Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sunt alte grile de punctaj pentru turneele B?
In grilele de pe site/HOME/GRILE sunt maxim 14 puncte
După cum am menționat undeva la Propuneri..., grilele la Turneele B se majorează cu 50% pentru a le face mai atractive.
Plus că se adună toate A-urile și toate B-urile din grilă la Clasamentul general pentru încurajarea participării la turnee.
Fac doar o constatare, nu e reclamatie, nu o luati in nume de rau:
Ce diferenta de punctare intre 2 turnee A poate sa existe !!!
La Turneul A, intitulat "Turneu A "Cupa Unirii", București Top Tenis Arena - 21.01.2017", la categoria "Avansati" s-a acordat pentru cei care au avut doar 2 victorii in inferioare acelasi numar de puncte cu cei care au ajuns in primul tur eliminatoriu, adica 17-32, la un turneu similar A, "intitulat Turneu A "Cupa Unirii" Botoșani - 21.01.2017".
Verificati,daca nu credeti ! In primul tur eliminatoriu, la Botoșani s-au primit 14 puncte iar la București, cei care au avut doar 2 victorii in inferioare, nici macar nu au ajuns in superioare, au primit tot 14 puncte !!!
Din minimele mele cunostinte imi dau seama ca diferenta dintre cele 2 turnee a fost ca la cel de la București au fost mai multi participanti, respectiv 83 fata de 59 la Botoșani iar primii 16 de la București au avut mp mai mare decat primii 16 de la Botoșani, dar, vorba unui actor celebru : " Chiar si-asa! "
Am vazut ca turneul de la București a fost unul de un nivel ridicat, dar parca prea putine puncte s-au acordat la Botoșani! Parerea mea, dar repet, nu ma pricep la punctaje prea bine si nu o luati in nume de rau !
Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Nu pot sa impac pe toata lumea, ori punctez dupa numarul de victorii (eliminatorii, superioare, inferioare), ori dupa locul ocupat in clasamentul general ... acu ceva vreme s-a stabilit ca se face dupa loc.
Daca la un turneu 17-32 au fost in primul tur eliminatoriu iar la altul in grupele inferioare ... asta este, eventuala diferentiere se face doar dupa numarul de jucatori.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Salutare , o intrebare ... daca nu am participat la nici un turneu in luna ianuarie 2017 sunt depunctat ? Ca am vazut ca m-am dus cu 6 locuri in clasament spre vale ... ) , adica de pe locul 118 am ajuns pe 124 , cum de ? As vrea sa imi explicati mersi si numai de bine sa auzim .
Probabil ti-a expirat vreun turneu sau au urcat cei din spatele tau in clasament fiindca au participat la turneele din ianuarie. Sper sa va fie suficienta explicatia!
Buna ziua. Se poate corecta in clasament jucatori faptul ca Tritoiu Ciprian Alexandru a fost inregistrat pe Targoviște initial la nr. 2563 si dupa ,pe București la nr.2979? Din greseala,a fost declarat pe Targoviște.
Tritoiu Alexandru
A 2016
Targoviște DB Loc:
Pct:
MP:2627
7
7
2563
1
A:
1
2
Tritoiu Ciprian Alexandru
A 2016
București B Loc:
Pct:
MP:3058
4
4
2979
Sibiu - 04 feb (A) Bacău - 04 feb (B)
București (Top Tenis) - 04 feb (B)
Buzău - 04 feb (B)
Călărași - 04 feb (B)
Rădăuți - 11 feb (B) Topoloveni - 11 feb (A) Iași - 11 feb (B)
Arad - 11 feb (B) Bistrița - 18 feb (A)
București (Top Tenis) - 18 feb (A) Tulcea - 18 feb (B)
Moinesti - 18 feb (B)
Brașov - 18 feb (B)
Targoviște - 23 feb (B) Oradea (King Pong) - 25 feb (A)
Brăila - 25 feb (A) Resita - 25 feb (B)
Ploiești - 25 feb (B)
Pitești - 26 feb (B)
Sibiu - 26 feb (B)
Suceava - 26 feb (B)
Buna seara ! Va rog daca se poate din aprilie o schimbare de localitate la Iordache Marian(loc 1833 mp 1din Drăgășani , in Râmnicu Valcea.Va rog si o scimbare de nume , din Naulea Gabriela (loc 1952 mp 7.5) in Iordache Gabriela. Marian si Gabriela s-au căsătorit de curand.Multumesc, stima.
Multumim tututor care se ocupa de acest fenomen amatur ...Turnee..clasament ..etc..Este o buna oportunitate pentru multi de a dezvolta jocul....sa cunosc a oameni noi...etc..De exemplu in UNGARIA nu este asa ceva si si ei saluta ideea cine a facut ac?st fenomen Amatur.Multumim să La Multi Ani Amatur
Rog o modificare de prenume si localitate la jucatorul Cotovanu Alin din Botoșani... care devine Cotovanu Andrei din Bucecea. Poate va fi prins la urmatoarea actualizare.
Multumesc.
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu