctele care ti se aduna... iese 799.8.40.4 42.3 38 39.3 45.8 41.1 45.4 39.3 41.4 49.1 41.2 38.6 38.7 39.4 44.4 50.1 50.1 41.8 80 -46.6 TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1461
- zalau
Likes given: 4208Likes received: 2061
Postat în original de Florin GovoreanuCu tot respectul, dar mie îmi iasă 804,5.!!!lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1290
Va salut domnule Apian.Uitandu-ma peste caseta tehnica a clasamentului,constat ca in anul 2022 nu am participat la nicun turneu A. Eu stiu ca am fost la 3.Poate verificati si rectificati,nu de alta dar vrau sa intru si eu in top 400.Multumesc anticipat.
Comentariu
Eu observ ca ati fost la 14 turnee in 2022, din care 3 A plus ... ma mai uit, sa vad unde nu gasesc nici o participareTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Postat în original de FlorinBNEu observ ca ati fost la 14 turnee in 2022, din care 3 A plus ... ma mai uit, sa vad unde nu gasesc nici o participare
Comentariu
Sint acolo toate 4, acum am citit mai atent primul post, dar sint fără trofee, de aceea pare cam gol locul ... scrie simplu 4Alikes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2368
- București
- 64
Postat în original de FlorinBNSint acolo toate 4, acum am citit mai atent primul post, dar sint fără trofee, de aceea pare cam gol locul ... scrie simplu 4Alikes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Actualizare puncte pentru cele 4 turnee A si 4 B din iunie.
Jucatori nepunctati:
Florent Mathe - Bucuresti, turneu Bucuresti - 11 iun 2022, E+O (medie Open - 0v in grupa cu avansati)
Barabancea Lili - Iasi, turneu Botosani - 11 iun 2022, A+H (medie Avansati, 0v in grupa cu hobby)like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
O intrebare / nelamurire sau cam doriti sa ii ziceti: poate sunt eu prea sensibil (!) dar ma face sa ma simt ciudat (ca sa nu zic altfel) definirea mea ca AW, avand in vedere ca mai sunt si alti concurenti cu varste apropiate la care nu apare acel sufix (W), deoarece - spre deosebire de mine - au ales sa nu isi declare varsta / anul nasterii.
In acest caz, as dori si eu sa renunt la afisarea anului nasterii din profilul meu - si sa apar ca A pe viitor ..... deoarece banuiesc ca ceilalti nu pot fi obligati sa isi declare anul nasterii daca nu vor.likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:42.Procesare...X
Comentariu