Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Voi face cumva sa apara si pe paginile turneelor punctele acordate, deocamdata acestea se pot vedea doar descarcand fisierul excel disponibil la sfarsit de luna.
.....................
Pe paginile personale clasamentul provizoriu se poate vedea/ascunde cu click pe 'Show/hide clasament provizoriu'.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
O problema inedita: Ursulescu Ioan este openist ..nu mai poate juca cu mana dreapta(artita i a distrus articulatiile maiini )..vrea sa invete sa joace cu stanga si doreste sa se inscrie de acu la Incepatori..Eu i am sugerat sa si schimbe user-name ul in Ursulescu Puiu si s-o ia de la 0..E OK?
O problema inedita: Ursulescu Ioan este openist ..nu mai poate juca cu mana dreapta (artita i-a distrus articulatiile maiini)..vrea sa invete sa joace cu stanga si doreste sa se inscrie de acu la Incepatori. Eu i-am sugerat sa si schimbe user-name ul in Ursulescu Puiu si s-o ia de la 0..E OK?
E OK!
O să joace după Turneul Final la începători. Și, ca să nu aibă parte de discuții, ar fi bine să folosească numele Ursulescu Ioan Stanga, ca să știe toată lumea despre ce e vorba.
Să înceapă ca jucător nou și după un an de zile, când ?i expiră toate turneele de la Open, să-i fie cumulate profilele pe www.amatur.ro.
Și ?i urăm ca în 2018 să reușească să promoveze de la începători la Avansați. Ai grijă de m?na dreaptă și succes cu stânga!
Se actualizeaza Luni (maine) clasamentul? Fiindca daca acest clasament va cuprinde si turneele de Luni si Marti intitulate "Puncte pentru turneul final" iar clasamentul se va actualiza Miercuri la turneul de pe 4 de la Giurgiu voi lua in considerare clasamentul din Octombrie, nu pot sa creez disconfort participantilor schimbandu-le categoria inainte cu doua zile de turneu.
In acest caz voi pune si luni si miercuri cate un clasament, oricare va putea fi folosit pentru turneele din noiembrie (MP nu se schimba), dar la Turneul Final va fi obligatoriu cel de miercuri.
O problema inedita: Ursulescu Ioan este openist ..nu mai poate juca cu mana dreapta(artita i a distrus articulatiile maiini )..vrea sa invete sa joace cu stanga si doreste sa se inscrie de acu la Incepatori..Eu i am sugerat sa si schimbe user-name ul in Ursulescu Puiu si s-o ia de la 0..E OK?
Problema mai serioasa mi se pare urmatoarea : nea Puiu ( om cu suflet mare, organizator dedicat, iubitor al tenisului de masa cum nu stiu prea multi ) e inscris la Turneul Final...ii stiu problema cu mana dreapta si se chinuie de ani de zile cu ea...ce va face ? Va juca asa totusi, va renunta ? E bataie maxima pe fiecare loc de la acest regal !! Si-a castigat pe deplin aceasta pozitie iar asta e o certitudine...
Dumbraveni - 07 oct (A) Botoșani - 07 oct (A) Baicoi - 07 oct (A) Onesti - 07 oct (B) Ditrau - 07 oct (B) Batos - 07 oct (B) Tulcea - 07 oct (B) Slobozia - 14 oct (A) Comănești - 14 oct (A) Oradea (King Pong) - 14 oct (A) Mediaș - 21 oct (A) Roman - 21 oct (A) București (Chiajna) - 21 oct (A) Oradea (PingPongMania) - 21 oct (B) Santimbru - 21 oct (B) Baile Herculane - 21 oct (B) Ploiești - 22 oct (B) Bistrița - 25 oct (B) Comănești - 26 oct (B) Resita - 28 oct (A) Bacău - 28 oct (A) Valenii de Munte - 28 oct (A) Botoșani - 28 oct (B) Cluj Napoca - 28 oct (B) Pitești - 29 oct (B) Ploiești - 30 oct (B) Botoșani - 31 oct (B)
1207 jucatori, din care cu:
1 turneu: 762
2 turnee: 274
3 turnee: 108
4 turnee: 48
5 turnee: 11
6 turnee: 3
7 turnee: 1
- total 1906 participanti
Jucatori cu cate 7 turnee: Istrate Cristian - București
Jucatori cu cate 6 turnee:
Sarbu Dan - Ploiești
Stancescu Sebastian - Ploiești
Dinu Gheorghe - București
Jucatori cu cate 5 turnee:
Grigore Alexandru - Campina
Ticu Dorin - Bacău
Motoroi Costin - București
Babus Liviu - Ploiești
Sorescu Mircea - Paulesti
Petenchi Edmond - Roman
Corbu Darius - Valenii de Munte
Ailioaie Gheorghe - Comănești
Nitu Serban - Paulesti
Pralea Constantin - Alba Iulia
Radu Florin - Ploiești
Incepand cu 1 decembrie se fac urmatoarele modificari in sistemul de punctare pentru turneele A+ si A:
La A+ si A se aplica aceeasi regula de punctare, dar la A+ se adauga niste puncte bonus (intr-o coloana PP din clasament) care nu vor conta la medie.
Se fac niste corectii pentru locurile 1-4, 5-8:
- Loc 1 = MT1-4 + 6p, limitat la 46p
- Loc 2 = MT1-4 + 4p
- Loc 3-4 = MT1-4 + 2p
- Loc 5-8 = MT5-8 + 2p, limitat la 'Loc 3-4 minus 1p'
Punctajul se va calcula cu o zecimala, deci nu se va mai rotunji la cel mai apropiat intreg (se elimina niste probleme cu aproximarea).
In situatia in care pentru doua diviziuni ale clasamentului rezulta din calcul acelasi numar de puncte, punctajul primei diviziuni se majoreaza cu o valoare cuprinsa intre 0.1 - 1p.
Avand in vedere ca turneele A+ din clasament sint deja punctate dupa grila veche, pentru a putea aplica noua regula se procedeaza astfel:
- punctajele existente se impart la 1.5 (cand s-au facut grilele s-a luat un turneu A reprezentativ la vremea aceea si s-au inmultit punctele cu ~1.5 pentru a obtine grila de A+);
- pentru fiecare turneu din clasament se adauga 20p in coloana PP, respectand regula 'maxim 4 turnee din 6 punctate' - deci maxim 80p bonus de participare la A+;
- formula de calcul a mediei devine mai simpla:
MP=(A+P)/(NA+NP)
A, NA = suma punctelor turneelor A din grila si numarul lor, fara cele mai slabe doua; P, NP = suma punctelor turneelor A+ din grila si numarul lor, fara cele mai slabe doua;
In concluzie, turneele A si A+ vor avea aceeasi regula de punctare, la A+ se mai acorda cate 20p/turneu care vor conta doar la clasament, nu si la medie.
Cele de mai jos raman la fel deocamdata; daca se vor modifica limitele categoriilor, voi schimba si aici:
Jucătorii cu 1v sau 0v:
Pentru cei din categorie și cei cu MP=0:
1v = LimInf - 2p
0v = LimInf - 4p
Pentru cei care joacă la o categorie superioară:
1v = MP - 2p
0v = MP - 4p
Tinand cont ca anul competitional 2018 a inceput cu... 1 noiembrie 2017 si datorita faptului ca nu a aparut Clasamentul la sfarsitul lunii noiembrie (clasament in 1 Decembrie), cred ca e util ca aceste schimbari mentionate de Florin sa fie aplicate tuturor turneelor A si A+, inca din noiembrie 2017
PS. am recitit postul lui Florin si... am constatat ca acelasi lucru l-a spus el initial!
Clasamentul de pe 1 noiembrie inseamna clasamentul valabil in luna noiembrie si contine turneele din perioada nov 2016 - oct 2017.
La fel, clasamentul de pe 1 decembrie va puncta turneele din noiembrie ... si se aplica regula de mai sus.
Clasamentul de pe 1 noiembrie inseamna clasamentul valabil in luna noiembrie si contine turneele din perioada nov 2016 - oct 2017.
La fel, clasamentul de pe 1 decembrie va puncta turneele din noiembrie ... si se aplica regula de mai sus.
Asa e, Florin!
Am recitit postul tau si, ai scris corect! Eu am interpretat gresit ce ai spus tu!
Mersi
Schimbările făcute modifică ceva de fapt ;
corectează din problemele semnalate in ceea ce privește MP - ul ( mă refer in special la concordanța dintre Mp și valoarea jucătorilor si la variația Mp in discrepanța cu realitatea - Ex ..... jucatori care nu joaca , sau nu obțin nimic notabil dar Mp-ul creste ) ?
Nu. Corecteaza doar erorile introduse de grila fixa de la turneele A+ si se stabileste o metoda unica de punctare pentru turneele care conteaza la medie.
Buna seara,
Va rog sa corectati numele concurentului Vlase Ionut in Vlasie Ionut - București, a fost inscris gresit de catre mine la concursul din octombrie de la București.
Va mulțumesc!
blade:butterfly korbel SK 7
FH:victas limber
BH:rakza 7 soft
Comentariu