ok.mersi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)
-
junior
- 17.ian.2009
- 129
- Călărași
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
Chirita Cristian categoria WO.
oktimo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
zhang jike- tenergy 05-tenergy 64 ,timo bool spirit-spinart-tenergy 64
liu shiwen-andro hexer hd-yoola explode senzitiv
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
2338 Candea Cosmin - aceeasi persoana cu - 799 Cindea Cosmin . merci
OKWe are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
senior- 30.iun.2009
- 327
- Curtea de Argeș
- 2024
Likes given: 85Likes received: 206
Buna ziua.
Va deranjez si eu cu o intrebare: de ce nu mai sunt detaliate turneele?? In tabel apar doar numarul de turnee la care am participat. Este necesar pentru a vedea cand ne expira anumite turnee si pentru o mai buna transparenta. Multumesc anticipat.BLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH: KOKUTAKU BLutenkirsche 868 TENSION SUPER TACKY
BH: Tibhar super defence 40
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Likes given: 245Likes received: 626
Postat în original de remusvasilescu Vezi postBuna ziua.
Va deranjez si eu cu o intrebare: de ce nu mai sunt detaliate turneele?? In tabel apar doar numarul de turnee la care am participat. Este necesar pentru a vedea cand ne expira anumite turnee si pentru o mai buna transparenta. Multumesc anticipat.
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html
Nu trebuie decat sa deschizi fisierul excel Clasament 2012 pe care il gasesti in acelasi loc.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.iul.2009
- 2167
- Focșani
- 45
Likes given: 5Likes received: 62
Florine te rog sa modifici la pozitia 192 din clasament,in loc de PASLARU IONEL sa fie PIZLARU IONEL. Merci.
OK
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Sesizarile se vor corecta odata cu clasamentul din luna februarie ?We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
.....evolutia mea din ultima perioada a anului m-a "pus" in situatia in care locul este de open si MA este de altceva........daca citeva concursuri nu sunt actualizate in clasament pozitia poate sa se modifice.......deci,va rog sa efectuati actualizarea clasamentului pentru a putea sa decidem unde avem voie si unde nu.
va multumesc!
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4638
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
pozitia 508 moldovan doru din dej este trecut la old boys dar are doar 37 de ani va rog sa corectati !! multumesc!
okDAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
- 6721
- București
- 64
Postat în original de nickis Vezi post.....evolutia mea din ultima perioada a anului m-a "pus" in situatia in care locul este de open si MA este de altceva........daca citeva concursuri nu sunt actualizate in clasament pozitia poate sa se modifice.......deci,va rog sa efectuati actualizarea clasamentului pentru a putea sa decidem unde avem voie si unde nu.
va multumesc!
Comentariu
O sa apara mai spre seara clasamentul, n-am avut internet vreo 4 zile cat a tinut etapa.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Dascalescu Ionut din Bacău nu mai apare in clasament, e drept ca nu am am avut activitate de la sf 2009, imi poti spune ceva? inainte eram trecut, mersiTimo Boll Forte
Tenergy 05 2.1 black
Tenergy 64 1.9 red
Comentariu
Apar doar jucatorii punctati, cei care au participat la turnee in ultimele 12 luni.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
am participat si eu la amatur luna asta (februarie) la VivaSportsClub si nu apar in clasament
---------- Post added 21.02.2012 at 19:05 ----------
Kosarus AlexFH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
www.vivasportshop.ro
Comentariu
La clasamentul general acum lucrez, dar nu apari nici in clasamentul turneului de la Viva.
Uita-te pe aici si spune-mi daca te-ai inscris cumva cu alt nume:
Turneu VivaTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
El a jucat la turneul Viva Sport in ianuarie, nu la B-ul din februarie. Nu s-au dat puncte Amatur, doar puncte Viva.
Alecsutz, vezi pe topicul turneului Viva, la Competitii Nationale clasamentul si punctajul.
Edit: l-am gasit - este scris Koszorus Alex in clasament.
Comentariu
- 6721
- București
- 64
Apari pe locul 17-20 la initiati, sub numele Koszorus Alex.
Data viitoare te rog sa-l caligrafiezi singur.
Comentariu
organizator local- 23.ian.2008
- 930
- Valenii de Munte Prahova
- 55
Likes given: 589Likes received: 354
Mostovoi Andrei din Cimpina este trecut de 60 ani,deci va rog modificati la clasament AW.
OKYOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
am fost trecut de cei de la viva asa: 17--20 Koszorus Alex București
am jucat si in liga si in amatur incepatori
(at)domnul Bodeanu cei de la viva ma cunosc si stiu cum ma cheama, probabil au scris ei gresit eu le-am dat numele corectFH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
www.vivasportshop.ro
Comentariu
Clasamentul actualizat cu turneele de la:
Sibiu 18 feb
Targoviște 18 feb
Cluj Napoca 18 feb
Miercurea Ciuc 18 feb
Pitești 11 feb
București - Viva 11 feb
Călărași 04 feb
Timișoara 04 feb
Galați 28 ian
Odorheiu Secuiesc 11 feb
Cluj Napoca 28 ian
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.htmlTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
multumesc pentru actualizare
dar eu tot nu reusesc sa ma gasesc, ori sunt eu orb, ori nu sunt trecut...nu stiu ce sa zic
scuze pentru insistenta..FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
www.vivasportshop.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:27.Procesare...X
Comentariu