Postat în original de Kralizec
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (1 members and 10 guests)
-
organizator turnee
- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Kralizec a fost amabil si ne-a explicat cum e cu o idee sau o critica legata de o reglementare din regulament. Exact cum Dvs. n-ati propus nimic, nici el n-a pomenit nimic legat de tacere.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11651
- Timișoara
Likes given: 1417Likes received: 5053
Domnule Marius din Botoșani, vad ca tot mai multi sunt pusi pe cearta in inceputul asta de an. V-am explicat cum sta treaba cu propunerile desi nu sunteti nou pe forum. Dupa actualizarea clasamentului ati inceput sa ridicati niste situatii mai mult sau mai putin ipotetice si ca poate ar fi bine sa se calculeze asa, sau invers... Deci ati emis niste propuneri. Eu v-am spus frumos ca locul acestora este intr-un topic dedicat, inainte de sedinta anuala unde se iau si deciziile si unde se iau in discutie toate propunerile facute de oricine. Am vorbit respectuos si inainte si acum, eu asa cred.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6327
- Victoria
- 50
Likes given: 1845Likes received: 1510
Postat în original de Kralizec Vezi postDomnule Marius din Botoșani, vad ca tot mai multi sunt pusi pe cearta in inceputul asta de an. V-am explicat cum sta treaba cu propunerile desi nu sunteti nou pe forum. Dupa actualizarea clasamentului ati inceput sa ridicati niste situatii mai mult sau mai putin ipotetice si ca poate ar fi bine sa se calculeze asa, sau invers... Deci ati emis niste propuneri. Eu v-am spus frumos ca locul acestora este intr-un topic dedicat, inainte de sedinta anuala unde se iau si deciziile si unde se iau in discutie toate propunerile facute de oricine. Am vorbit respectuos si inainte si acum, eu asa cred.
Ideea cu topicul propunerilor inainte de sedinta nu e rea ,dar doar odata pe an si doar o luna sa discutam problemele circuitului si membrilor sai mi se pare prea putin.Si a doua chestiune care mi se pare din nou trasa de par sunt discutile despre un subiect care se arunca imediat in sectiunea Fight.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Postat în original de Zosim1 Vezi postchestiune care mi se pare din nou trasa de par sunt discutile despre un subiect care se arunca imediat in sectiunea Fight
Insa personal nu mi se pare corect ca parti generale ale forumului sa poa' sa fie considerate locuri de colectare a deseurilor (verbale).FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Comentariu
- 6327
- Victoria
- 50
Postat în original de tokosp Vezi postEmi, mi se pare ca nicio intrebare civilizata, nicio acuza civilizata sau niciun punct de vedere civilizat n-a fost aruncat pe fight.
Insa personal nu mi se pare corect ca parti generale ale forumului sa poa' sa fie considerate locuri de colectare a deseurilor (verbale).
Postat în original de luci_racEu unul sunt bucuros ca am trecut la OPEN !
Poate nu sunt singurul fericit. Chiar imi doream sa joc acolo, ca doar asa pot progresa, jucand cu jucatori mai buni decat mine (asta e parerea mea) si nu as vrea sa raman la Amatori toata viata. Nu trebuie sa vedem lucrurile asa de grav, ce daca au trecut peste 114 de Amatori la OPEN ?? Poate din cei 114 multi chiar vroiau sa ajunga acolo.
Eu cred ca cine nu vrea sa ajunga la OPEN acela e vanator de trofee !Postat în original de silvinioAsta cu impartit si despartit suna frumos .Intrebarea care se pune dupa aceste noi modificari, cati organizatori vor face turnee pentru fiecare categorie in parte?
D-l Marcel spune ca tine de logistica si de organizatori.Asa cum sunt descurajati incepatorii prin lipsa turneelor pentru categoria lor, asa va fi si la open, la gramada.Postat în original de tokospDomnu' Stoica, si eu sunt de parere ca in acest moment avem doua categorii favorizate: un cerc mai restrans de legitimati, respectiv intreaga categorie de incepatori (redusa dupa noul regulament cu un procent insemnat, al celor cu media intre 10 si 12).
Acestea sunt insa compromisuri, si personal imi pare foarte bie ca la finele acestui an s-au luat decizii si in aceste chestiuni, si aceste decizii au constat in niste compromisuri.
Daca nu ne intoarcem la o singura categorie in tot Amaturul, cum era pe vremuri, trebuie sa avem cateva categorii, acestea avand limite stabilite dupa capacitatile momentane.
Cu incepatorii am incercat de circa doi ani ca sa le organizam turnee separate - si personal cred ca pe langa greutatile organizatorice pe care le-am intampinat, prin aceste turnee le-am si creat un obsatcol in calea progresarii in joc, multi dintre incepatori fiind (sau chiar dorind sa fie) blocati in paradigma acestei categorii.
Cu legitimatii divizionari B nu prea avem ce face. Multi dintre ei reprezinta o parte a celui mai fidel segment de amaturisti, cu multe participari anuale, respectiv cu state vechi.
Insa noul regulament prevede o posibila despartire a legitimatilor de opensitii mai slabi, si eu ma gandesc serios ca la turneul de la jumatatea lui ianuarie de la Odorhei sa organizam ambele categorii de open.
In toate cazurile vom castiga multa experienta in cursul anului, si vom putea vedea in ce sens sa pasim inainte spre 2018.
Un lucru este cert: avem o masa cu mai mult de o mie de jucatori activi, respectiv o masa mai larga de circa 3 mii de amaturisti. In cadrul acestei sume mari de jucatori trebuie sa trasam categorii, iar diferitele categorii trebuie sa aiba si viata comuna, dar si viata separata la turnee.
La multi ani!
Comentariu
- 6327
- Victoria
- 50
Apropo Discutii despre propuneri 2017 fa tu te rog o analiza si spune-mi cate din acele posturi sunt discuti intre participanti pe diferiite teme si cate sunt deseuri verbale.etc.
Comentariu
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Postul lui tokosp a fost scris direct la fight.
Postul lui LuciRac a fost un raspuns la un post al carui loc mai degraba era la fight, astfel dupa ce primul post a ajuns unde probabil merita, si raspunsul a avut din pacate soarta aceluia care l-a provocat.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Comentariu
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Postat în original de Zosim1 Vezi postfa tu te rog o analizaFH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/pla...cs=Cluj+Napoca
Da, ultima oara aveai medie de open; regula nu s-a schimbat, prima participare este la Open ... apoi in continuare depinde de rezultat.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 12.mar.2007
- 756
- Târgoviște , judetul Dâmbovița
- 45
Likes given: 24Likes received: 116
Am si eu cateva intrebari :
1. Grilele de punctare raman aceleasi cu cele de anul trecut ?
2. Open-ul si Elite se puncteaza dupa grila de OPEN ?
3. Daca raspunsul la prima intrebare este NU atunci cand se vor afisa noile grile de punctare ?
Multumesc anticipat !Blade: XIOM Feel ZX3
Bh: XIOM OMEGA VII ASIA
Fh: XIOM OMEGA VII ASIA
Comentariu
Le afisez saptamana asta, am fost ocupat cu altceva, tot legat de site-ul amatur.ro
Pana atunci ... sa jucam bine !TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
La multi ani la toata lumea. Ce se intampla cu pagina destinata clasamentului? Cand incerc sa intru acolo, nu se incarca si primesc raspunsul "Access forbidden!" Au mai patit-o si altii, sau este ceva blocare la mine in calculator?
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de alandala Vezi postLa multi ani la toata lumea. Ce se intampla cu pagina destinata clasamentului? Cand incerc sa intru acolo, nu se incarca si primesc raspunsul "Access forbidden!" Au mai patit-o si altii, sau este ceva blocare la mine in calculator?Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Am incercat de pe Chrome, Chedot si Opera si peste tot acelasi raspuns. "Access forbidden!". Culmea ca forumul merge bine dar doar pagina cu clasamentul nu-mi functioneaza. Si la link-ul pe care l-ati pus www.amatur.ro primesc acelas raspuns.
---------- Post added 22.01.2017 at 01:42 ----------
Ceva s-a intamplat "in bine", ca vad ca acum merge si Site-ul www.amatur.ro si pagina cu clasamentul. Mersi mult celor sau celui care a remediat problema!!! Cred ca banuiesc cine e "vrajitorul".
Comentariu
Am bifat un turneu în 2017,nu a fost contabilizat
---------- Post added 31.01.2017 at 20:53 ----------
Multumesc anticipat Domnul Apian
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 feb 2017 actualizat cu cele 21 turnee - 6 A si 15 B - din luna ianuarie:
Oradea (King Pong) - 02 ian (B)
Odorheiu Secuiesc - 14 ian (A)
Viseu de Sus - 21 ian (A)
Botoșani - 21 ian (A)
București (Top Tenis) - 21 ian (A)
Tulcea - 14 ian (B)
Bacău - 14 ian (B)
Buzău - 14 ian (B)
Drobeta Tr Severin - 14 ian (B)
Pitești - 15 ian (B)
Bistrița - 18 ian (B)
Vatra Dornei - 21 ian (B)
Timișoara - 21 ian (B)
Brașov - 21 ian (B)
Ploiești - 22 ian (B)
Tulcea - 24 ian (B)
Comănești - 24 ian (B)
Oradea (PingPongMania) - 28 ian (A)
Targoviște - 28 ian (A)
Dej - 28 ian (B)
Brăila - 28 ian (B)
Urmatoarea actualizare: 28 feb 2017
------------------------------------------------------------------------------------------
Schimbari de categorie:
------------------------------------------------------------------------------------------De la Amatori la Open:
Brulea Petre - Ploiești
Voin Doru - București
Barbatel Eduard - Ploiești
Zavricescu George - Curtea de Argeș
Trandafir Vasile - Targu Mureș
Burca Valentin - Pitești
Filip Dan - Comănești
Murgu Ioan - Oravita
Rizea Cristina - Pitești
Ursu Teodor - București
Kromek Iulian - Cugir
Babics Tamas - Gheorgheni
Gheorghe Nicolae - Călărași
Popa Octavian - Oradea
Kezdi Janos - Corund
Mihai Alex - Botoșani
Olah Oliver - Sfantu Gheorghe
Coroianu Mircea - București
Szabo Szilard - Odorheiu Secuiesc
Manea Adrian - Timișoara
Mutrescu Eugen - Timișoara
Alupoaie Dumitru - Iași
Moldovan Laszlo - Praid
Negria Mihai - BucureștiDe la Open la Amatori:
Grigore Alexandru - Campina
Marian Bogdan - Ploiești
Janosi Attila - Targu Mureș
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc
Fancsali Kalman - Lunca de Sus
Dima Cristi - București
Nutiu Mihai - Oradea
Sferlea Calin - Oradea
Sava Petru - Cluj Napoca
Paun Daniel - București
Beltechi Paul - Victoria
Oanta Florin - Târnaveni
Duca Bebe - Curtea de Argeș
Jucatori prezenti (luna Ianuarie) - 1055 din care cu:
1 turneu: 837
2 turnee: 175
3 turnee: 40
4 turnee: 3
Jucatori cu cate 4 turnee:
Bivolaru Marius - Ploiești
Sarbu Dan - Ploiești
Marin Bogdan Mihail - Bacău
------------------------------------------------------------------------------------------
... voi pune si grilele de punctare pe site ceva mai tarziu ... mai am ceva de lucru si la trofee/total turnee ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 05.nov.2015
- 333
- Moinesti
- 59
Likes given: 268Likes received: 128
Buna seara.
Am remarcat ca turneul B de la Bacău din 14 ianuarie 2017 nu a fost punctat (nu apare nici in centralizatorul din fisierul excel xcls_2017-feb-01).
Cu aprecieri deosebite pentru munca dumneavoastra,
Razvan Cristofor.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1599Likes received: 3031
Postat în original de razvan.cristofor Vezi postBuna seara.
Am remarcat ca turneul B de la Bacău din 14 ianuarie 2017 nu a fost punctat (nu apare nici in centralizatorul din fisierul excel xcls_2017-feb-01).
Cu aprecieri deosebite pentru munca dumneavoastra,
Razvan Cristofor.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de razvan.cristofor Vezi post
Vă lipsesc cele 13 p câștigate la Bacău din grila de turnee.
O să verifice Florin și o să remedieze situația.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 11.oct.2014
- 341
- Ploiești, Romania
- 29
Likes given: 5Likes received: 20
buna seara la barbatel eduard nu apar ultimele doua trofee la total trofee.. http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php?locs=Ploiești ( nu stiu daca au fost punctate sau nu! )
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:50.Procesare...X
Comentariu