Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Va rog sa verificati nr. puncte la Imecs Attila, poz.333. In clasamentul de pe 05.08. am avut 101p. iar acum apar cu 105 desi am acumulat la Corund 6p si la Brașov 12p.
Multumesc anticipat.
BL = Levi Sintech ALL-
FH = Joola Badman reloaded
BH = Tibhar Super Defense 40
Este corect asa cum apare, vi s-au anulat doua turnee, un A de 9p din aug 2012 si un B de 5p din aug 2012. "Se aduna punctele celor mai bune:
3 din ultimele 5 turnee A+ 6 din ultimele 7 turnee A 3 din ultimele 4 turnee B
Turneele cele mai slabe (care nu se contabilizeaza) sint marcate cu albastru.
Se iau in calcul doar turneele cu o vechime de maxim 12 luni, exceptie facand cele A+ care se anuleaza dupa disputarea turneului A+ corespondent." http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html Clasament 04_sep_2013 actualizat cu turneele de la: Gura Humorului - 24 aug
Constanța - 31 aug
Victoria - 31 aug
București Viva - 21 aug
Saliste - 24 aug
Dej - 24 aug
București Top Tenis - 24 aug
Comănești - 24 aug
Ploiești - 31 aug
Oradea - 31 aug
Reghin - 31 aug
Victoria - 01 sep Clasamentele de la Timișoara si Iași le voi prinde la urmatoarea actualizare, pe 25 sep.
va rog sa faceti urmatoarea rectificare: Chibulcutian Bogdan 1520 este acelasi cu Chibulcutean Bogdan 1940, iar numele corect este Chibulcutean Bogdan. De asemenea Chibulcutian Ioan 2906 numele corect este Chibulcutean Ioan. Va multumesc! OK
Domnu` Florin , jur ca nu am sa inteleg clasamentul asta pana mor ).
Stiu ca ati explicat de N ori cum se calculeaza media ponderata cate turnee etc. , dar nu am sa inteleg niciodata cum de am participat in aproape 2 luni la un turneu B la care am ajuns pe locul 8 si am urcat vreo 10 pozitii in clasament , iar acum am doua turnee A la open la care 1 ajung in semifinale, iar al doilea ajung in finala si scad 2 pozitii.
Inteleg ca se sterg turee de anul trecut, dar nu`mi amintesc ca anul trecut sa fi avut turnee atat de bune incat sa plang dupa ele
20 aug 2013:
- loc 35, 235p, 7 turnee A (primul de 27p, cel mai slab de 17p), 3 turnee B
04 sep 2013:
- loc 36, 229p, 7 turnee A - primul se duce si vine unul de 29p (castigi 2p), 2 turnee B (s-a dus unul de 8p) - in total pierzi 6p si-ti vine sa plangi
Dupa cum se vede n-are nici o treaba cu media ponderata, punctajul se calculeaza tot dupa metoda veche si binecunoscuta: Se aduna punctele celor mai bune:
- 3 din ultimele 5 turnee A+ ... coloanele gri in clasament
- 6 din ultimele 7 turnee A ... coloanele galbene
- 3 din ultimele 4 turnee B ... coloanele verzi Turneele cele mai slabe (care nu se contabilizeaza) sint marcate cu albastru.
Se iau in calcul doar turneele cu o vechime de maxim 12 luni, exceptie facand cele A+ care se anuleaza dupa disputarea turneului A+ corespondent.
Dupa cum observ eu, de exemplu între 5.07.'13-4.09.'13 ati acumulat în plus 8 puncte.
(?n aceasta perioada s-a sters un turneu B din august 2012 care reprezenta tot 8 puncte pt. Dvs... = 8 puncte minus).
(De asemenea, în iulie-august ati primit 77 puncte pt. 3 tunee A - dar s-au sters automat tot trei turnee A, ?nsum?nd 61 de puncte... = 16 puncte plus)
Pararea mea ar fi ca si ceilalti jucatori din jurul pozitiilor 35-40 au crescut tot asa cu 8-9 puncte în aceasta perioada, dar ar necesita o analiza mai ampla...
O zi buna!
Pali Tokos
Domnu` Florin , jur ca nu am sa inteleg clasamentul asta pana mor ).
Stiu ca ati explicat de N ori cum se calculeaza media ponderata cate turnee etc. , dar nu am sa inteleg niciodata cum de am participat in aproape 2 luni la un turneu B la care am ajuns pe locul 8 si am urcat vreo 10 pozitii in clasament , iar acum am doua turnee A la open la care 1 ajung in semifinale, iar al doilea ajung in finala si scad 2 pozitii.
Inteleg ca se sterg turee de anul trecut, dar nu`mi amintesc ca anul trecut sa fi avut turnee atat de bune incat sa plang dupa ele
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
FLORINE draga stiu ca te deranjez dar o rugaminte am si eu la tine .Te rog sa faci recalcularea punctelor si locul in clasament a sportivei mele APALAMARITA MARA.Ea figureaza in doua locuri cu numele de APALAMARITA MARA locul 852 si APALAMARITEI MARA locul 1328 este una si aceeasi persoana din VATRA DORNEI.Numele corect este primul adica APALAMARITA MARA.Locul urmeaza sa-l stabilesti tu dupa rezultatele de la concursuri.Inca odata mii de scuze si multa sanatate. OK
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
La turneul de la IASI se incearca sa se scrie clasamentul de la concurenti speram ca poate fi luat in seama deoarece alta cale de a afla nu este posibila (dupa cum ne impresioneaza nea GIGI).Te rugam sa tii cont de cele scrise sa poti sa le calculezi la noile date de clasament(pe 25.09.2013).MULTUMESC
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
http://tenisdemasa.amatur.ro/Clasament.html Clasament 25_sep_2013 actualizat cu turneele de la: Targu Mureș - 14 sep
București Top Tenis - 14 sep
Curtea de Argeș - 21 sep
Oradea - King Pong - 21 sep
Timișoara - 31 aug
Focșani - 07 sep
Rădăuți - 07 sep
Cluj Napoca - 07 sep
Bistrița - 11 sep
Galați - 14 sep
Sacele BV - 19 sep
Vatra Dornei - 21 sep Urmatoarea actualizare va fi dupa turneul A+ de la Topoloveni - probabil 15 oct - poate apare si clasamentul de la Iași pana atunci. Schimbari de categorie: De la Amatori la Open:
Pal Zoltan
Camarasiu Tiberiu
Mathe Mihai (jucator nou, de fapt)
Galfi Tibor
Craciun Calin
Popute Remus
Marcu Vasile
Purcaru Nasta (div.B)
Silveira Alexandra (div.B) De la Open la Amatori:
Farcas Vlad
Macelaru Eugen
Irsai Istvan
Botirca Sorin
Mihut Dan
Karacsonyi Emese
Alexandru Constantin
Sferlea Marius
La turneul de la IASI se incearca sa se scrie clasamentul de la concurenti speram ca poate fi luat in seama deoarece alta cale de a afla nu este posibila (dupa cum ne impresioneaza nea GIGI).Te rugam sa tii cont de cele scrise sa poti sa le calculezi la noile date de clasament(pe 25.09.2013).MULTUMESC
Imi cer scuze ptr nu mi place. L am dat din greseala cand navigam de pe telefon
Trebuie sa dai o bere si te iertam,despre clasamentul de la IASI DOAR DACA AI SA IEI in calcul ce ti-am scris eu si alti colegi ,hartiile de albitraj au disparut subit daca nu au aparut pana acum rezultatele,vorba unui coleg ,cred ca a dat cu virgula.
FLORINE te rugam sa calculezi clasamentul (de la IASI)DUPA REZULTATELE puse mai sus de colegii nostri,atat la copii cat si la celelalte categorii.
Rog colegii care stiu in mare clasamentul atat la AMATUR cat si LA OPEN sa scrie ca FLORIN sa-si faca pe deplin datoria.
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Chiar daca au disparut hartiile, macar un finalist de la open (sau vreun coleg) ar fi putut sa afiseze clasamentul cu primii 4 - daca pe ei nu-i intereseaza, pe mine de ce m-ar ... ?
Locul 1 Stelian Nicolae
Locul 2 Sumulea Mihai
Locul 3 Albu Vlad
cam asta e din cate am vazut ... - - - Actualizat - - -
Locul 1 Stelian Nicolae
Locul 2 Sumulea Mihai
Locul 3 Albu Vlad
cam asta e din cate am vazut ...
Chiar daca au disparut hartiile, macar un finalist de la open (sau vreun coleg) ar fi putut sa afiseze clasamentul cu primii 4 - daca pe ei nu-i intereseaza, pe mine de ce m-ar ... ?
LOCUL 4 CINE A FOST ca locul 5 am fost eu,hai si celelaltae locuri ca nu e greu.Nea SUMULEA hai ca mata ai acupat locuri fruntase si la open si la amatur,spune ceva e atat de greu sa cladim un clasament si ceilalti colegi care au fost la concurs ce ati facut chiar nu v-a interesat?
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Rog colegii care stiu in mare clasamentul atat la AMATUR cat si LA OPEN sa scrie ca FLORIN sa-si faca pe deplin datoria.
.Florin Apian n-are nici o datorie fata de dvs sau fata de vreun alt amaturist,el face o munca de voluntariat updatand clasamentul (care este motivul nr 1.de coagulare a Amaturului)cu o frecventa care e de invidiat chiar si cei de la ITTF.Merita tot respectul pentru asta
.Florin Apian n-are nici o datorie fata de dvs sau fata de vreun alt amaturist,el face o munca de voluntariat updatand clasamentul (care este motivul nr 1.de coagulare a Amaturului)cu o frecventa care e de invidiat chiar si cei de la ITTF.Merita tot respectul pentru asta
NU PRICEP UNDE VREI SA AJUNGI CU AFIRMATIA DE MAI SUS .Nimeni nu a spus nici un cuvant de rau despre activitatea lui nea FLORIN APIAN,am rugat colegii sa ajute la formare clasamentului de la IASI ca sa se poata lua in calcul la viitorul nou clasament amatur.
Draga nenea COZMA te rog sa nu mai faci afirmatii nefondate daca nu stii sa citesti despre tot ce s-a discutat pana acum.Din spusele tale asta reese.
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Dumneavoastra ati spus mai sus: "Florin sa-si faca pe deplin datoria."(se vede in citatul meu de deasupra)
Domnul Cozma a vrut sa spuna doar atat: Care e datoria lui Florin si cine i-a pus asta in spate? Ar trebui sa avem un pic mai multa grija cand ne alegem cuvintele!
Comentariu