Bună ziua! Ma numesc Stinga Ion (ID 26973) și am o nelămurire legata de nr de puncte la data de 01 septembrie 2024.Mai exact: in luna august 2024 aveam 165,9 puncte iar în septembrie am 168.3 puncte. În luna august am participat în data de 24.08.2024 la un turneu B ,în București ,organizat de TSP Vibe ,unde am câștigat 13.1 puncte . Îmi puteți spune de ce nu apar toate punctele și în clasamentul la zi?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (1 members and 2 guests)
-
Apar toate în clasamentul la zi ... toate câte încap în grila de 4 turnee Bmihais mioveni likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 10.oct.2019
- 1236
- Videle
- 28
Likes given: 140Likes received: 1412
Buna ziua, pe data de 16 septembrie se va afla cine castiga Amaturul?Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
Fete BH/FH tibhar k3
Comentariu
Postat în original de Tofenfor Vezi post
ca ai facut tu asa sistemul. daca le puneai fara zecimale incapeau 5sorin_client mihais mioveni like this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1460
- zalau
Likes given: 4205Likes received: 2061
Postat în original de CatalinCraiu Vezi postBuna ziua, pe data de 16 septembrie se va afla cine castiga Amaturul?Niculae.G likes this.lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
- Aprecieri 1
Comentariu
Unde am zis ca nu se mai adauga?
Expira R+ 2023 si se pun turneele pana in 15 sep 2024 fara sa expire cele din sep 2023.
... altfel scoteam deja clasamentul final, la ce sa mai asteptam 2 saptamani 🤷♂️TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi post
Urmatorul clasament va fi in data de 16 sep, vor expira doar turneele R+ din sep 2023 si va conta doar pentru inscrierea la Turneul Campionilor, stabilirea liderilor judeteni si nationali, premii speciale
Turneele A si B din sep 2023 vor expira la sfarsitul lunii, tot atunci se va face si actualizarea trofeelor (cu promovarea la categoriile superioare)
Asta inseamna ca jucatorii promovati la 1 Octombrie vor participa la TC la categoria la care erau in Septembrie?
Multumesc.FH - Butterfly Tenergy 05 Hard
BH - SpinLord Gipfelsturm
Comentariu
La categoria la care vor fi pe 16 septembrie.
Clasamentul de pe 1 oct va fi valabil pentru restul turneelor din octombrie ... la fel ca anul trecut.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 21.feb.2022
- 243
- Alba Iulia
- 60
Likes given: 193Likes received: 97
Postat în original de FlorinBN Vezi posthttps://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls ... clasament pentru luna septembrie-2024
https://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls?Alt=Changes ... schimbari de categorie
Modificari Nume / Localitate
Urmatorul clasament va fi in data de 16 sep, vor expira doar turneele R+ din sep 2023 si va conta doar pentru inscrierea la Turneul Campionilor, stabilirea liderilor judeteni si nationali, premii speciale
Turneele A si B din sep 2023 vor expira la sfarsitul lunii, tot atunci se va face si actualizarea trofeelor (cu promovarea la categoriile superioare)
Trimis de pe al meu SM-A426B folosind Tapatalk
Comentariu
Bună. O rugăminte: rog corecție la turneul de azi de la Floresti, pe tablou la open, Ceuca a câștigat cu Kiss Attila cu 3-0. Ceuca a jucat semifinala cu Fulop Oscar. Mulțumescpatraulea1980 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Buna seara, la turneul de la Domnesti din data de 10.08 au fost trecute prost doua rezultate, am scris pe forumul turneului insa nu s-a modificat nimic pana acum ( Magercu-Cristescu 3-0, Magercu-Macuc 3-0 sunt rezultatele corecte).
Comentariu
Nu se modifica nimic pe amatur.ro daca eu nu vad ca s-a modificat sau postat ceva in topicul turneului ... si de obicei nu ma mai uit dupa ce le scot de la sticky ... o sa corectez.Gabi Ceuca likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
stie cineva unde pot gasi sau care este ultimul turneu care se ia in calcul pentru anul in curs?
Comentariu
Echipa AmaTur- 27.feb.2024
- 773
- Targu-Mures
Likes given: 283Likes received: 540
Postat în original de mihai lungoci Vezi poststie cineva unde pot gasi sau care este ultimul turneu care se ia in calcul pentru anul in curs?mihai lungoci patraulea1980 like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
cadet- 27.dec.2023
- 34
- Gheorghieni
- 47
Likes given: 8Likes received: 7
Buna ziua,
o propunere, sper ca e locul potrivit: atunci cand se afiseaza se afiseaza lista inscrierilor per categorie se poate afisa la final si media MP-urilor ? E destul de relevanta pentru a indica nivelul turneului si cred ca e usor de introdus in soft-ul care genereaza lista. Poate chiar si o statistica cu aceasta medie ar fi interesanta (un top turnee)…
Comentariu
Nu este relevanta, cativa jucatori de pe ultimele pozitii pot strica media unui turneu foarte tare ... poate media primilor 16 sau ceva cam pe acolo ar fi mai potrivita dar tot nu se justifica pentru a crea o statistica.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 28.sep.2017
- 609
- otopeni
- 37
Likes given: 1190Likes received: 343
Bună seara . Cind se încheie anul competițional?
Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk
Comentariu
Cel mai sincer om din Amatur.
Trofeele nu se reseteaza cand se termina anul competitional. Ele se contorizeaza tot timpul pe ultimele 12 luninicusortical likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Trofeele nu au nici o treaba cu anul competitional ... la sfarsitul fiecarei luni se face bilantul ultimelor 12 luni si promoveaza cei merituosi ... odata cu actualizarea clasamentului pentru luna urmatoare.Erdely Noemi likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 28.sep.2017
- 609
- otopeni
- 37
Likes given: 1190Likes received: 343
Postat în original de Tofenfor Vezi postCel mai sincer om din Amatur.
Trofeele nu se reseteaza cand se termina anul competitional. Ele se contorizeaza tot timpul pe ultimele 12 luni
Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:25.Procesare...X
Comentariu