Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna ziua domnule Apian, va rog frumos sa ma lamuriti cum de am primit 7p la turneul de la Comănești in conditiile in care am avut o victorie in inferioare si m-am calsat pe locul 65-83.
Conform grilei trebuia sa primesc P-9 puncte - adica 21-9=12p.
Gresesc undeva?
Mai jos atasez tabloul turneului.
Cropped:
Inscrieri Amatori - on 14.10.2016 at 23:22:16
Anul acesta parcă a fost mai vizibil ca oricând câtă luptă s-a dat pentru 0v. Degeaba zic unii ca matematica la liceu nu ajută la nimic. Pai la câte calcule sunt p'aici nici nu ai cum sa ratezi titlul de " campion".
Chiar și la Brașov s-a furat mireasa, exact în ultima clipă!
Parcă îmi pare rău că nu am fost atent, eram și eu "campion".)
Anul acesta parcă a fost mai vizibil ca oricând câtă luptă s-a dat pentru 0v. Degeaba zic unii ca matematica la liceu nu ajută la nimic. Pai la câte calcule sunt p'aici nici nu ai cum sa ratezi titlul de " campion".
Chiar și la Brașov s-a furat mireasa, exact în ultima clipă!
Parcă îmi pare rău că nu am fost atent, eram și eu "campion".)
"MP = (A + 0.75*AA)/N -(7-NA)/4 -(3-NP)/4
A = suma turneelor A (ultimele 7 punctate)
AA = suma turneelor A+ (ultimele 5 punctate) si R+
N = nr. turneelor A si A+ punctate (max. 7+5)
NA = nr. turneelor A (max. 7)
NP = nr. turneelor A+ (max. 3)"
nu de alta, dar avem un turneu B in 5 la Gheorgheni si acum o sa postez conform clasamentului actualizat, dar ar fi bine sa corectam dupa ce remediezi...
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
AA = suma turneelor A+ (ultimele 5 punctate) si R+
N nu este egal cu nr. turneelor A si A+ si R+ punctate (max. 7+5+1)
ci
de asemenea,
AA nu este egal cu suma turneelor A+ (ultimele 5 punctate) (deci 5 turnee)
ci
AA = suma turneelor A+ (ultimele 5 punctate) si R+ (deci 6 turnee)
deci media nu este 19,2 ci 21siceva...
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
N nu este egal cu nr. turneelor A si A+ si R+ punctate (max. 7+5+1)
ci
Aici e smecheria: Nu s-au reevaluat definitiile dupa inventarea lui R+. Probabil pentru ca e de la sine inteles ca in cadrul calculului unei medii, numitorul este egal cu numarul de termeni care se aduna la numarator.
OK, hai ca am corectat la regulament, dupa cum este formula bagata in excel:
MP = (A + 0.75*AA)/N -(7-NA)/4 -(3-NP)/4
A = suma turneelor A (ultimele 7 punctate) AA = suma turneelor A+ (ultimele 5 punctate) si R+ N = nr. turneelor A, A+ si R+ punctate (max. 7+5+1)
NA = nr. turneelor A (max. 7) NP = nr. turneelor A+ si R+ (max. 3)
... deci ai 192/10 - 0/7 - 0/4 ...
... voi propune si eu sa revenim la o formula mai simpla si la niste tabele standard de punctare, fara atatea calcule ...
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Observ ca am iesit locul 3 pe București dar locul 1 din sectorul 6. Consider ca eu sunt adevaratul castigator al Capitalei deoarece cei doi din fata mea au beneficiat tot anul de metrou la scara lor, profitand astfel de lejeritatea antrenamentului la sala. Nu e corect ca ei sa poarte o medalie atarnata peste tricourile frumoase si curate de la voi, stiind ca eu tot anul la antrenament ajungeam cu mingea de plastic sparta inca din tramvaiul 41.
Cu respect, rog anaLiza acestei probleme la Conducerea Executiva Macrocosmica. Stima!
... voi propune si eu sa revenim la o formula mai simpla si la niste tabele standard de punctare, fara atatea calcule ...
Ce bine faci!
O medie poate fi rezultatul simplu din A uri (? la nr lor) și A+uri la fel, ambele rezultate adunate și împărțite la doi. Așa cum a zis și Dan2 se poate aduna la medie tot cu excepția a doua cele mai slab punctate. (Dacă grila este plina, altfel nu cred ca merge) în felul acesta "campionii" ce doresc sa rămână la o categorie inferioara numai din calcule le va fi mai greu, nu imposibil, dar măcar nu le ies socotelile din prima.
Iar la clasament sa se adune tot absolut A+,A și B, pentru ca motivează la participare.
Poti te rog sa detaliezi un pic ca este un pic confuz cel putin pentru mine .
De ce sunt trecuti primii doi si nu doar campionul ? Sa vedem si merituosi finalisti ?
Poti te rog sa detaliezi un pic ca este un pic confuz cel putin pentru mine .
De ce sunt trecuti primii doi si nu doar campionul ? Sa vedem si merituosi finalisti ?
Arăta "nașpa" pagina pe site, cu doar două fotografii pe rând. Cu 4 fotografii s-a umplut pagina.
Uităt-te la județele din partea de jos a listei unde sunt 2 sau 3 fotografii.
Și-apoi ce-i rău dacă ?i vedem și pe vicecampioni?
Asa a ramas pagina de cand era inca valabila "lupta pentru titlu". Voi lasa doar campionii saptamana viitoare, dar deocamdata nu ne incurca sa vedem si finalistii.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu