Postat în original de FlorinBN
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 33 (0 members and 33 guests)
-
Actualizare puncte pentru 4 turnee A si 3 B.
Jucatori nepunctati:
Macelaru Eugen - Bucuresti, turneu Targoviste - 19 iun 2022, E+O (medie Open - 0v in grupa cu avansati)likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Punctele pentru turneul pe echipe vor aparea odata cu actualizarea clasamentului (MP + nr. de victorii, asa cum sint trecute in tabelul din topicul turneului).
Incepand cu turneele din luna iulie se revine la o schema de punctare anterioara pentru locurile 1-4, cea de mai jos:- de asemenea, dispare si regula aceastaTurnee A si A+ - Loc 1 = MT1-4 + 6 + x
- Loc 2 = MT1-4 + 4 + x
- Loc 3-4 = MT1-4 + 2 + x
Turnee B - Loc 1 = MT1-4 + 5
- Loc 2 = MT1-4 + 3
- Loc 3-4 = MT1-4 + 1
- În cazul în care există departajare pentru locurile 3-4 (eventual și 5-8, 9-12) - MT3-4 se înlocuiește cu M3, M4 ... MT5-8 cu M5, M6, M7, M8 etc.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 21.oct.2019
- 208
- Targu Secuiesc
Likes given: 442Likes received: 142
Postat în original de HuGeBună dl.Apian...eu doresc să am data nașterii trecută 13.04.1974 Husa Gelu...peste un an și voi avea și inițiala W...vă mulțumesc
Comentariu
Old-Boys, peste 50 de ani ... 'O' era ocupat de Open, 'B' de divizia B (candva) ... asa ca a ramas doar Wlikes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de FlorinBN
- de asemenea, dispare si regula aceasta- În cazul în care există departajare pentru locurile 3-4 (eventual și 5-8, 9-12) - MT3-4 se înlocuiește cu M3, M4 ... MT5-8 cu M5, M6, M7, M8 etc.
Comentariu
Buna ziua!!!in legatura cu acordarea de *bye*-uri dupa grupele superioare,de ce nu se acorda celor mai buni castigatori de grupe superioare?acele bye-uri momentán se dau castigatorilor primelor *n* grupe,netinand cont ca poate din celalalte grupe superioare castigatorii grupelor au victorii mai multe sau punctaj mai bun decat cei care primesc bye dupa regula actuala!!!!
Multumesc!!!
Tapatalkkal küldve az én POCOPHONE F1 eszközömről
Yasaka Sweden Extra - Yasaka Rakza 7 - Yasaka Rakza 7
Comentariu
Postat în original de HuGeBună dl.Apian...eu doresc să am data nașterii trecută 13.04.1974 Husa Gelu...peste un an și voi avea și inițiala W...vă mulțumesc
Comentariu
Postat în original de FlorinBNOld-Boys, peste 50 de ani ... 'O' era ocupat de Open, 'B' de divizia B (candva) ... asa ca a ramas doar W
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11651
- Timișoara
Likes given: 1417Likes received: 5052
Postat în original de StefyBuna ziua!!!in legatura cu acordarea de *bye*-uri dupa grupele superioare,de ce nu se acorda celor mai buni castigatori de grupe superioare?acele bye-uri momentán se dau castigatorilor primelor *n* grupe,netinand cont ca poate din celalalte grupe superioare castigatorii grupelor au victorii mai multe sau punctaj mai bun decat cei care primesc bye dupa regula actuala!!!!
Multumesc!!!
Tapatalkkal küldve az én POCOPHONE F1 eszközömrőland 1 others like this.
- Aprecieri 6
Comentariu
Postat în original de Kralizec
La inceputul turneului lista de inscrisi se ordoneaza dupa mp, deci in grupa 1 e favoritul 1, in grupa 2 e favoritul 2, etc... Daca ei isi pastreaza prima pozitie in grupa, ajung in superioare pe aceeasi pozitie, deci in superioare in grupa 1 e tot favoritul 1, in grupa 2 e tot favoritul 2, etc... De asta se da bye dupa numarul de grupe, practic se dau bye-urile in ordinea favoritilor. Iar daca ei nu-si pastreaza pozitia si altcineva ia locul favoritului 1, atunci acel cineva devine favoritul 1, 2, etc... si atunci acel cineva va benificia de "bye" pentru ca a batut favoritul si i-a luat locul.
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11651
- Timișoara
Likes given: 1417Likes received: 5052
- Aprecieri 2
Comentariu
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva!!!!!🙏
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 274
- Bucuresti, S3
- 55
Likes given: 10Likes received: 98
Punctele si locul in clasament conteaza pana la inceperea turneului. In acel moment avem grupe cu favoriti. Tot in baza pozitiei in clasament se incearca o distribuire echilibrata, dar daca avem un open de pilda cu 6 grupe si doar 5 jucatori de Elite, a sasea grupa va avea ca favorit un jucator de Open.
Dupa aceea, exista doar grupe de jucatori de unde se califica fiecare in functie de rezultate. Clasamentul general nu mai conteaza.
Locurile cu Bye nu sunt “premii”, sunt pentru completarea schemei de concurs. Daca ai de pilda doar 14 jucatori in loc de 16, vei avea doua locuri cu Bye.likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Actualizare puncte pentru 2 turnee A, 4 B si cel pe echipe.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Turnee
Revin cu clasamentul general mai spre seara.likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Actualizare clasament: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls
Schimbari de categorie: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls?Alt=Changeslike this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1134
- iedera
Likes given: 516Likes received: 1229
Postat în original de armaniO intrebare / nelamurire sau cam doriti sa ii ziceti: poate sunt eu prea sensibil (!) dar ma face sa ma simt ciudat (ca sa nu zic altfel) definirea mea ca AW, avand in vedere ca mai sunt si alti concurenti cu varste apropiate la care nu apare acel sufix (W), deoarece - spre deosebire de mine - au ales sa nu isi declare varsta / anul nasterii.
In acest caz, as dori si eu sa renunt la afisarea anului nasterii din profilul meu - si sa apar ca A pe viitor ..... deoarece banuiesc ca ceilalti nu pot fi obligati sa isi declare anul nasterii daca nu vor.
Acum vad ca a ramas un "W" fara stapan , nu cred ca trebuia alocat in contul meu , cred ca sunt mai copil fata de Armand , am numai catva ani de pensie , in Amatur sunt prescolar .
Rog sa dispara acel "W" din contul meu !
p.s. observ o atentie deosebita alocata contului meu , deci , exist !likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Buna seara.
S-a strecurat o greseala la mine - Bistreanu Armand ....la MP max trebuie 18.08.
Multumesc.
Comentariu
Nu este o greseala ... tabelul cu MP -urile din ultimii 6 ani nu este actualizat cu lunile iunie si iulie ... poate ma ocup maine.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 10.ian.2019
- 406
- Romania
- 18
Likes given: 86Likes received: 953
Turneele A+ se unesc intr-o singură grila, adică turneul A+ (separat) trece acolo unde îi este locul. Luna aceasta nu se mai schimbă clasamentul, desi se poate cu data de 1 iulie. Nu schimbăm acum deoarece sunt turnee care au descărcat clasamentul, in special cel de la Fălticeni (A+)
Comentariu
senior- 21.oct.2019
- 208
- Targu Secuiesc
Likes given: 442Likes received: 142
Postat în original de FlorinBNOld-Boys, peste 50 de ani ... 'O' era ocupat de Open, 'B' de divizia B (candva) ... asa ca a ramas doar W
Comentariu
Bună seara! În atenția Domnului Apian Florin! La turneul de la Rădăuți s-a strecurat o greșeală și anume: Am castigat meciul din grupa inferioară(Mahu Bogdan din Pașcani) contra Domnului Liahu Doru din Botoșani cu 3-1. Am vorbit cu Domnul Cozma Cătălin de la Fălticeni( care de altfel a fost si prezent in sală)si a recunoscut ca asa este si s-a trecut gresit pe foaie initial si a modificat pe urma in tabelul cu meciurile de la Rădăuți dar dumneavoastră ati apucat să faceti actualizarea clasamentului asa ! Punctajul pentru mine este nemodificat doar meciul dintre noi doi trebuie modificat! Vă multumesc frumos si multe scuze!!likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:45.Procesare...X
Comentariu