Postat în original de FlorinBN
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
1971-2020
- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Ceva de genul cum apare clasamentul inserat in pagina principala de pe site-ul Constantei?
http://www.amatour-constanta.ro/clas...a-amatori-2014TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de FlorinBN Vezi postCeva de genul cum apare clasamentul inserat in pagina principala de pe site-ul Constantei?
http://www.amatour-constanta.ro/clas...a-amatori-2014Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Fir-ar sa fie, cred ca o sa prinzi de data asta un 17.93, desi s-ar putea sa fac vreo 'jmecherie', vorba lui nea' Dinicescu (aproximativ), ca sa mai jucam in grupe macar inca o data.
Trebuie sa astepti pana maine dimineata, ultimele doua zile am fost tare ocupat.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 12 mar 2014 actualizat cu turneele de la:
Bistrița - 01 mar
Baicoi - 01 mar
Targu Jiu - 01 mar
Resita - 01 mar
Vatra Dornei - 08 mar
Targoviște - 08 mar
Brăila - 08 mar
Constanța - 08 mar
Sibiu - 08 mar
Juniori - Moldova - mar
Juniori - București - mar
Juniori - Pitești - mar
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Meszar Razvan - Arad
Polocoser Cristian - Suceava
Lakatos Zsolt - Miercurea Ciuc
Ilies Ioan - Rădăuți
Kiss Zoltan - Targu Mureș
Mos Florin - Filipesti Targ
Axinte Bogdan - Iași
Panait Genu - Teisani
Purdila Dan - Fălticeni
Moldovan Ovidiu - Sighetu Marmatiei
Dumitru Ioan - Bistrița
Ott Nistor Ioan - Nasaud - nou
De la Open la Amatori:
Denes Ferenc - Praid
Miron Liviu - Campina
Ursan Viorel - Rădăuți
Brunchiu Doru - Ploiești
Draganescu Viorel - Ploiești
Harta Amatur 2014: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/map.php?year=14, click stanga-sus pe Turnee 2014 sau pe iconitele de pe harta.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2328
- Agnita
- 65
Likes given: 254Likes received: 351
Postat în original de denesferi Vezi postAstept cu nerabdare:
"Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
....
De la Open la Amatori":
Denes Ferenc
......
..Offffffff,Ferike,de cand "astepti" pasul asta!!!!!!!!!!!!Distractie faina si bafta multa la amatori!I love table tennis !
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2328
- Agnita
- 65
Likes given: 254Likes received: 351
Florin,te rog sa adaugi in tabel la Nechita Alexandru(loc 43, nascut in 1998, mentiunea "Junior".Multumesc.I love table tennis !
Comentariu
Nu pot
In Amatur juniorii sint pana la 14 ani inclusiv, e drept ca or mai fi inca multi carora nu le-am mai actualizat situatia pentru ca nu o cunosc, dar o sa fac o lista in perioada urmatoare.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de FlorinBN Vezi postNOU!
LiveScore Amatur - asemanator cu cel de pe 'tournamentsoftware.com' --> http://www.amatur.ro/tenisdemasa/score.php?
...
Daca aveti pareri despre ce ar mai trebui sa adaug sau ce nu-i bine, orice sugestie este binevenita
1.Ar fi interesant de vazut în timp real pe pagina de vizualizare și câți vizitatori urmăresc LiveScore-ul, cu sau fără login în pagina www.amatur.ro.
2.?n afară de refresh-ul automat la 15s al paginii, nu s-ar putea face și un refresh după fiecare punct disputat/introdus în pagina de arbitraj?
3.Poate ar trebui evidențiat într-un anume fel jucătorul aflat la serviciu (culoare, bold sau dreptunghiul roșu din fața numelui care și-ar schimba culoarea după fiecare două servicii).
Mulțumim pentru âmbunătățirile tehnice ale site-ului și programului realizării grupelor pe care le faci zi de zi.
O duminică frumoasă!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Postat în original de adiszy Vezi post..... , eu apar in clasament in 2 locuri , in primul loc cu numele corect SZIVERY CU 44 puncte si al doilea loc este (1596) in care numele e greșit Sivery cu 14 puncte , poate sa verifice cineva si sa corecteze aceasta eroare (sigur nu mai cineva cu numele asta , iar daca s-a greșit cu punctele sa le treacă unde trebuie ) , multumesc anticipat
Comentariu
Mai vin si eu cu o propunere - intrebare pentru d-l Florin. S-ar putea pune un link rapid cu pagina personalizata, sau daca nu se poate -doar cu pagina generala a clasamentului- in fereastra care se deschide cand se face click pe nick name?
Ar fi o solutie faina si rapida pentru toti, dar in special pentru organizatori - n-ar mai pierde timp cu intratul prin mai multe pagini pana sa ajunga la pagina personalizata din clasament - in cazul celor inscrisi pe forum. Asta doar daca credeti ca are rost, daca se poate, si daca aveti timp.
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
si dupa ce se mai obisnuieste dn Florin cu introducerea scorului,... cred ca e bine sa ramana doar semnul rosu in fata jucatorului cu posibilitate de schimbare in dreptul celui care serveste....multumesc!Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Am lasat intentionat necontorizat ultimul set, pentru ca se afiseaza scorul din setul respectiv; as putea lasa la finalul meciului doar scorul la seturi, fara acele puncte.
Vasile, semnul rosu, respectiv cel negru, arata culoarea jucatorilor in grafic asa ca-i nevoie de amandoua, dar o sa mai adaug un fel de bila alba in dreptul celui care serveste.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 24 mar 2014 actualizat cu turneele de la:
Cluj Napoca - 15 mar
Targoviște - 22 mar
Pitești - 16 mar
Oradea - 15 mar
Călărași - 15 mar
București - Viva - 15 mar
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Sipos Ferenc - Targu Mureș
Denes Ferenc - Praid
David Madalina - Barlad
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Tudorache Constantin - Targoviște
Badea Daniel - Targoviște
Spatariu Daniel - Arad
Colda Dorin - Lupeni
Stoinea Ioana - București - nou
De la Open la Amatori:
Lakatos Zsolt - Miercurea Ciuc
Crainic Adrian - Orastie
Catinean Vasile - Petrila
Mixich Alexandru - Timișoara
Ciucioiu Dorin - Timișoara
Tincu Catalin - Hunedoara
Harta Amatur 2014: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/map.php?year=14, click stanga-sus pe 'Amatur 2014' sau pe iconitele de pe harta.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 27.mar.2012
- 1127
- Piatra Neamț
Likes given: 773Likes received: 120
Scuze Florine pentru nu-mi place de mai sus se intampla foarte usor la marirea ecranului telefonului cand citesti postul respectiv.De altfel am patit-o la fel si cu Vali duminica.Multumesc pentru intelegere si inca o data scuze.Dan.blade: btf amultart
fh: acuda blue p1
bh: rasanter r37
Comentariu
rog o modificare:
popovici victor si popovici ciprian ( amandoi din București ) sunt aceeasi pers.
Am rugamintea sa ramana doar Popovici Victor si turneul B unde a luat puncte Popovici Ciprian sa ii fie atribuit lui.
mersi anticipat !Blade : Stiga Allround wood NCT
FH : Tenergy 05
BH : Tenergy 05fx
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 08 apr 2014 actualizat cu turneele de la:
Gura Humorului - 29 mar
Brăila - 29 mar
București - Top Tenis - 29 mar
Arad - 29 mar
Odorheiu Secuiesc - 29 mar
Focșani - 05 apr
Mediaș - 05 apr
Schimbari de categorie:
De la Amatori la Open:
Bodin Ion - Tecuci
Biro Attila - Miercurea Ciuc
Nitu Victor - Slobozia
Wischegg Robert - Galați
Zavricescu Geo - Curtea de Argeș
Costache Claudiu - Călărași
Ursan Viorel - Rădăuți
Barbulescu Bogdan - Pitești
Barbu Mircea - Mangalia
Maresi Ion - Focșani
Manzat Dan - Cluj Napoca
Makszin Dacian - Cluj Napoca
Oproiu Olimpiu - Craiova
Creinicean Liviu - Oravita
Ciublea Vichente - Oravita
Dragomir Mitica - Sibiu
Mureșan Ovidiu - Caransebeș - nou
Hidvegi Csaba - Ungaria - nou
Sarkadi Arpad - Ungaria - nou
Talpes Mircea - Timișoara - nou
Nagy Imre - Odorheiu Secuiesc - nou
De la Open la Amatori:
Denes Ferenc - Praid
Tipser Gabriel - Sighișoara
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Marandici Adrian - Brașov
Mos Florin - Filipesti Targ
Szakali Csaba - Miercurea Ciuc
Rusu Calin - Cluj Napoca
Iancu Sorin - Sibiu
Purcaru Nasta - Cluj Napoca
Voinea Sorin - Galați
Benyi Crinel - Târnaveni
Harta Amatur: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/map.php?year=14, click stanga-sus pe 'Amatur 2014' sau pe iconitele de pe harta.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Postat în original de popaleus Vezi post
doresc sa corectati in clasamentul amatur VACAR LIVIU 2355 = VACARU LIVIU 1688 si corect este VACARU LIVIU din VICTORIA
Comentariu
As dori o modificare la mine am gresit eu prima data LA DATA INTRARI IN CIRCUITanul este 2010.multumesc si La multi ani.
Comentariu
Buna ziua,
doresc sa stiu daca se face o actualizare a clasamentului amatur in urma celor 2 turnee A din Pitești si Botoșani?.. si la ce interval de timp se fac aceste actualizari?
George Popescu, user comunitatea pasionatilor de tenis de masă: gpopescu. intrare in circuit noiembrie 2013blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:02.Procesare...X
Comentariu