Postat în original de mateidumitru
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)
-
Postat în original de mateidumitru Vezi post
Trebuie ținut cont și de faptul că jucătorul respectiv are curajul să se confrunte cu jucători superiori lui și că prin asta vrea să își crească jucul. Pentru asta ar trebui recompensat, nu depunctat.
Aveți poate exemple de alte sporturi/sisteme de joc unde primești puncte chiar dacă ai avut doar înfrângeri?
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi post... discriminare este si ca jucatorul de la Open sa poata alege intre 2 categorii, uneori si intre 2 zile ... iar cel de la Elite nu.
Comentariu
-
In regula, dar la multe turnee A, la categoria elite, se cam stiu jucatorii care vor juca pentru trofee. Oare un elitist mediu, care nu mai are timp de antrenamente sau care nu mai este la prima tinerete, nu este discriminat cand joaca impotriva unor jucatori foarte buni, multi fiind juniori foarte talentati, neavand aproape nicio sansa in fata acestora! Tot monitorizand turnee, pentru retrageri/absente, am vazut ca, in unele cazuri, jucatorii foarte buni matura cu ceilalti prin grupele inferioare! Astfel, conform mesajului de mai jos, conchid si eu: "sunt mai multe tipuri de discriminare!"
... sint multe tipuri de discriminare pe lumea astaAurel Fratea GabrielD like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
NOU !
Pe paginile personale, după graficul cu mediile, am introdus punctajul anticipat calculat pe baza punctelor obținute recent și a celor care expiră la sfârșitul lunii
- dacă în noua grilă vor fi mai mult de 50% turnee cu 0v, se ține cont la calcularea mediei
- dacă este cazul, sînt afișate turneele care nu contează la medie - pe lângă cele cu 0v (culoare gri)
- la fel și pentru cele care nu contează la clasament (acolo cele cu 0v intră în calcul)
- cei care mai au de jucat la categoria impusă vor avea media corespunzătoare, dacă cea calculată este mai mică
- punctele turneelor din luna curentă, implicit și noile medii/punctaje, se actualizează după ce preiau clasamentele postate de către organizatori ... treabă de 1 minut/categorie, dar de obicei las să treacă ceva timp pentru eventuale reclamații.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 15
Comentariu
organizator tehnic- 05.dec.2016
- 1332
- Iași
- 26
Likes given: 1642Likes received: 583
Postat în original de FlorinBN Vezi postNOU !
Pe paginile personale, după graficul cu mediile, am introdus punctajul anticipat calculat pe baza punctelor obținute recent și a celor care expiră la sfârșitul lunii
- dacă în noua grilă vor fi mai mult de 50% turnee cu 0v, se ține cont la calcularea mediei
- dacă este cazul, sînt afișate turneele care nu contează la medie - pe lângă cele cu 0v (culoare gri)
- la fel și pentru cele care nu contează la clasament (acolo cele cu 0v intră în calcul)
- cei care mai au de jucat la categoria impusă vor avea media corespunzătoare, dacă cea calculată este mai mică
- punctele turneelor din luna curentă, implicit și noile medii/punctaje, se actualizează după ce preiau clasamentele postate de către organizatori ... treabă de 1 minut/categorie, dar de obicei las să treacă ceva timp pentru eventuale reclamații.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Marius R likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Sintem pe drumul cel bun, abia astept sa scap de excel.Dantim Erdely Noemi like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
Bună. Pentru cei clasați la elite pe loc.30-34 la Turneul de la Mihai Viteazu, nu trebuiau acordate 32.5 puncte, în loc de 31.5?
Mulțumesc
Comentariu
- 1332
- Iași
- 26
Postat în original de Gabi Ceuca Vezi postBună. Pentru cei clasați la elite pe loc.30-34 la Turneul de la Mihai Viteazu, nu trebuiau acordate 32.5 puncte, în loc de 31.5?
Mulțumesc
Comentariu
MP-1, nu am găsit-o nicăieri. Eu știu că, pentru cei care au victorie/victorii în inferioare este, citez:- celelalte locuri = MTx
Comentariu
- 1332
- Iași
- 26
De asemenea, citez: ultimul clasament parțial, diferit de 0v = MTx - 1
Gabi Ceuca likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postNOU !
- punctele turneelor din luna curentă, implicit și noile medii/punctaje, se actualizează după ce preiau clasamentele postate de către organizatori ... treabă de 1 minut/categorie, dar de obicei las să treacă ceva timp pentru eventuale reclamații.
Calculator online pentru MP si punctaj:
In caseta CLS anticipat există 3 celule în partea dreaptă care pot fi completate cu punctajul pe care credeti că-l veti lua in continuare (în plus față de cel din luna curentă care nu figurează în clasament, dar apare deja în CLS anticipat)
Zero victorii se introduc sub forma 33` ... cu apostrof după număr
Se pot introduce toate cele 3 valori odată sau pe rând, pentru fiecare tip de turneu ... click pe Calc in orice moment pentru calculare
Daca nu stergeti valoarea dintr-o celulă (click pe ea) la următorul click pe Calc aceasta se va reintroduce in grilă.
Revenirea la situația inițială se face prin reîncărcarea paginii, dar urmează să pun și un buton de Reset.
Am făcut eu destule teste, dar dacă cineva dorește să calculeze manual și observă vreo eroare îl rog să dea un semn.
Completare:
Punctele se introduc cu maxim o zecimala ... doar cifre, fara alte semne in afara de acel apostrof pentru 0v:
20.5
35
33`
17.2`
etcUltima editare de FlorinBN; 26.aug.2024, 13:55.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 15
Comentariu
senior- 26.mar.2012
- 1485
- Paulesti
- 59
Likes given: 2238Likes received: 784
Acum este mult mai ușor să eviți,urcarea la o categorie superioară!nitu serban Johnny Plaiasu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Să mai încerci să faci bine pe lumea asta ... . Ideea și punerea ei in practică de către dl. Apian merită toată lauda !
Comentariu
Cine vrea sa evite stie oricum ... dar nu se stie niciodata cand castigi din greseala un meciTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 7
Comentariu
Am eu un client pe care nu mai pot să îl bat decind joacă la open...nu dau nume Gigi Spinosu )))))(Johnny Plaiasu Brulea Petre like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
O rugaminte ....la turneul A de la VIVA (17.08.2024) in semifinale la Avansati a fost Bistreanu A. - Magercu 2 - 3, nu 1-3 (nu ca are mare importanta, dar asta e realitatea).
Am scris si acolo pe forum sa corecteze, nu stiu de ce dl. Bodeanu nu a luat in semama masajul meu.
Multumesc.
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 274
- Bucuresti, S3
- 55
Likes given: 10Likes received: 98
Intrebare: in cazul meu vad ca lista de turnee B din CLS anticipat a facut un pas catre stanga, fara sa se tina cont de punctaj la turnee. A iesit un turneu de 23.6p dar a ramas unul de 16.7p.
CLS Actual23.6
feb,2419.9
feb,2416.7
apr,2418.9
apr,24
CLS Anticipat:19.9
feb,2416.7
apr,2418.9
apr,2421.9
aug,24
Nu mi-e foarte clar, e corect?
Comentariu
Echipa AmaTur- 27.feb.2024
- 773
- Targu-Mures
Likes given: 283Likes received: 541
In momentul cand este plina grila si participi la inca un turneu - iese cel mai vechi, nu cel cu punctaj mai mic
Comentariu
https://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls ... clasament pentru luna septembrie-2024
https://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls?Alt=Changes ... schimbari de categorie
Modificari Nume / Localitate
Postat în original de FlorinBN Vezi postILCU Angela >>> Tegzes Angela
Plaias Krisztian, Calan >>> Targu Mures
Maftei Catalin Doru -Comanesti >>> Asau (jud BC)
Ardeleanu Marcel, Gugești >>> Focșani
Ungureanu Doru, Gugești >>> Focșani
Claudiu Gavril >>> Gavril Claudiu , Bucuresti
Alexandru Matei >>> Matei Alexandru - Iasi
Puiu Dragos - Urlati >>> Ploiesti
Serbanovici Milen, Măcin >>> Braila
Mitrica Gheorghe - Slatina >>> Gostavatu
Urmatorul clasament va fi in data de 16 sep, vor expira doar turneele R+ din sep 2023 si va conta doar pentru inscrierea la Turneul Campionilor, stabilirea liderilor judeteni si nationali, premii speciale
Turneele A si B din sep 2023 vor expira la sfarsitul lunii, tot atunci se va face si actualizarea trofeelor (cu promovarea la categoriile superioare)
Ionuț Marian likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:54.Procesare...X
Comentariu