Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
http://filo.ro/amatour/Files/amatour.xls
Clasamentul actualizat cu turneele B de la Cluj, Fălticeni, Reghin si A+ de la Cluj.
Pe filo.ro va aparea mai incolo, odata cu paginile turneelor.
Florin, vreau sa-ti multumesc pentru rectificarea situatiei jucatorilor de la Curtea de Argeș. Si as mai avea o rugaminte: pe nea Nicu Pietris trece-l la Open ca la Topoloveni s-a distrat cu toti Amatorii. Oricum prin faptul ca a castigat atat de lejer Turneul A de la Topoloveni cred ca are tot dreptul de a participa la Open. Initial eu il trecusem la Open la Topoloveni dar m-am lovit de refuzul celor de la Open de a-l primi in randurile lor pe acest Neubauer al Romaniei. Ia sa va vedem stimati openisti cum va descurcati voi cu ierburile cele mesterite la cuptorul cu microunde sau lipite doar pe margine si cu gogoasa de aer in jumatatea paletei, pe care nea Nicu mai sufla din cand in cand sa se mai umfle putin.
Am jucat contra lui nea Nicu la București, la dublu, de fapt eram eu contra trei, ca ceilalti toti aveau materiale. La un moment dat mi-am zis ca mai bine astept sa se termine meciul in liniste, ca altceva nu mai puteam incerca. Poate intre timp si-a lipit iarba pe care Rares o imprastie cu generozitate prin tara si om putea sa jucam ceva.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Am jucat contra lui nea Nicu la București, la dublu, de fapt eram eu contra trei, ca ceilalti toti aveau materiale. La un moment dat mi-am zis ca mai bine astept sa se termine meciul in liniste, ca altceva nu mai puteam incerca. Poate intre timp si-a lipit iarba pe care Rares o imprastie cu generozitate prin tara si om putea sa jucam ceva.
Fii serios...nu ii trebuie lu Nea Nicu iarba de la Rares, el le otraveste pe ale lui
Nu cred ca-i cunoste cineva "magiile" lui Nea Nicu mai bine ca mine.
N-am fost niciodata de acord cu modalitatile lui neortodoxe de a prepara fetele dar imi era de folos sa ma antrenez si cu un jucator atipic cum este el,chiar daca era greu si enervant (la fel ca mine)mine).
Pentru cei care nu stiu,Nea Nicu foloseste iarba in joc in proportie de 20%,odata cand serveste si inca o data ca sa rupa ritmul.
Ce e cel mai deranjant la el e felul in care blocheaza cu backhandul,o smucitura pe care nu o pot descrie
De fapt el joaca doar cu backhandul unde are un soft subtire si mai invarte uneori pe iarba sa dezorienteze adversarul.
Cu fetele pe care i le-am dat eu probabil isi va face paletele de teste cu nr 9 si 10.
Cat despre mine care am impanzit Romnia de Insidere,unii atacanti ma "urasc" altii imi multumec ca le-am gasit alternative.
Iar Florin nu cred ca e suparat din chestia asta pt ca e printre putinii care nu s-au plans niciodata de ierbari
Asa-i, n-am nimic cu ierburile, numai sa nu fie prea multe, atunci la dublu pina trecea mingea pe la toti si ajungea la mine se transforma intr-un fel de chiftea care se facea fleașcă dupa ce o atingeam eu.
Asa-i, n-am nimic cu ierburile, numai sa nu fie prea multe, atunci la dublu pina trecea mingea pe la toti si ajungea la mine se transforma intr-un fel de chiftea care se facea flea?c? dupa ce o atingeam eu.
am ris o juma' de ora dupa postul lui florin...
Imi inchipui ce era de el la masa , care e linistit si calculat .
Cred ca e o mica greseala,eu trebuia sa fiu pe 12 nu pe 11,Erdos are acelasi nr de pcte dar din mai putine turnee.Oricum pozitia mea cred ca e conjuncturala,mai sant fo 20-30 care ma bat lejer si sant clasati mai jos ,momentan
Ordonarea o face computerul dupa: PCT, localitate, nume si prenume.
Probabil de data viitoare voi schimba in: PCT, nr.turnee, nume si prenume.
Cei vreo 20-30 trebuie intii sa participe ca sa te invinga.
fratilor faceti ceva cu turneele B, daca nu am nici unul sunt pe 59, daca as avea 2-3 cu 30 pct, as fii in primii 30
cred ca nu e ok asa, ar trebui o medie pe turnee A, A+, cupe etc. fara B, care sunt cum sunt....
asta ca tema de vacanta pentru acasa ..
http://filo.ro/amatour/Files/amatour.xls - clasamentul actualizat cu turneul A de la Timișoara si turneele B de la Bistrița, Adjud si Miercurea Ciuc (sarisem peste Adjud din greseala).
Asta pentru ca dupa regulamentul de anul asta s-au adunat doar ultimele 2 turnee A+, respectiv 5A, 3B. Daca cineva a jucat bine o perioada, apoi a inceput sa piarda, a scazut in clasament. Oricum nu se pot aduna toate turneele, cel mult sa schimbam proportia lor, dupa o oarecare consfatuire intre organizatori.
eu inteleg,dar parca tot nu mi se pare normal k un un jucator care a fost la mai putine turnee sa ajunga mai sus decat unul care merge la majoritatea...parerea mea...
Ar trebui sa fie deja primar pt ca-i un baiat de mare isprava. S-ar deschide la Straja centru olimpic. Am merge si noi in cantonament sa mancam mancare curata, nu otravurile din supermarketuri.
eu inteleg,dar parca tot nu mi se pare normal k un un jucator care a fost la mai putine turnee sa ajunga mai sus decat unul care merge la majoritatea...parerea mea...
poi ce punctele inseamna de fapt km parcursi?sau dc se merge de la c_ta la baia mare tre sa se acorde mai multe puncte?
nu te supara nu vb despre tine dar asa mi s-a parut ca e bun exemplul cu distanta sau ma rog de la severin la dorohoi na ca sa nu zic de c_ta
Comentariu