Am si eu o intrebare. Punctajele pentru turneele din noiembrie cum se vor pune la clasamentul updatat din decembrie? Conform grilei de mai sus sau conform grilei de pana acum?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Clasament AMATuR
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
Conform grilei de aici http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info.php ... e cam la fel ca mai sus, dar chestia cu zecimala ramane pentru 1 ian ... s-ar putea sa inmultesc peste tot cu 10 si nu mai lucram cu atatea virgule ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1463
- București
- 57
Likes given: 657Likes received: 560
Salutare Florin, mai poti face o modificare la turneele mele din aceasta luna te rog, am si turneul de la București din 19 11, merci anticipat.
Comentariu
Ok ... iar ai prins două intr-un weekend ... voi schimba data turneului si va fi in regulă.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1906
- Mioveni
- 68
Likes given: 3513Likes received: 1358
In ultimul timp (aproape 1 an) nu am mai gasit nici un "buton" de unde se pot descarca fisierele pentru grupele inferioare, superioare, etc. Asa este? Sau tanti Roza m-a afectat fara sa-mi dau seama .......Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Files.php - pagina veche
- voi reactualiza fisierele pe o pagina noua, undeva pe la `info` ... luna viitoare ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Bună ziua, clasamentul se actualizează săptăm?na asta? Citisem undeva ca pe 28 ar fi. Nu de alta dar sa vad la ce categorie sa ma inscriu pentru turneul de sâmbătă 02.12
Trimis de pe al meu Telefon Fix folosind TapatalkJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Pe 28 ... mai repede nu pot de data asta ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 20.nov.2017
- 1052
- 50
Likes given: 621Likes received: 842
GRESEALA ;rog corectare
Buna ziua; din greseala un amic pe nume ILIUTA ADRIAN sa incris la oradea su numele de ILIE ADRIAN ;se poate corecta gafa?
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postIncepand cu 1 decembrie se fac urmatoarele modificari in sistemul de punctare pentru turneele A+ si A:
La A+ si A se aplica aceeasi regula de punctare, dar la A+ se adauga niste puncte bonus (intr-o coloana PP din clasament) care nu vor conta la medie.
Se fac niste corectii pentru locurile 1-4, 5-8:
- Loc 1 = MT1-4 + 6p, limitat la 46p
- Loc 2 = MT1-4 + 4p
- Loc 3-4 = MT1-4 + 2p
- Loc 5-8 = MT5-8 + 2p, limitat la 'Loc 3-4 minus 1p'
Punctajul se va calcula cu o zecimala, deci nu se va mai rotunji la cel mai apropiat intreg (se elimina niste probleme cu aproximarea).
In situatia in care pentru doua diviziuni ale clasamentului rezulta din calcul acelasi numar de puncte, punctajul primei diviziuni se majoreaza cu o valoare cuprinsa intre 0.1 - 1p.
Avand in vedere ca turneele A+ din clasament sint deja punctate dupa grila veche, pentru a putea aplica noua regula se procedeaza astfel:
- punctajele existente se impart la 1.5 (cand s-au facut grilele s-a luat un turneu A reprezentativ la vremea aceea si s-au inmultit punctele cu ~1.5 pentru a obtine grila de A+);
- pentru fiecare turneu din clasament se adauga 20p in coloana PP, respectand regula 'maxim 4 turnee din 6 punctate' - deci maxim 80p bonus de participare la A+;
- formula de calcul a mediei devine mai simpla:
MP=(A+P)/(NA+NP)
A, NA = suma punctelor turneelor A din grila si numarul lor, fara cele mai slabe doua;
P, NP = suma punctelor turneelor A+ din grila si numarul lor, fara cele mai slabe doua;
In concluzie, turneele A si A+ vor avea aceeasi regula de punctare, la A+ se mai acorda cate 20p/turneu care vor conta doar la clasament, nu si la medie.
Cele de mai jos raman la fel deocamdata; daca se vor modifica limitele categoriilor, voi schimba si aici:
Jucătorii cu 1v sau 0v:
Pentru cei din categorie și cei cu MP=0:
1v = LimInf - 2p
0v = LimInf - 4p
Pentru cei care joacă la o categorie superioară:
1v = MP - 2p
0v = MP - 4p
LimInf = 27 Elite, 20 Open, 10 Amatori
Punctaje minime:
1v= 10p, 0v= 8p Open
1v = 8p, 0v = 6p Avansați
1v = 6p, 0v = 4p Avansați + începători
1v = 5p, 0v = 4p începători
As avea o intrebare , in sectiunea info se precizeaza Jucatori cu 1 sau 0 v iau punctele liminf-4 sau -2 samd iar mai jos sunt trecute Punctaje Minime care sunt pe categorii ; care din cele doua grile se aplica si cand ?
Multumesc anticipatBlade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
Postarea aceea e de pe 9 nov; intre timp a fost turneul final si sedinta unde am mai discutat cu cineva si gasiti toate detaliile necesare pe pagina info ... daca nu este clar, mai completam pe parcurs
De asemenea, daca se constata ca nu-s destule puncte, se pot face modificari pana la urmatorul A+ cand va conta clasamentul.
Ultima problema trebuie interpretata cam asa: LimInf-4 sau LimInf-2 dar nu mai putin decat Punctajele Minime ... se aplica dupa caz ...
... puteati sa mai asteptati un pic, totusi, nici n-am avut vreme sa pun anuntul.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls.php - clasament 1 dec 2017TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
La stabilirea punctajelor ar mai fi trebuit sa se ia in calcul , ca mai demult , o penalizare pentru cei care nu au minim 6 turnee A+ si 7 A , in acest fel putandu-se face un calcul corect de minim 4 A+ si minim 5 A pentru toata lumea. Cu alte cuvinte o penalizare de lipsa grila completa !!!!!! Nu e corect fata de cei care se deplaseaza prin toata tara si contribuie cu bani ( prin intermediul taxei de participare ) la atatea turnee , in vreme ce sunt jucatori care participa numai local , prind un turneu bun A+ , n-ai de unde sa scazi doua mai slabe, ca nu are alte doua sau are prea putine si atunci MP-ul e denaturat si nu e corect fata de " calatori ". Eu personal am participat in ultimii 2 ani la 44 de turnee , adica mai mult de jumatate din weekend-urile in care s-au organizat turnee si am colegi de suferinta care au mers mai mult ca mine; e corect fata de noi ca cineva care a participat la 3-4 A si eventual un A+ , cand a venit caravana la el in oras, sa aiba un MP apropiat sau mai bun ? Penalizarea de lipa grila completa ar trebui reintrodusa !!!!!! Daca am suparat pe cineva cu sugestiile mele , imi cer scuze dar este parerea mea si mi-o sustin. Asta nu inseamna ca daca nu se va aplica nu voi mai participa in Amatur, ci inseaman ca nu consider ca e corect fata de membrii platitori.
Respect .Blade : Spinlord Ultracarbon Def
Comentariu
Aplicarea penalizarii la MP nu a avut suficiente voturi ... o sa apara zilele astea si concluziile de la sedinta.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postPostarea aceea e de pe 9 nov; intre timp a fost turneul final si sedinta unde am mai discutat cu cineva si gasiti toate detaliile necesare pe pagina info ... daca nu este clar, mai completam pe parcurs.
Ultima problema trebuie interpretata cam asa: LimInf-4 sau LimInf-2 dar nu mai putin decat Punctajele Minime ... se aplica dupa caz ...
Jucator de open joc la categoria Open si fac 0v ......... punctaj liminf 20 - 4 p ( conform grilei ) = 16 p . Explicati cum as putea ajunge la 8 p ( conform Punctaje Minime )
Jucator de open joc la Elite si fac 0 v ...................punctaj MP( 20 si ceva ca sunt openist) -4 p = 16 sau mai mult si iar revin cu intrebarea cum as putea ajunge la 8 p
in alte categorii conform clasamentului Amatur nu am voie sa joc.
In ceea ce priveste cealalta problema eu inteleg ca postarea era inainte de sedinta de la Turneul Final dar de ce s-a stabilit punctaj de participare diferit pe categorii ????
Daca trebuie sa pun in alta parte aceasta intrebare , va rog indrumati-ma catre persoana autorizata sa imi raspunda pentru ca desi am citit pagina INFO n-am gasit nici o explicatie ci numai punctajele care se acorda. Multumesc.Blade : Spinlord Ultracarbon Def
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postAplicarea penalizarii la MP nu a avut suficiente voturi ... o sa apara zilele astea si concluziile de la sedinta.Blade : Spinlord Ultracarbon Def
Comentariu
Postat în original de gabriel1962 Vezi postJucator de open joc la categoria Open si fac 0v ......... punctaj liminf 20 - 4 p ( conform grilei ) = 16 p . Explicati cum as putea ajunge la 8 p ( conform Punctaje Minime )
Jucator de open joc la Elite si fac 0 v ...................punctaj MP( 20 si ceva ca sunt openist) -4 p = 16 sau mai mult si iar revin cu intrebarea cum as putea ajunge la 8 p
La Elite nu am trecut punctaj minim pentru ca nu este cazul.
Cu punctajul la A+ nu inteleg ce nu este in regula ... categoriile superioare iau mai multe puncte, daca vreti altfel se poate modifica ... deschideti un topic separat si invitati lumea sa spuna cum crede ca este mai bine apoi dati-mi cele 4 valori.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 05.iul.2016
- 326
- București
- 2024
Likes given: 66Likes received: 144
Grila de punctare A/A+ pentru medie este deja diferentiata intre categorii, bazandu-se pe limita de MP-uri ale fiecarei categorii in parte.
Intrigarea mea este de ce sa se mai diferentieze pe categorii - inca o data - punctele pentru clasament "bonus" oferite la participarea la A+Î
Comentariu
Bine, hai ca ma mai documentez inca o data ... pana la urma si mie mi-ar fi mai usor daca ar fi toate la fel.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3442
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Butnaru Madalina
OF 15 ani 2012
Vatra Dornei SV
loc454,pct.207,mp 20 nou
loc538, pct171 ,m.p19.4-vechi
Deci 36 pct.mp a crescut numai 0,6 pentru cele doua concursuri.\\SF.GHEORGHE locul 9 si BISTRITA locul 3-4\\
Te rog sa ma lamuresti si pe mine sa pot da o explicatie la fata cu pricina
Comentariu
La TF a obtinut 19.3p (plus bonusul de 13p care nu conteaza la medie) iar la Bistrița 20.7 ... mediile sint OK si poti sa-i spui ca data viitoare, jucand la Open si avand mai mult de 1 victorie, cresterea va fi mai mare.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
la prima vedere, actualul sistem de punctare pare mult mai aproape de realitate. Il analizam zilele urmatoare sa ii gasim punctele slabe.....JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Pffff..daca in 6 luni a crescut MP la 20..fara sa mai particip,sunt tare..dar daca in urmatoarele 6 luni, fara sa particip la vrun turneu..creste la 40 MP?:-BLama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:28.Procesare...X
Comentariu