Actualizarile sunt in plina desfasurare
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
-
senior
- 22.iun.2015
- 359
- slatina
- 53
Likes given: 172Likes received: 178
Deci la turneele A se aplica mediile parțiale MTx - cu exceptia celor care in inferioare au 0 sau 1 victorie la care se aplica regula
1v = MP - 2p
0v = MP - 4p
(explicat destul de clar de dvs).
Corect?
T. Stanescu
Comentariu
Da, daca joaca la o categorie superioara (dar acestia nu sint multi) si pentru turnee comune A+I. Regula de baza este:
1v = LimInf - 2p
0v = LimInf - 4p
O problema apare atunci cand se joaca amestecat Avansati si Incepatori pentru ca apar diferentele alea care par nepotrivite si dupa ce m-am consultat cu inca cineva se inlocuieste paragraful de mai jos:
Pentru cei care joacă la o categorie superioară și pentru turnee comune Avansați + începători:
1v = MP - 2p
0v = MP - 4p
cu
Pentru cei care joacă la o categorie superioară:
1v = MP - 2p
0v = MP - 4p
Pentru turnee comune Avansati+Incepatori:
1v = 6p
0v = 4p
Sint 4 turnee in situatia asta (Avansati+Incepatori amestecat), revin mai tarziu cu clasamentul modificat.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - Clasament 01 iul 2017 modificat cu observatiile de mai sus.
Au trecut de la Avansati la Incepatori:
Pop Alexandru - Campina
Rizescu Gheorghe - Mioveni
Grigore Marian - Ramnicu Valcea
... ceilalti 25 de jucatori cu punctajele modificate, de la cele 4 turnee unde s-a jucat comun A+I, au ramas la aceeasi categorie.
Scuze pentru situatie.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Cred ca ...
Se poate schimba manual in fisierul de grupe si rezolvam apoi.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 22.iun.2015
- 359
- slatina
- 53
Likes given: 172Likes received: 178
O intrebare ref managementul punctelor:
La turneele A + se aplica regula specificata
Avansati Incepatori
1v 15 puncte 9 puncte
0v 13 puncte 7 puncte
sau cea specificata anterior de dvs, si anume
Pentru cei care joacă la o categorie superioară:
1v = MP - 2p
0v = MP - 4p
Pentru turnee comune Avansati+Incepatori:
1v = 6p
0v = 4p
De ex (caz nedorit de mine) daca am 0 victorii (turneu A+, INCEPATORI) am 7 puncte?
Daca ma inscriu la avansati (adica la categorie superioara, eu avand MP =7.75) si am 0 victorii am 13 puncte sau MP-2 adica (8-2 = 6 puncte)?
Ma refer aici doar la turnee tip A+
Sper ca nu v-am stresat prea mult
O zi buna
Comentariu
La A+ sint grilele vechi prezentate pe pagina Info, se obtin punctele de acolo indiferent de MP-ul jucatorului.
Le modificam si pe alea dupa turneul final, dupa regula de la A-uri.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 12.ian.2015
- 823
- Rm, Valcea
- 49
Likes given: 3Likes received: 67
Buna seara d-l Florin,cred ca Grigore Marian din Rm Valcea a primit prea putine puncte la turneul de la Ploiești(6 p) din 24 iunie,avand in vedere ca a avut zero vict in grupele SUPERIOARE.
Comentariu
OK, remediez. Se pare ca i-am modificat turneul de la Ploiești de 10p in loc de cel de la Targoviște de 8p. Fiind putini jucatori, am corectat manual punctajele.
In cazul asta, Grigore Marian ramane la Avansati cu MP=10.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
6p la Targoviște pentru 1v in inferioare la Avansati+Incepatori, 10 la Ploiești pt. 0v in superioare.
Au fost 8p la Targoviște (dupa regula MP-2) dar am corectat la 6 dupa observatiile de mai sus. M-am incurcat un pic la 1v si 0v (Avansati+Incepatori comun) la cele 4 turnee de care vorbeam, dar acum e OK si regula finala este cea de pe pagina Info.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Florine, daca un openist cu media 21 are o victorie la E+O, va primi
- 1v = LimInf - 2p = 27-2 = 25 p, el fiind considerat din categoria comuna E+O sau
- 1v = MP - 2p = 21-2 = 19, el fiind considerat O, si jucand la o categorie superioara (E)?
merci frumos.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6721
- București
- 64
Likes given: 245Likes received: 626
Postat în original de tokosp Vezi postFlorine, daca un openist cu media 21 are o victorie la E+O, va primi
- 1v = LimInf - 2p = 27-2 = 25 p, el fiind considerat din categoria comuna E+O sau
- 1v = MP - 2p = 21-2 = 19, el fiind considerat O, si jucand la o categorie superioara (E)?
merci frumos.
Daca va juca la categoria superioara Elite, atunci va primi MP-2, adica 19p.
Comentariu
Asa-i, cand se joaca amestecat nu mai conteaza daca esti openist sau elitist, limita inferioara este 20 si se aplica regula generala: 1v = LimInf-2p.
Doar amatorii care joaca la open vor primi MP-2p pentru 1 victorie.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Cand se joacă amestecat O+E sau I+A, grila de punctaj este cea superioară, nu poate să fie grila de "O" sau grila de "?" pentru ca elite nu joaca la open asa cum nici avansați nu au dreptul la începători.
Păi dacă se merge pe grila superioară se merge si pe limitele inferioare ce corespund acestor categ., respectiv 27 si 10.
PS. Un elitist nu prea este de 18 pct asa cum nici un avansat nu este de 8 pct.
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postAsa-i, cand se joaca amestecat nu mai conteaza daca esti openist sau elitist, limita inferioara este 20 si se aplica regula generala: 1v = LimInf-2p.
Doar amatorii care joaca la open vor primi MP-2p pentru 1 victorie.
- inchirierea salii
-apa doi litri
-mingile
-cupele + diplomele + medaliile
-saratelele
-1620 RON transferati in contul AmatuR
Ca un simplu amaturist as vrea si eu sa aflu ce profit au avut organizatorii.
Trecem mai departe. La turneul A de la Gura Humorului participarea a fost cam stearsa de unde rezulta
-13 locuri neocupate la Elite
-13 locuri neocupate Open
-16 locuri neocupate avansati
-4 locuri neocupate incepatori
Rezulta un total de 46 locuri neocupate, un total de 46 de concurenti care inca nu uita si nu iarta desfasurarea turneului A+ din 29 Aprilie unde organizarea a lasat de dorit.
Trecem mai departe. Desfaurarea turneului A+ din Topoloveni + Pitești
Locuri incepatori 60 dintre care doar 33 au fost ocupate, rezulta un deficit de 27 participanti
Locuri avansati 120 dintre care doar 87 au fost ocupate
La Open toate locurile au fost ocupate
La Elite din 96 locuri vacante doar 62 au fost ocupate. As da doar trei exemple fara sa ma complic prea tare si anume Farkas Gabor, Sicoe Rodica, Gogu Gabriel etc ...Un defensiv cu paletă ofensivă !
Comentariu
Nu mai avem grila superioara ci doar o regula generala.
Un elitist care la un turneu amestecat E+O are doar o victorie nu este de Elite deci va avea 18p ca orice alt jucator cu 1v (in afara de amatori). Cei care vor pierde intentionat ... desi nu vad de ce ... vor descoperi ca trebuie sa piarda de prea multe ori si probabil se vor plictisi pana la urma.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de darioman Vezi postDomnule FlorinBN, in calitate de amaturist am si eu o intrebare pentru dumneavoastra!
Eu ma ocup de clasament, site-ul Amatur, ceva turnee de prin Ardeal ... pentru celelalte probleme exista in Regulament lista de coordonatori, comitet director, comisie de disciplina ...
..................
Ma uit acum prin clasament si vad ca aveti un singur turneu, cel de la Ploiești ... mi se pare totusi ca este prea devreme sa va formati o parere despre turnee in general.
Stiu ca lumea vorbeste si informatiile circula repede, dar pana nu participati efectiv nu aveti de unde sti exact ce se intampla pe acolo.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Intrebarea este daca openistul primeste LimInf-2 sau LimInf-4 si cand joaca la o+e si cand joaca la o?
In fond ai dreptate, Florine, dar echitabil ar fi cum zicea Gelu.
E alta lupta cand ai numai openisti in grupa + eventual avansati, sau intre 1-5 elitisti si....
Dar daca ramane asa cum te-ai gandit, ar trebui ca sa fie limita inferioara si la incepatori, iar la a+i un amator sa ia LimInf-x, deci sa zicem 5 sau 4 minus 2 sau 4, deci undeva intre 3 si 0, nu?
Ar fi bine sa le corelam cat mai precis.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8121
- Brașov
Likes given: 1597Likes received: 3031
Postat în original de FlorinBN Vezi postNu mai avem grila superioara ci doar o regula generala.
....
Comentariu
Paly, la a+i si la începători nu avem limită si se aplică punctajele minime ... 6 si 4 ... 5 si 4 ... am făcut chestia cu mp-2 apoi le-am corectat pentru că au fost multe nemulțumiri ... nu mai fac la fel si la e+o si apoi să modific din nou si acolo.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:54.Procesare...X
Comentariu